- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
Mesajları görebilmeniz için o anda takip ettiğiniz telin internete bağlı olmasi gerekiyorBende geçen bir konuda burda rastlayıp meraktan eşiminkini yüklemiştim bugün de ilk defa dur bakayım diye merak edip açtım açılmadı ve galiba ordan oturumu kapata bastımdaha tek mesaj okuyamadan çıktı hesaptan
hııı ondan mıymış. bekleme işareti bir saat döndü durdu en son ne çıktı ise karşıma tıkladım ve oturum kapandı. aman benim şüphem yoktu zaten öyle merak yaniiiMesajları görebilmeniz için o anda takip ettiğiniz telin internete bağlı olmasi gerekiyor
Kızlar ben hala otogardayım oda yan bankta oturuyo.
Arattım samimi bir şekilde konuşmasını söyledim oda öyle yaptı "Alo,ne yapıyon"dedi.
Kadında"Mehmet bey"dedi.Eşim"gece mesaj attın ama.."dedi.Kadında"Mehmet bey özür dilerim çocuk hastaydı"dedi.Eşim"neden bana attın"dedi.Kadın"yardımcı olursunuz diye"dedi.
Bende dayanamadım aldım teli elinden"Neden Mehmet bey değilde Mehmet yazdın"dedim.Kadın"yanlış anlaşıldıysam özür dilerim"dedi.Ben biraz daha sert çıktım"ne diyodum sen ya,neden ismiyle mesaj attın anacın ne eşimle aranda bişey mi var"dedim.Kadın"Hanımfendi ben evli barklı kadınım"dedi.Bende"o zaman eşinden yardım isteseydin çocuğun hastaysa niye eşime mesaj attın birde ismiyle"dedim.Kadın"eşim yanımda yoktu"dedi.
Artık söyleyecek söz bulamayınca iyice sövdüm beddua ettim kapattım.
Ayrıca kızlar bu kadın eşimin yanında çalışmıyor iş başvurusu yapan kadınlardan bi tanesi eşimin yanında çalışan bir bayan var zaten.
Bir fırsatını bulup o kadına mesaj atmış yada haber vermiş olabilir mi "gece eşim gördü mesajı" gibilerinden? Gecesinde Mehmet diye mesaj atıp sabahına da özür dilerim demesi böyle açıklanır ancak. Eşine desen ki "yalan söylediğini biliyorum ya bana gerçeği anlat düşüneyim yada boşanacağım kesin olarak. Dürüst olup bana herşeyi olduğu gibi anlat " falan desen?Kızlar otogardayım başımdan ayrılmıyor durmadan yemin ediyo.çocuklarının üstünede yemin etti.Akşam 7 deymiş otobüs.Ben götüreyim dedi istemedim git diyorum gitmiyoda.Bir sürü yüzüne karşı beddua ettim sen gidersen zaten hayatım biter diyo hala inkar ediyo ama resmen mesajı sildiği halde elim dokundu diyo bide ara dedim aradı kız açmıyo.öncedende günaydınlar diye mesaj attım kız 1 saat sonra özür dilerim diye mesaj attı 10 dk sonra aradık açmadı biraz karışık oldu ama.
Bak ben o dediğin gibi bir ailede büyüdüm paranoya içersinde annem çok pimpirikliydi babamın en ufak bi şey inde bi şey çıkarırdı ve ben bunların içinde büyüyp kendimi bu konuda değiştrdm annem gibi olmayacagm diye belki de şuan kendi bilinçaltımda o yatıyor yapmamştr dıye babama hep öyle derdim yapmamştr babam yapmaz diye ve o yüzden diyorum hemen hüküm giydirme ha delil varsa o ayrı yoksa erkegın gözünde hep paranoyaklı hasta olarak kalır aslında senınle ortak noktamız bu ıkımız de aynı seyleri düşünüyorz fakat bardağa bakış açımz farklı canm
Sordum.eşim olacak adam ilan veriyo gazateye telefon numarasıyla birlikte@Hertain eşine sordun mu iş görüşmesi için gelmiş birinin çocuğunun hastalığı seni niye ilgilendiriyor diye. Telefon numarası neden birbirinizde diye?
bencede aile ailedır bence, onlarda ılk basta ssırmıstır değişik tepkı vermıstır ama yınede dayanamazlar sana bıraz kafanı topla.Sanırım memlekete gidecem anneme söylemeyecem ben geliyorum diye çat kapı gidecem
Bu kadar strese maruz, karnınızda ki meleğinizi düşünerek fevri davranmayın!Lütfen evinize dönün ve bence biraz sakinleşin!Biraz kafayı toparlayarak karar verin!Sanırım memlekete gidecem anneme söylemeyecem ben geliyorum diye çat kapı gidecem
Senin tek yapacagin sey madem esin masum sifreyi kardesinden alcak.dokumanlara bakicaksin canim bu durumda baska yok gozukmuyorSordum.eşim olacak adam ilan veriyo gazateye telefon numarasıyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?