- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
Şirket kendi kardeşinin üstüne 8 kardeşler ve hepsindede şirket hattı var ama yönetici hat kardeşinde yani yönetici numara kardeşinde olunca bu hatlar üzerinde oynama yada işlem yapınca hemen şirket hattından onay istiyo
Canım belki de kocan da değildir suç kadın musallat olmuştur eğer kocanda olsa telefonu ortaya koymaz ki bak adını bile olduğu gibi yazmış bence sakın cingar çıkarma çok belli etme ona eğer belli edersen eşEğin aklına karpuz kabğunu sokarsn aklında yoksa bile olur hem alanını daraltma rahat Bırak ki neler yapablcegnı görKızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Canım belki de kocan da değildir suç kadın musallat olmuştur eğer kocanda olsa telefonu ortaya koymaz ki bak adını bile olduğu gibi yazmış bence sakın cingar çıkarma çok belli etme ona eğer belli edersen eşEğin aklına karpuz kabğunu sokarsn aklında yoksa bile olur hem alanını daraltma rahat Bırak ki neler yapablcegnı gör
Size göre ne kdar doğru bi yuvayı hemen yıkmak siz biz güçlüyüz adı altına saklananlardansnz yahu mahkemede bile önce delil istenir hemen kalem kırılmazLutfen su konulari dogru okuyun, birkac kisi daha yazmis kadin habersiz atmistir diye.
Adam kasitli olarak artik telefon ile namaza gidiyor, telefonunu ucus moduna aliyor ve sakliyormus iste.
Ustelik masum insan 8 saat hamile karisiyla sokaklarda kosturmak yerine 5 dakika kardesiyle konusur, dokumanlari cikarttirir. Al bak masumum baska hic konusmadik der.
Gerekirse kadinin evini bulur, cocugunun hasta oldugunu esinin oldugunu ispatlar.
Bu konuyu okuyup da adamin aldatmadigi ihtimali uzerinde duranlar ya konu sahibini telkin etmek istiyor, ya da ayrintilari bilerek gormuyor.
Kadin eve donsun istiyorsunuz pekala, bu da mantikli bir oneri. Ama adim kadar eminim ki konu sahibi eve donerse asla cikmaz bir daha. Esi de cikmaz. Bu konu katakulliye getirilir ve nurtopu gibi adi bir esle basbasa kalan konu sahibi kalir ortada.
Daha uzun vadeli dusunmek lazim. Bu kadin herhangi bir yerde guvenli ve huzurlu bir sekilde kalsin onemli olan bu. Evine donup de evinden bir daha cikamazsa ki aninda verilmeyen her tepki bir sure sonra yok hukmunde oluyor, hayati boyunca eziyet cekecek.
Yani evine donmezse olecek gibi davranmak dogru gelmiyor bana. Bir suru kadin bu konulari okuyor, hamile bir kadin da evini terkedebilir dogru gerekceler ile. Yardim edecek kuruluslar vardir, yardim talep edilmelidir. Eve donmesi guvende ve huzurlu olacaginin garantisi degildir.
Size göre ne kdar doğru bi yuvayı hemen yıkmak siz biz güçlüyüz adı altına saklananlardansnz yahu mahkemede bile önce delil istenir hemen kalem kırılmaz
Bende geçen bir konuda burda rastlayıp meraktan eşiminkini yüklemiştim bugün de ilk defa dur bakayım diye merak edip açtım açılmadı ve galiba ordan oturumu kapata bastımdaha tek mesaj okuyamadan çıktı hesaptan
Hadi orası dediğin gibi diyelim ama yazık günah ya bı insanları düşünün önceTamam iste siz kanitlari carpitmayacaksiniz o halde.
Adam telefonunu sakliyormus. Siz ise saklamadigini iddia ediyorsunuz. Bu yonde telkin veriyorsunuz.
Adaleti yanilmayin o halde.
Yok yok hesap yeni değil nick yeni sadeceSen Xpreia Z miydin kiz?
Yeni farkettim kuzum.
Neden yeni hesap actin, diger hesabina noldu?
Yok yok hesap yeni değil nick yeni sadece
Hadi orası dediğin gibi diyelim ama yazık günah ya bı insanları düşünün önce
Bak ben o dediğin gibi bir ailede büyüdüm paranoya içersinde annem çok pimpirikliydi babamın en ufak bi şey inde bi şey çıkarırdı ve ben bunların içinde büyüyp kendimi bu konuda değiştrdm annem gibi olmayacagm diye belki de şuan kendi bilinçaltımda o yatıyor yapmamştr dıye babama hep öyle derdim yapmamştr babam yapmaz diye ve o yüzden diyorum hemen hüküm giydirme ha delil varsa o ayrı yoksa erkegın gözünde hep paranoyaklı hasta olarak kalır aslında senınle ortak noktamız bu ıkımız de aynı seyleri düşünüyorz fakat bardağa bakış açımz farklı canm
Adam kakmış namaz kılmış sonra yalan soylemiyordur heralde eşinizErkekler yapmadıkları birşeyi pek takmazlar ama tabi msj ın silinmesi ve o msj ın sabah 4te gelmesi kötü olmuş. .O bozukluk eşinizde degil de,sekreterin kötü bir niyeti olabilir yoksa evli adama karısının koynundayken niye mesaj atılır o saatte...
Benim yaşadığım apartmanda bekar bir kız evli adama iftira atmıştı hem de gitmiş karısına söylemiş kocan benimle ilgileniyor bilmem ne sonra biz bile inandık o kıza adamın günahını aldık..Adam bir gün bu kizla olan konusmalarini ses kaydı yapmış eşine dinletmiş tam karısı boşanmak üzereydi...Kiz diyormuş ki adama bak yaparım demiştim o çok sevdiğin karın boşanacak senden..Istediğim parayı vermezsen daha kötü şeyler olur rezil ederim seni falan konuşmuş böyle maladam en son kaydı kapatmış bu kadarı bana yeter demiş istersen sen beni rezil etmeden önce bu etraftaki insanlardan oynadığın senaryo için özür dile sonra savcılığa gidelim deyince kız herkese anlattı tabi gerçeği
Namaz kılıp herşeyi yapan da var çevremizde tabi artık eşinin şüphesi doğruysa vicdanı rahat ediyor demek ki yapmış deriz ama bir kesinlik de yok sekreterin bir art niyeti var gibi geldi burda banaTabi haklisiniz, sonrasinda namaz kiliyor ise karisini mutlaka aldatmamistir.
Ama kadin musallat olmustur kesin. Kadinlar boyle, masum namazli niyazli erkekleri kandiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?