Allah aşkına bir akıl verin:(

Belkide kadın özellikle eşi görsün diye Mehmet yazdı, aşkım canım yazsa yanlış yollamış bana değil başkasına yollayacakmış diye savunma yapmak daha kolay olurdu . Bu da bi ihtimal.

Azarliyor mu... Acaba korkmaya basladi da uste mi cikmaya calisiyor.

Kızlar aklımın almadığı şey kadın suçlu olsa eşime yavşamak istese neden eşim tek aradığında özür dilesinki hala devam ettirirdi.Kadının amacı yavşamak değildi kesinlikle ortada bişeyler vardı

Ya bide aklımın almadığı şey eşim olacak adam her gece çatlak kremimi sürer vitaminlerimi içerirdi.Her yemekten sonra ellerimi dakikalarca öperdi.Beni ailesine karşı hep korurdu.Kızkardeşiyle benim için küs hala.
Aklınıza gelebilecek herşeyi yaptı benim için ben bi tane çikolata isterdim o koliyle alırdı.Her gece karnımı sever okşardı benide aynı şekilde.
Niye yaptıki böyle bişeyi çıldırıcam

Hayır öyle demedim whatsapı kaldıracaz tekrar kuracaz dedim geçmiş konuşmalarını görecem dedim yani whatsap webden bahsetmedim takip edecek izlenimde vermedim
Bu iyimiş hala takip edebilirsin demektir bu

Bunları yapması sizi çok sevmesi ne yazık ki erkek ırkında aldatmaması için engel teşkil etmiyor.Sevenler de ilgilenenler de aldatabiliyor...
Seven ve adam olan aldatmaz

vicdan azabı?

Bu kadar strese maruz, karnınızda ki meleğinizi düşünerek fevri davranmayın!Lütfen evinize dönün ve bence biraz sakinleşin!Biraz kafayı toparlayarak karar verin!

@Hertain Ben de evine gitmen taraftarıyım.
Ama eşinizin şunu iyice anlaması lazım:
1. Sizi azarlama lüksü yok.
2. O telefon hep ortada olacak ve siz şifresini bileceksiniz.
3. Tabi ayrılın/barışın demiyorum o sizin karar verebileceğiniz bir şey ama siz evinize gidin. Evden biri gidecekse o gitsin. O da evde kalacaksa o telefon hep ortada olacak.

Hertaincim yav arkadaşların dediği gibi eşinle şirkete git o telefon dökümlerini çıkarttırsın kardeşinin mi kimin onayı gerekiyosa onaylasın önüne sunsun.

Bir de kocan aradığında özür diledi yavşamadı ya sen yokken wc deyken arkanı dönmüşken eşin tek bir msjla bunu sağlamış olabilir: "ciddi davran eşim gördü" gibilerinden. Yani onu aratacağını tahmin edip önlem almıştır 2 dakkalık iş

@Hertain canim ne yapalim ne edelim diye konusuyoruz burda dunden beri. Benim icim el vermedi sen hamileyken " bosanin kesin aldatiyor" demeye. Bunu hic bi zmanda yapmadim zaten bilen bilir burda. Ama ortada dogmamis bi bebk var. Ayrilirsan Babasiz kalmasindan felan bahsetmiyorum. Yavruna ilerde neden ayrildiginizin sebebini dusunuyorum.
Ben senin evine donmen taraftariyim ayni arkdasinda yazdgi gibi. Sana baria demiyorum. Ama acabalarla yasamak yerine inanmis gibi yap bi muddet. Elinde kanit yoksa zaten bosanamazsin sudan sebeplerle. Bunu ilk once karnindaki bebegin gelecegi icin yapamazsin. Sen gidersin annene memlekete ve kendini yer bitirirsin nolucak sonumuz diye.

Sen inandim de ev git kuzum. Ve biz sana yardimci olalim su whatsapp webi indirelim kocanin telefonuna. Emin ol. Herseyi ogren ve arkana bakmadan cek git cocugunla guzel bi hayat kur. Yavrun sana sorarsada delillerin elinde.

usagi91 bak hele bi burya. Memlkete annemin yanina gidicem diyor konu sahibi.

Adam görürse parlamasın diye karım görebilir napıyorsun sen gibisinden bu arada hanımlar tutturmuşsunuz tek ortada geziyorsa bu sıkıntı yoktur diye burada duyduğum erkeklerin takıldığı bir siteye göz attım adamlar tek mesajlarını geçmişi temizleyin bırakın ortada gezsin tek öyle şüphe etmiyorlar gibisinden akıl veriyorlardı birbirlerine eh burayı da birçok erkeğin takip ettiğini varsayarsak

Yok canım yok sen hala olayın şokundan idrak edemiyorsun kadın bu yollardan çok geçtiyse talimlidir önceden yani onun için doğaçlama yapmak zor olmasa gerek

Yahu bundan sonraki konusmalarini takip etmek bugune kadar yaptiklariyla ilgili nasil fikir verebilir? Bunu demek bugune kadar olani yut demek.

O dokumanlar cikabilir. Kac kere daha yazabilir insanlar bilemiyorum ama cikabilir.

Olayin gercegini gostermek isteyen adam 5 dakikada cikarabilir o dokumanlari kardesi ile. Olayin gercegini gormek isteyen es de o dokumanlar cikmadan affetmis gibi falan yapmaz.

Yani hic mi affettin dondun iste, artik sus diyen es gormediniz anlamiyorum ki.

Adam eve donmeden azarlamaya baslamis. Eminim eve donup affetmis gibi yaptiginda adam gerekirse ikinci hat alir, bu hattan kimseyle konusmaz. Hatta bir sure hicbir sey yapmaz. Hicbir sey yapmamasi bugune kadar yaptigini silecek mi? Anlayamiyorum.

Ben @Hertain ini anlamıyorum bizim yardımlarımızı boşa çıkaracak adımlar atıyor hep telden döküme bak dedik şirketin dedi olsun sene dedik olmuyor ama şirket hattı kardeşinin üzerine dedi dalga mı geçiyor bizimle anlamıyorum ki whatsap mevzusuna girmiyorum bile

Çocuklarının üzerine yemin edene kadar gidip de telefon dökümanlarını çıkartsa ya madem masummuş.

Konu sahibi bunun üzerinde ısrar edin elime dökümanları ver o zaman dediğin gibi aldatmadıysan
evimize döneriz deyin. Öyle banklarda sizin peşinizde dolanıp ağlayacağına gerekeni yapsın.

Konu sahibi bulundugu durum nedeniyle tam olarak ne yapacagini bilmiyor. Esi tarafindan da manipule ediliyor.

Ne zaman saatlerce yalvar yakar aldatma konusunda mantik disi hareketlere musamaha gosterip olaylarin ustunu ortmek icin gereksiz bir daginiklik olsa ortada, o adamlar karli cikiyor.

Kadin anlik tepkiyi veremediginde veya tepkisi net degil de surekli uzatmak uzerine oldugunda ciddiye alinmamaya basliyor. Nice rumuzlu uyede oldugu gibi.

Yani bu kadina bundan sonrasini izle demek adamin ekmegine yag surmek bana gore. Cunku diyelim ki adam yapti ve bir daha yapmayacak, o zaman ogrenmemeli mi konu sahibi yaptigini?

Once varolan olayi ogrensin.

Çoğumuz mügenin konusunu okuduk.Aldatıldığı için affetmedi,ayrıldı eşinden.Sonrasında eski eşi sevgilisiyle evlenince,hamile kalınca yedi bitirdi kendisini,atlatamadı bu durumu. .Kalmak ta zor gitmek te...

Insanlarin sevilmemeyi hicbir kosulda kabul etmemesi lazim.

Aldatilmadan once konulari okudugunuzda esinin sevdigini dusunmus muydunuz? Aldatmasina gercekten sasirdiniz mi?

Insan once kendine deger vermeli. Sevilmek icin karsisindakini zorlamamali.

Oyle yaparsa ayrilsa da kalsa da mutsuz olur. Cunku adam ayni ve sevmiyor.

O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…