Allah aşkına bir akıl verin:(

Oylemi? Ne zman yaptin en son? Cunku ben aylar once cok aradim olmadi bi turlu. Acaba guncellendimi.

Yazdım canım nasıl yapilacagini yukarıda. Daha 1 hafta öncesine kadar yapmıştım.

Kızla o zaman ben bunu şimdi değilde birkaç gün sonra yapayım gizlice

Yalnız bu uygulama da silinen mesajları goremezsin. 2 3 gün uzun bir süre. Takip etmeye başladığn zaman ona gelen mesaj önce senin telefonuna gelecek o okumadan okuma çünkü anlar.

Uygulamalarda whatsap web indirip de takip edebilirsin. Play storedan whatsap web yaz ilk yeşil logolu çıkan uygulamayı indir. Apple store dan da indirebilirsin. Eğer dediğim işlemi uygulayacak isen önce chrome arama motorunu indirmen lazım. Çünkü başka bir arama motorundan olmuyor

Geçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha oldu
Esinin namaza kalktigini biliyo kadin 4 de ne mehmeti ya? senin kalkmadan onun mesaji gorecegini bilip atti namaza kalkilacagindan falan haberi var iyi taniyo besbelli hem ne demek yanlislikla mesaj silmek gecsin bu isleri afedersiniz ama s.cmis sıvıyo esin kadinlada agiz birligi yapmis kadinin evet iliskim var demesini beklemek hata bi tanidigim vardi evli bi adamla gorusuyodu karisi aradi yanimda bi gun gormus numarayi adamin telde abla icin rahat olsun o benim arkadasim seni sevdigini falan anlatiyo ben onun erkek arkadasinin sevgilisiyim diye siyittirdi yani diyecegim minareyi calan kilifini hazirliyo kardes esin hic masum deyil

Aynen öyle yap hertaincim en azından bu gece daha uğraşma şimdi yat uyu dinlen bebeğine de sana da yazık. Kocan dışarda zaten teli elinde değil.

Gerçi ben bu işten bişey çıkacağını sanmıyorum yine de ama için rahat etsin.

Hamileymissinde savunmasi da vardir simdi onun sen hamilesin karicim ama benim ihtiyaclarim vaaar seytana uydumm olur akillari yok fikirleri var fikirde hep uckurda

Yazdım canım nasıl yapilacagini yukarıda. Daha 1 hafta öncesine kadar yapmıştım.

Okudum simdi canim. Ben o masa ustu secenegine basa basa bir oldum zamaninda. Barcodu gelmedi. Demekki duzeltmisler.

Konu sahibi @Hertain bence sen ilk once bi arkdasinin yada kardeslerinin birinin telefonunda dene. Yada evde kullanilmayan akilli bi telefom lazim whatsappi olan.Uyuyan dev uyanmadi teknoloji ozurlu diyosun evet ama demzmi sen napiyosun benim telefonumla? Sip sak yapmalisin hemen. Farketmemeli.

Ve ayrica kahvenin dediklerini dikkate al. Eger whatsapp webten " oturum kapat" a basarsan tekrar basa donersin. Telefonla tekrar taraman gerekicek atilirsin cunku programdan. Deneme yapicagin telefonda kesif yap programi.

Kod gelmediği zaman arama geçmişini temizlemen lazım. Yoksa yeni kod gelmiyor. Ben baya kurdu oldum bu işlerin. Mail den de takip ediliyor da çok uzun işler ya zaman alıyor

Var bişeyler gibi duruyor 32 sayfa olmuş sonuç ne oldu merak ettim. İnşallah yanılıyorsundur...

Ben bu whatsappweb i bilmiyordum indireyim dedim kolaymis.programi indirdim direk..bi kod cikiyor...takip edecegin telefondan o kodun resmini cekip onayliyorsun bukadar...ay buraya takila takila paronayak oldum bende mi takip etsem

Kod gelmediği zaman arama geçmişini temizlemen lazım. Yoksa yeni kod gelmiyor. Ben baya kurdu oldum bu işlerin. Mail den de takip ediliyor da çok uzun işler ya zaman alıyor
Bende iphonumu bul uygulamasiyla esime ulasamiynca nerde diye bakiyorum oda guzel bisey.neredeyse her zaman gorebiliyorsun

Tam simdi denedim kardesimin telefonundan. Sip sak hemen baglandi. Saniye bile surmedi. Cok cok gelismis smdi. Bende lapptopla ugrasirdim. Tabi hc lazim olmadi sevgili es felan yok zati.

Konu sahibi is sadece taktige bakar.
Asiri basit. Sen once bi baska telde dene bak gor hemen halledersin. Dksinda esinin whatsapi sende.

Çoğu zaman bu 2. kadınlar böyle şeyleri bilerek yapıyor.Adamla ilişkisi biraz ilerleyince karısının kulağına su kaçırmakiçinayak oyunlarına başlıyorlar.Bilerek yapmıştır bence.Ortalığı karıştırdı kenara çekildi.

Bende geçen bir konuda burda rastlayıp meraktan eşiminkini yüklemiştim bugün de ilk defa dur bakayım diye merak edip açtım açılmadı ve galiba ordan oturumu kapata bastım daha tek mesaj okuyamadan çıktı hesaptan

Geçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha oldu
Bence kesin bi halt yiyor gbi geldi bna

Akıllı ol yokluk çok zor.Kabullen asla demiyorum ama çocukların var ailene sığınamıyorsun.Kocanın durumu nasıl bilmiyorum ama biraz sabredip kendine bir düzen kurman en iyisi. Hem evden sen niye çıkıyorsun ? Adamı at evden.Onu görmek istemiyorsan şu an kozlar senin elinde git evine otur o kalsın başka yerde.Gün içinde evin ihtiyaçlarını msj atarsın göndrsin.Aklını başına topla kendini sefil etme onu et

Neyse onemli olan kesfetmis olmak. Mesela bnde es yok sevgili yok, ufukta kimse yok ama takipteyim boyle seyleri. Lazim olur belki. Allah gerek kilmasin tabi hicbirimize temennimiz odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…