Oylemi? Ne zman yaptin en son? Cunku ben aylar once cok aradim olmadi bi turlu. Acaba guncellendimi.
Yanımda Yok şuaneşinin teli yanında mı? onun whatsappından yapacaksın. göstermeden yap ama
canım eşinin tel şart biliyorum. öyle yap istersen.. yanında beklerken yapma görmesin yeter ki.Kızla o zaman ben bunu şimdi değilde birkaç gün sonra yapayım gizlice
Kızla o zaman ben bunu şimdi değilde birkaç gün sonra yapayım gizlice
Geçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha oldu
Esinin namaza kalktigini biliyo kadin 4 de ne mehmeti ya? senin kalkmadan onun mesaji gorecegini bilip atti namaza kalkilacagindan falan haberi var iyi taniyo besbelli hem ne demek yanlislikla mesaj silmek gecsin bu isleri afedersiniz ama s.cmis sıvıyo esin kadinlada agiz birligi yapmis kadinin evet iliskim var demesini beklemek hata bi tanidigim vardi evli bi adamla gorusuyodu karisi aradi yanimda bi gun gormus numarayi adamin telde abla icin rahat olsun o benim arkadasim seni sevdigini falan anlatiyo ben onun erkek arkadasinin sevgilisiyim diye siyittirdi yani diyecegim minareyi calan kilifini hazirliyo kardes esin hic masum deyilKızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Aynen öyle yap hertaincim en azından bu gece daha uğraşma şimdi yat uyu dinlen bebeğine de sana da yazık. Kocan dışarda zaten teli elinde değil.Kızla o zaman ben bunu şimdi değilde birkaç gün sonra yapayım gizlice
Yazdım canım nasıl yapilacagini yukarıda. Daha 1 hafta öncesine kadar yapmıştım.
Okudum simdi canim. Ben o masa ustu secenegine basa basa bir oldum zamaninda. Barcodu gelmedi. Demekki duzeltmisler.
Konu sahibi @Hertain bence sen ilk once bi arkdasinin yada kardeslerinin birinin telefonunda dene. Yada evde kullanilmayan akilli bi telefom lazim whatsappi olan.Uyuyan dev uyanmadi teknoloji ozurlu diyosun evet ama demzmi sen napiyosun benim telefonumla? Sip sak yapmalisin hemen. Farketmemeli.
Ve ayrica kahvenin dediklerini dikkate al. Eger whatsapp webten " oturum kapat" a basarsan tekrar basa donersin. Telefonla tekrar taraman gerekicek atilirsin cunku programdan. Deneme yapicagin telefonda kesif yap programi.
Bende iphonumu bul uygulamasiyla esime ulasamiynca nerde diye bakiyorum oda guzel bisey.neredeyse her zaman gorebiliyorsunKod gelmediği zaman arama geçmişini temizlemen lazım. Yoksa yeni kod gelmiyor. Ben baya kurdu oldum bu işlerin. Mail den de takip ediliyor da çok uzun işler ya zaman alıyor
Kod gelmediği zaman arama geçmişini temizlemen lazım. Yoksa yeni kod gelmiyor. Ben baya kurdu oldum bu işlerin. Mail den de takip ediliyor da çok uzun işler ya zaman alıyor
Bende geçen bir konuda burda rastlayıp meraktan eşiminkini yüklemiştim bugün de ilk defa dur bakayım diye merak edip açtım açılmadı ve galiba ordan oturumu kapata bastımTam simdi denedim kardesimin telefonundan. Sip sak hemen baglandi. Saniye bile surmedi. Cok cok gelismis smdi. Bende lapptopla ugrasirdim. Tabi hc lazim olmadi sevgili es felan yok zati.
Konu sahibi is sadece taktige bakar.
Asiri basit. Sen once bi baska telde dene bak gor hemen halledersin. Dksinda esinin whatsapi sende.
Bence kesin bi halt yiyor gbi geldi bnaGeçen sabah namaza kalktığında teli aldı yanına normalde teli sürekli elindedir ama ne bileyim geçen sabahki teli alması gözüme battı ondan sonra şüpheleniyorum dedim birkaç olay daha oldu
Bende geçen bir konuda burda rastlayıp meraktan eşiminkini yüklemiştim bugün de ilk defa dur bakayım diye merak edip açtım açılmadı ve galiba ordan oturumu kapata bastımdaha tek mesaj okuyamadan çıktı hesaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?