Allah aşkına bir akıl verin:(

Whatsap webi kendi telimemi kuruyorum
Canım whatsap web de adam whatsapta ne konuşuyosa sen de takip edebiliyosun ama sen kocana whatsap web kurcam dediysen o da ihtiyatlı davranır kadınla konuşacağı varsa da konuşmaz sen takip edeceğin için.

Şifre yetkilisinin isteyip istemediğini nerden biliyomus bu operator
Şirket kendi kardeşinin üstüne 8 kardeşler ve hepsindede şirket hattı var ama yönetici hat kardeşinde yani yönetici numara kardeşinde olunca bu hatlar üzerinde oynama yada işlem yapınca hemen şirket hattından onay istiyo

Hmm. Anladım o sistemde olduğunu bilmiyordum. Bence kendi şahsi hattından da görüşmüş olabilirler. Olamazlar mi ? Ay bende yangına körük gidiyorum galiba

Sirket hatlarina ozel bisey sanirim bu...ayriyetten kullandigi hat yok mu canim.

Evet canım koca inkar ediyor tüm gün karısının peşinde gezdi otogara polis merkezine kadar gittiler valla. Şimdi en son arabası karısının otelinin önündeydi. Konu sahibinin dediği gibi adam cidden teknoloji cahiliyse bence de hala bir şansımız vardır.

Canım whatsap web de adam whatsapta ne konuşuyosa sen de takip edebiliyosun ama sen kocana whatsap web kurcam dediysen o da ihtiyatlı davranır kadınla konuşacağı varsa da konuşmaz sen takip edeceğin için.
Hayır öyle demedim whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim geçmiş konuşmalarını görecem dedim yani whatsap webden bahsetmedim takip edecek izlenimde vermedim

Ya kızlar merak etmeyin bizimkide teknoloji özürlüsü bişey anlamaz sadece dedimki whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim.apple kimlik lazım ya o yüzden şifreyi bilmiyorum. sapsik58 @usagi91
Insallah dedigin gibidir. Telefonunuda eline gecirirsen tamamdir hemen ayarlariz whatsapp webi. Ama laptopta lazim. Varmi?

Whatsapp webi kurmak icin takip edicegin kisinin telefonu ve bi laptop lazim. Sen baska bi programlami karistirdin acaba kahve?

Hayır laptop lazım değil. Telefondan da oluyor. Ben öyle takip ettim çünkü biliyorum

Ben yinede telden nasıl takip edilir onu anlatayım da şurda dursun. .

Kendi telefonundan chrome arama motoruna Whatsap web yazıyorsun. Sonra en üst sağ köşede 3 çizgi alt alta bi seçenek tuşu var. Oraya tıklayıp masaüstü seciyorsun. Seçtikten sonra sayfada direk bi kod çıkacak. Eşinin telini alıyorsun Whatsapp web girip senin telin de çıkan kodu taratip mesajları okuyabilirsin. Yalnız dikkat etmen iki şey var 1 oturumu sürekli açık tut butonu aktif olacak 2 aktif olan sayfayi hiç kapatmicaksin eğer sayfadan cikarsan bağlantı kopar. O yüzden çıkış yapmak için home tuşunu kullanman lazım.

Ya kızlar AppStore ye whatsap takip diye yazdım sadece çevrimiçi olunca bide kaçsalar whatsapta kaldıysa onu gösteriyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…