Canım whatsap web de adam whatsapta ne konuşuyosa sen de takip edebiliyosun ama sen kocana whatsap web kurcam dediysen o da ihtiyatlı davranır kadınla konuşacağı varsa da konuşmaz sen takip edeceğin için.Whatsap webi kendi telimemi kuruyorum
Şirket kendi kardeşinin üstüne 8 kardeşler ve hepsindede şirket hattı var ama yönetici hat kardeşinde yani yönetici numara kardeşinde olunca bu hatlar üzerinde oynama yada işlem yapınca hemen şirket hattından onay istiyoŞifre yetkilisinin isteyip istemediğini nerden biliyomus bu operator
Az önce teli bendeydi geri verdim gitti araba hala kapının önünde ama nerede bilmiyorum bi arayacamEvet kendi telefonuna ama eşinin telefonun yanında olması lazım. Eğer yanyana iseniz anlatiyim.
Evet kendi telefonuna ama eşinin telefonun yanında olması lazım. Eğer yanyana iseniz anlatiyim.
Şirket kendi kardeşinin üstüne 8 kardeşler ve hepsindede şirket hattı var ama yönetici hat kardeşinde yani yönetici numara kardeşinde olunca bu hatlar üzerinde oynama yada işlem yapınca hemen şirket hattından onay istiyo
Sirket hatlarina ozel bisey sanirim bu...ayriyetten kullandigi hat yok mu canim.Can'ım şifre geldi tele 7000 şifre yazdım gönderdim.hem fatura bilgisi kısmına hemde güncel fatura kısmına yazdım tel numarasını Ve şifresini şirket yetkilisi kullanıcısı olmadığınız için bilgi veremiyoruz yazdı sadece ne kadar internet kaldığını yazdı
Evet canım koca inkar ediyor tüm gün karısının peşinde gezdi otogara polis merkezine kadar gittiler valla. Şimdi en son arabası karısının otelinin önündeydi. Konu sahibinin dediği gibi adam cidden teknoloji cahiliyse bence de hala bir şansımız vardır.Abovv. O son bilgilerden bi haberim ben. Isler sarpa sarmis be. Tuh. Adamda inkar etmiyor yani yaptigini? Yoksa hala diretiyormu?
Ayni @usagi91 inde dedigi gibi gizli gizli takip edicegin kisiye " seni takip edicem dikkatli ol" demektir konu sahibinin yaptigi.
Ya belkide adamin zihninden silinmistir? Whatsapp dep mep felan diye aklinda tutmamistir yabanci geldigi icin. Ornegin bana futbolcularin ismini soylesinler bi kulagimdan girer bi kulagimdan cikar. Hicte arayip etmem kimmis neciymis diye.
Olabilirmiki? Hala bi sansi varmidirki konu sahibinin telefonu gizlice alip takibe almanin acaba?
Hayır öyle demedim whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim geçmiş konuşmalarını görecem dedim yani whatsap webden bahsetmedim takip edecek izlenimde vermedimCanım whatsap web de adam whatsapta ne konuşuyosa sen de takip edebiliyosun ama sen kocana whatsap web kurcam dediysen o da ihtiyatlı davranır kadınla konuşacağı varsa da konuşmaz sen takip edeceğin için.
Insallah dedigin gibidir. Telefonunuda eline gecirirsen tamamdir hemen ayarlariz whatsapp webi. Ama laptopta lazim. Varmi?
Yok canım sadece bi numarası var oda bu kadının mesaj attığı hatSirket hatlarina ozel bisey sanirim bu...ayriyetten kullandigi hat yok mu canim.
Whatsapp webi kurmak icin takip edicegin kisinin telefonu ve bi laptop lazim. Sen baska bi programlami karistirdin acaba kahve?
Yok canım yaaa ofisinde varInsallah dedigin gibidir. Telefonunuda eline gecirirsen tamamdir hemen ayarlariz whatsapp webi. Ama laptopta lazim. Varmi?
Yok canım yaaa ofisinde var
Hayır laptop lazım değil. Telefondan da oluyor. Ben öyle takip ettim çünkü biliyorum
Appstore danmı indiriyoz bu whatsap webiLaptop şart değil zaten takip edebilmek için
eşinin teli yanında mı? onun whatsappından yapacaksın. göstermeden yap amaAppstore danmı indiriyoz bu whatsap webi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?