Allah aşkına bir akıl verin:(

Mesajları görebilmeniz için o anda takip ettiğiniz telin internete bağlı olmasi gerekiyor

Mesajları görebilmeniz için o anda takip ettiğiniz telin internete bağlı olmasi gerekiyor
hııı ondan mıymış. bekleme işareti bir saat döndü durdu en son ne çıktı ise karşıma tıkladım ve oturum kapandı. aman benim şüphem yoktu zaten öyle merak yaniii

Adamın telefonu şifreliyse nasıl yapıcaz ki şifresini bilmeden bunu ?

Ne kadar uydurmaca bir hikaye.Rolleri iyi çalışmışlar ama olmamış.

Umarım inanmadın??

Bir fırsatını bulup o kadına mesaj atmış yada haber vermiş olabilir mi "gece eşim gördü mesajı" gibilerinden? Gecesinde Mehmet diye mesaj atıp sabahına da özür dilerim demesi böyle açıklanır ancak. Eşine desen ki "yalan söylediğini biliyorum ya bana gerçeği anlat düşüneyim yada boşanacağım kesin olarak. Dürüst olup bana herşeyi olduğu gibi anlat " falan desen?

Arkadaşlara katılıyorum
Sesiz kalıp ustune gitmeyin. Sessizce takip edin. Aldatiyormusun sorusuna kim hemen evet derki.????? Unutun olanları gizli takipte kalın en azından o umutuugunuzu sanıp kendini rahat bırakır ve eğer aldatiyrsa mutlaka bi açık verir

Burda aldatılan kadınlara ne yazıyorum biliyor musunuz? Eğer aldatmayı tamamen geride bırakabilecekseniz affedin. Yoksa ilerde içinizde güvensizlikler kalacaksa, sürekli bunu ortaya atacaksanız, evinizin huzuru kaçacaksa affetmeyin. Eşiniz bir çeker iki çeker üçüncüde eee affetmeseydin der. Peki ya çocuklarınız. Çocuklarınız sizin ne yaşadığınızı bilemez o yüzden siz onların gözünde sürekli sorun çıkaran anne olursunuz.
Hah işte siz burdaki çocuklara çok güzel bir örneksiniz. Anneniz kim bilir neler yaşadıktan sonra böyle psikopata bağladı. Çocuklarım için diye yürüttüğünü sandığı evlilikte adı pimpirikliye sorun çıkarana çıktı. Bu mesajınızı burda aldatılan kadınlara örnek teşkil etmesi için aklımda tutacağım. Çünkü onların mutsuzluğu çocuklarının karakterini, aldatılma ile ilgili olan ipuçlarına bakışlarını da etkiliyor.

Gelişmeleride okudum @Hertain ...

Sana değil ama ola ki başına gelceklere yazıyorum . Lütfen bir şüphe ..inkarı kolay bir durumla karşılaştığınızda bunu büyütecekseniz .. bekleyin . Elinizde çabuk çürütülecek bir iddia varsa hemen celallenmeyin . Biraz pusuda kalın . Bu şekilde ...yeminler ediliyor , inkar ediliyor .. belki suçlu belki değil ... her şey havada kalıyor .

@Hertain sende inanmış gibi dur . Her şey kurmaca olabilir , buz gibi ayan beyan aldatma . Bunun için en büyük şüphe ...sadece iş başvurusu yapmış bir kadının , eşinn telefonunu kaydetmesi ... çocuğu hastalanınca MEHMET diye mesaj atması ... yani yanında bile çalışmıyormuş ... bu nasıl bir samimiyet .

İş başvurusu yapmış bir kadın ilk defa tanıştığı bir adama niye gece vakti mesaj atar çocuğum hastalandı ne demek eşi yanında yokmuş ne alaka konu sahibine gelene kadar hiç mi dostu akrabası yok ya bir kere nasıl bir samimiyet kurulmuş ki bir görüşmede kadın o mesajı atıyor bence iş başvurusu olayı yalan daha önceden hayatında olan bir kadın bu ve kendini tanıtmak istemiş ve eşinizin sert tepkisiyle karşılaşıncada böle bir yalan uydurmuşlar ya inanmış gibi yapıp bir süre delil toplıycaksınız ya da bu şüphe bile bana yeter diyip ayrılacasınız .

Belli ki bir samimiyet var ama ilerlememiş bir samimiyet diye düşündürdü bana mesaj;yani Aşkım değil,canım değil sadece Mehmet!Neyse zaten gerekeni yapacak bir insansınız ama dilerim, meleğinizin de sizinde, en az zararla kurtulabileceğiniz şekilde sonuçlanır!

@Hertain canım durumuna çok üzüldüm. Yaşadıklarının ne kadar acı verici olduğunu tahmin edebiliyorum. Birçok sorunla uğraşırken bir de bu üstüne geldi hiç iyi olmadı.
Şuan düşünmen gereken sadece bebeğin ve senin sağlığın. Eğer eşin bir takım girişimlerde bulunduysa bu er geç ortaya çıkacaktır. Açık söylemek gerekirse ben eşine inanmadım.

Bir kadın gecenin 4'ünde tanımadığı,samimi olmadığı bir erkeğe mesaj atma cesareti gösteremez.
İş görüşmesi için gelen kadına neden tel. No.su verilir anlam veremedim.
Onca akraba, eş ,dost arasından neden eşini seçsin üstelik hiçbir muhataplığı yokken.
Eşin ispatlamak istediğini söylediğinde anında bunu sana sunmak yerine, bakarsın deyip zaman kazanmaya çalışıyor.
Gerçekten bu olmamış olsaydı eşin bir çaba harcardı, seni kaybememek için uğraşırdı.
Bu süre içerisinde varolan delillerin de yok olacağını düşünüyorum.

Allah bütün erkeklere akıl ,fikir,edep ihsan eylesin.

@Hertain eşine sordun mu iş görüşmesi için gelmiş birinin çocuğunun hastalığı seni niye ilgilendiriyor diye. Telefon numarası neden birbirinizde diye?

Kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim.Ben hala oteldeyim sabah 8 de uyandım araba hala kapının önünde ama kendisini arıyorum cevap vermiyor.Ne yapacağımı şaşırdım

Ya kızlar dünden beri bu konu hakkında onunla konuşuyorum aklıma bişey takıldıkça soruyorum ilk başlar cevap verirken sonraları azarlamaya başladı benim yumuşadığımımı düşündü acaba?

Sanırım memlekete gidecem anneme söylemeyecem ben geliyorum diye çat kapı gidecem

Sanırım memlekete gidecem anneme söylemeyecem ben geliyorum diye çat kapı gidecem
Bu kadar strese maruz, karnınızda ki meleğinizi düşünerek fevri davranmayın!Lütfen evinize dönün ve bence biraz sakinleşin!Biraz kafayı toparlayarak karar verin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…