- 21 Ekim 2016
- 400
- 206
- 33
Belli ki bir samimiyet var ama ilerlememiş bir samimiyet diye düşündürdü bana mesaj;yani Aşkım değil,canım değil sadece Mehmet!Neyse zaten gerekeni yapacak bir insansınız ama dilerim, meleğinizin de sizinde, en az zararla kurtulabileceğiniz şekilde sonuçlanır!
Sordum.eşim olacak adam ilan veriyo gazateye telefon numarasıyla birlikte
Ya kızlar dünden beri bu konu hakkında onunla konuşuyorum aklıma bişey takıldıkça soruyorum ilk başlar cevap verirken sonraları azarlamaya başladı benim yumuşadığımımı düşündü acaba?
Bu iyimiş hala takip edebilirsin demektir buHayır öyle demedim whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim geçmiş konuşmalarını görecem dedim yani whatsap webden bahsetmedim takip edecek izlenimde vermedim
Bunları yapması sizi çok sevmesi ne yazık ki erkek ırkında aldatmaması için engel teşkil etmiyor.Sevenler de ilgilenenler de aldatabiliyor...Ya bide aklımın almadığı şey eşim olacak adam her gece çatlak kremimi sürer vitaminlerimi içerirdi.Her yemekten sonra ellerimi dakikalarca öperdi.Beni ailesine karşı hep korurdu.Kızkardeşiyle benim için küs hala.
Aklınıza gelebilecek herşeyi yaptı benim için ben bi tane çikolata isterdim o koliyle alırdı.Her gece karnımı sever okşardı benide aynı şekilde.
Niye yaptıki böyle bişeyi çıldırıcam
vicdan azabı?Ya bide aklımın almadığı şey eşim olacak adam her gece çatlak kremimi sürer vitaminlerimi içerirdi.Her yemekten sonra ellerimi dakikalarca öperdi.Beni ailesine karşı hep korurdu.Kızkardeşiyle benim için küs hala.
Aklınıza gelebilecek herşeyi yaptı benim için ben bi tane çikolata isterdim o koliyle alırdı.Her gece karnımı sever okşardı benide aynı şekilde.
Niye yaptıki böyle bişeyi çıldırıcam
Bu kadar strese maruz, karnınızda ki meleğinizi düşünerek fevri davranmayın!Lütfen evinize dönün ve bence biraz sakinleşin!Biraz kafayı toparlayarak karar verin!
@Hertain Ben de evine gitmen taraftarıyım.
Ama eşinizin şunu iyice anlaması lazım:
1. Sizi azarlama lüksü yok.
2. O telefon hep ortada olacak ve siz şifresini bileceksiniz.
3. Tabi ayrılın/barışın demiyorum o sizin karar verebileceğiniz bir şey ama siz evinize gidin. Evden biri gidecekse o gitsin. O da evde kalacaksa o telefon hep ortada olacak.
Adam görürse parlamasın diye karım görebilir napıyorsun sen gibisinden bu arada hanımlar tutturmuşsunuz tek ortada geziyorsa bu sıkıntı yoktur diye burada duyduğum erkeklerin takıldığı bir siteye göz attım adamlar tek mesajlarını geçmişi temizleyin bırakın ortada gezsin tek öyle şüphe etmiyorlar gibisinden akıl veriyorlardı birbirlerine eh burayı da birçok erkeğin takip ettiğini varsayarsakBelli ki bir samimiyet var ama ilerlememiş bir samimiyet diye düşündürdü bana mesaj;yani Aşkım değil,canım değil sadece Mehmet!Neyse zaten gerekeni yapacak bir insansınız ama dilerim, meleğinizin de sizinde, en az zararla kurtulabileceğiniz şekilde sonuçlanır!
Yok canım yok sen hala olayın şokundan idrak edemiyorsun kadın bu yollardan çok geçtiyse talimlidir önceden yani onun için doğaçlama yapmak zor olmasa gerekKızlar aklımın almadığı şey kadın suçlu olsa eşime yavşamak istese neden eşim tek aradığında özür dilesinki hala devam ettirirdi.Kadının amacı yavşamak değildi kesinlikle ortada bişeyler vardı
Ben @Hertain ini anlamıyorum bizim yardımlarımızı boşa çıkaracak adımlar atıyor hep telden döküme bak dedik şirketin dedi olsun sene dedik olmuyor ama şirket hattı kardeşinin üzerine dedi dalga mı geçiyor bizimle anlamıyorum kiYahu bundan sonraki konusmalarini takip etmek bugune kadar yaptiklariyla ilgili nasil fikir verebilir? Bunu demek bugune kadar olani yut demek.
O dokumanlar cikabilir. Kac kere daha yazabilir insanlar bilemiyorum ama cikabilir.
Olayin gercegini gostermek isteyen adam 5 dakikada cikarabilir o dokumanlari kardesi ile. Olayin gercegini gormek isteyen es de o dokumanlar cikmadan affetmis gibi falan yapmaz.
Yani hic mi affettin dondun iste, artik sus diyen es gormediniz anlamiyorum ki.
Adam eve donmeden azarlamaya baslamis. Eminim eve donup affetmis gibi yaptiginda adam gerekirse ikinci hat alir, bu hattan kimseyle konusmaz. Hatta bir sure hicbir sey yapmaz. Hicbir sey yapmamasi bugune kadar yaptigini silecek mi? Anlayamiyorum.
Ben @Hertain ini anlamıyorum bizim yardımlarımızı boşa çıkaracak adımlar atıyor hep telden döküme bak dedik şirketin dedi olsun sene dedik olmuyor ama şirket hattı kardeşinin üzerine dedi dalga mı geçiyor bizimle anlamıyorum kiwhatsap mevzusuna girmiyorum bile
Çoğumuz mügenin konusunu okuduk.Aldatıldığı için affetmedi,ayrıldı eşinden.Sonrasında eski eşi sevgilisiyle evlenince,hamile kalınca yedi bitirdi kendisini,atlatamadı bu durumu..Kalmak ta zor gitmek te...
O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?Konu sahibi bulundugu durum nedeniyle tam olarak ne yapacagini bilmiyor. Esi tarafindan da manipule ediliyor.
Ne zaman saatlerce yalvar yakar aldatma konusunda mantik disi hareketlere musamaha gosterip olaylarin ustunu ortmek icin gereksiz bir daginiklik olsa ortada, o adamlar karli cikiyor.
Kadin anlik tepkiyi veremediginde veya tepkisi net degil de surekli uzatmak uzerine oldugunda ciddiye alinmamaya basliyor. Nice rumuzlu uyede oldugu gibi.
Yani bu kadina bundan sonrasini izle demek adamin ekmegine yag surmek bana gore. Cunku diyelim ki adam yapti ve bir daha yapmayacak, o zaman ogrenmemeli mi konu sahibi yaptigini?
Once varolan olayi ogrensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?