Allah aşkına bir akıl verin:(

Hanimefendi bu dokumleri alamayacaginiz anlamina gelmiyor ki.

Esiniz zaten masumsa kardesinin hattindan onayi da yaptirir herhalde degil mi? Veya kardesinin yonetici hattindan size dokumleri gosterir?

Hangi hatti kullaniyorsa esiniz onun inyernet sitesine girin musteri girisi var cep numarasi ve sifre yazıp dokumanlara ulasabilirsiniz sifreyide telefondan bir numaraya mesaj yazip aliyorsun o her hat markasinda degisiyor internetten ogrenebilirsiniz esinizden gizli 5 dakika telefonuna el koyun hemen sifreyi ogrenin sonra kendi telefonunuzdan veya bilgisayarinizdan girip rahatca bakin

Canım belki de kocan da değildir suç kadın musallat olmuştur eğer kocanda olsa telefonu ortaya koymaz ki bak adını bile olduğu gibi yazmış bence sakın cingar çıkarma çok belli etme ona eğer belli edersen eşEğin aklına karpuz kabğunu sokarsn aklında yoksa bile olur hem alanını daraltma rahat Bırak ki neler yapablcegnı gör

Lutfen su konulari dogru okuyun, birkac kisi daha yazmis kadin habersiz atmistir diye.

Adam kasitli olarak artik telefon ile namaza gidiyor, telefonunu ucus moduna aliyor ve sakliyormus iste.

Ustelik masum insan 8 saat hamile karisiyla sokaklarda kosturmak yerine 5 dakika kardesiyle konusur, dokumanlari cikarttirir. Al bak masumum baska hic konusmadik der.

Gerekirse kadinin evini bulur, cocugunun hasta oldugunu esinin oldugunu ispatlar.

Bu konuyu okuyup da adamin aldatmadigi ihtimali uzerinde duranlar ya konu sahibini telkin etmek istiyor, ya da ayrintilari bilerek gormuyor.

Kadin eve donsun istiyorsunuz pekala, bu da mantikli bir oneri. Ama adim kadar eminim ki konu sahibi eve donerse asla cikmaz bir daha. Esi de cikmaz. Bu konu katakulliye getirilir ve nurtopu gibi adi bir esle basbasa kalan konu sahibi kalir ortada.

Daha uzun vadeli dusunmek lazim. Bu kadin herhangi bir yerde guvenli ve huzurlu bir sekilde kalsin onemli olan bu. Evine donup de evinden bir daha cikamazsa ki aninda verilmeyen her tepki bir sure sonra yok hukmunde oluyor, hayati boyunca eziyet cekecek.

Yani evine donmezse olecek gibi davranmak dogru gelmiyor bana. Bir suru kadin bu konulari okuyor, hamile bir kadin da evini terkedebilir dogru gerekceler ile. Yardim edecek kuruluslar vardir, yardim talep edilmelidir. Eve donmesi guvende ve huzurlu olacaginin garantisi degildir.

Size göre ne kdar doğru bi yuvayı hemen yıkmak siz biz güçlüyüz adı altına saklananlardansnz yahu mahkemede bile önce delil istenir hemen kalem kırılmaz

Size göre ne kdar doğru bi yuvayı hemen yıkmak siz biz güçlüyüz adı altına saklananlardansnz yahu mahkemede bile önce delil istenir hemen kalem kırılmaz

Tamam iste siz kanitlari carpitmayacaksiniz o halde.

Adam telefonunu sakliyormus. Siz ise saklamadigini iddia ediyorsunuz. Bu yonde telkin veriyorsunuz.

Adaleti yanilmayin o halde.

Sen Xpreia Z miydin kiz?
Yeni farkettim kuzum.
Neden yeni hesap actin, diger hesabina noldu?

Tamam iste siz kanitlari carpitmayacaksiniz o halde.

Adam telefonunu sakliyormus. Siz ise saklamadigini iddia ediyorsunuz. Bu yonde telkin veriyorsunuz.

Adaleti yanilmayin o halde.
Hadi orası dediğin gibi diyelim ama yazık günah ya bı insanları düşünün önce

Hadi orası dediğin gibi diyelim ama yazık günah ya bı insanları düşünün önce

Kimi dusuneyim mesela? Konu sahibinin esini mi dusuneyim?

Ben konu sahibini dusunuyor ve kandirilmasinin ortaya cikmasini diliyorum. Onu haketmiyor ise esine ve esinin cocuklarina daha fazla kole olmamasini diliyorum.

Siz kimi dusunuyorsunuz? Ben cevap vereyim, evliligin kendisini.

Bak ben o dediğin gibi bir ailede büyüdüm paranoya içersinde annem çok pimpirikliydi babamın en ufak bi şey inde bi şey çıkarırdı ve ben bunların içinde büyüyp kendimi bu konuda değiştrdm annem gibi olmayacagm diye belki de şuan kendi bilinçaltımda o yatıyor yapmamştr dıye babama hep öyle derdim yapmamştr babam yapmaz diye ve o yüzden diyorum hemen hüküm giydirme ha delil varsa o ayrı yoksa erkegın gözünde hep paranoyaklı hasta olarak kalır aslında senınle ortak noktamız bu ıkımız de aynı seyleri düşünüyorz fakat bardağa bakış açımz farklı canm

Valla ben ki kıskançlığın kenarından dahi geçmemiş bir kadınım ama sabahın 4ünde benim kocama sekreterinden ismiyle hitap edilen bi mesaj gelse o telefonu önce kocama sonra sekretere yediririm. Neyse Allahtan poliste kıllı sakallı iş arkadaşlarından geliyo

Anneniz 1 olaydan emin oldugunda ayrilsaydi oyle bir ailede buyumezdiniz.

Yani konu sahibinin elinde makul suphe var. Kanita ulasmasi esi tarafindan da engelleniyor. Ustelik adam mesaj siliyor, telefon sakliyor. Yaninda goturuyor.

Bana gore bu zaten didiklenecek veya paranoya yapilacak bir konu degil. Aciga cikartilip hata varsa affedilmeyecek bir konu.

Yani anneniz gibi didiklemeyi veya paranoyayi onermiyorum. Kesin cozum oneriyorum aksine.

Adam kakmış namaz kılmış sonra yalan soylemiyordur heralde eşiniz Erkekler yapmadıkları birşeyi pek takmazlar ama tabi msj ın silinmesi ve o msj ın sabah 4te gelmesi kötü olmuş. .O bozukluk eşinizde degil de,sekreterin kötü bir niyeti olabilir yoksa evli adama karısının koynundayken niye mesaj atılır o saatte...

Benim yaşadığım apartmanda bekar bir kız evli adama iftira atmıştı hem de gitmiş karısına söylemiş kocan benimle ilgileniyor bilmem ne sonra biz bile inandık o kıza adamın günahını aldık..Adam bir gün bu kizla olan konusmalarini ses kaydı yapmış eşine dinletmiş tam karısı boşanmak üzereydi...Kiz diyormuş ki adama bak yaparım demiştim o çok sevdiğin karın boşanacak senden..Istediğim parayı vermezsen daha kötü şeyler olur rezil ederim seni falan konuşmuş böyle maladam en son kaydı kapatmış bu kadarı bana yeter demiş istersen sen beni rezil etmeden önce bu etraftaki insanlardan oynadığın senaryo için özür dile sonra savcılığa gidelim deyince kız herkese anlattı tabi gerçeği

Ortada doğru gitmeyen şeyler olduğu kesin direk bir aldatma diyemeyiz bilmiyoruz meseleyi belki sandığımzdan kat kat büyük belkide daha küçük daha doğrusu doğrudan eşiniz suçlu diyemiceğimz bir mesele. ama hiç bir hata problem de yoktur diye asla diyemiyorum biyerlerde bi yanlışlık olduğu bariz.Eşinize çok güvenir miydiniz ? Bu gerçekten önemli tamam her aldatılan bayan da eşine güveniyordu tabiki kimse günüm birinde bu beni aldatır dşüncesiyle evlenmiyor fakat demek istedğim eşinize karşı fazla eminlik var mıydı? Ben evli değilim 6 yıllık bir ilişkim var belki çıldırırım böyle bi mesele olduğunda belki uyuyamam günlerce haftalarca fakat eninde sonunda onu da dinlemek isterim çünkü Allah biliyor ya çok güvenirim onyn sözlerine güvenmeyp kendim hackerlık yaparak bişeylere ulaşıcaksam zaten bişeyler bitmiş demek olur . Tabiki güveniyorum demekle iş bitmiyor şeytan boş durmuyor akılları çelmeye ayakları kaydırmaya devam ediyor asla başımıza gelmez diue bir şey yok herşey insanlar için maalesf iyi de kötü de.lütfen bebeğinizi ve kendinizi düşünün otogarlarda otellerde sefil olmak yerine bebeğinz için daha doğru kararlar vererek en asından eve dönün fakat o gitsin diyemiyorum çnkü gittğinde kime gitti nerde napıyo diye yeni şüpheler oluşmayacak mı? En azından siz birşeylerden emin olup kararınızı verene kdar gözünüzm önünde dolaşsa siz görmek istemesenz bile , yeni şüpheler oluşturmaması açısından siz emin olup işin aslnı mantıklıca öğrenip karar verene kdar? Allah yar ve yardımcınız olsun dua edicem lütfen bizimle paylaşın ne durumda olduğunuzu. Allah size bunları yaşatanlara yapacağını iyi bilir en suçlu kimdir bilemem ama en masum sizsiniz bu olayda eminim ki Allah yanınızda olucaktır inşallah hayırlsıyla sonuçlansın mesele eğer kötü şeyler varsa da ne olursa olsn Allah karşınıza çıkarsın ki doğruyı yanlışı bilin ona göre hareket edin . Pek faydalı olamadm yazdklarımda ben de whatsap web cia online işlemler bunlardan haberdarım sorunuz olursa yazın lütfen arkadaşlar zaten güzelce açıklamışlar. Eşiniz umarım size yardımcı olur bu mesaj dökümler konusunda . eğer olmazsa işi yokuşa sürerse bence bunlardan da şüphelenin lütfen..

Tabi haklisiniz, sonrasinda namaz kiliyor ise karisini mutlaka aldatmamistir.

Ama kadin musallat olmustur kesin. Kadinlar boyle, masum namazli niyazli erkekleri kandiriyorlar.

Tabi haklisiniz, sonrasinda namaz kiliyor ise karisini mutlaka aldatmamistir.

Ama kadin musallat olmustur kesin. Kadinlar boyle, masum namazli niyazli erkekleri kandiriyorlar.
Namaz kılıp herşeyi yapan da var çevremizde tabi artık eşinin şüphesi doğruysa vicdanı rahat ediyor demek ki yapmış deriz ama bir kesinlik de yok sekreterin bir art niyeti var gibi geldi burda bana

Ya bu konularda pek fikrim yok ama nasil oluyor kızlar bilen var mi??
gecen gun yine bir bayan konuda yazmış eşinin tüm konuşma yaptığı numaraları msj larını filan çıkartmış ordan bakabilirsiniz mehmet ten önce ve sonra yazılanları merak ediyorsaniz:)

Whatsappta bile var geçmiş konuşmalar geri yükleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…