Allah aşkına bir akıl verin:(

O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?

Elbette her turlu basili dokuman degistirilebilir. Yapilmasi gereken internet sitesine konu sahibinin yaninda girerek dokumu gostermek.

Bu da yeterli degil zira adam whatsapptan yazisiyor olabilir bolca, telefonu yaninda namaza gitmeye bosuna baslamamistir. Esini erkenden uyutuyor falan mesajlari gormesin diye, yani o kadar igrenc bir durum ki yorum yapamiyorum. Bana gore hayatin dogal akisina uymayan 5 hareket kanit yerine geciyor mesela. Bunlarin da ispatlanmasi lazim.

Açıkçası önceki konularını tam olarak okumadım.Ama eşi de ihaneti itiraf etmemişti .Burada da konu sahibi karnımı severdi,krem sürerdi tarzında ,eşinin yapamayacağını ümit ediyor,inanmak istiyor.Tabii ki ben affetsin demiyorum ama hamile psikolojisi ile ,ayrıldığı takdirde ,daha da yıpranacağını düşünüyorum.

Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.

Bazı erkekler gösterdiği ilgiyi işledikleri suçu kapatmada araç olarak kullanıyorlar şüphe uyandırmamak adına. Bu da bir ihtimal.

Ben spesifik olarak verdiginiz ornek ve benzerleri uzerine konustum. Cunku o ornekte hanimefendi bu konu sahibi gibi hissetmiyor ve dusunmuyordu zaten. Ihanetten once de sevilmedigini hissediyordu.

Buradaki konu sahibi ise olayin aslini ogrenmedigi her ihtimalde mutsuz olur. Olayi ogrenmeden devam ederse de mutsuz olur, ayrilirsa da.

Bana gore kilit nokta olayi ogrenmek.

inşallah bir an önce sonuca bağlanır bu konu.. konu sahibi daha çok yıpranacak yoksa. adam da neyine güvenip azarlama moduna geçmiş? suçunu bastırmaya mı çalışıyor? hayır öyle bir devirdeyiz ki hiç bilmeyen biri bile arar öğrenir o dökümleri nasıl çıkaracağını. bunu yapmadığı sürece başka nasıl anlayacak ki işte.

O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?

Eger cikti alacaklarsa mudahale olabilir. Yada pdf formatinda bilgisayara iniyorsa icerigi degistirilebilir. Mesela ciktiyi tarar, photoshopta istedigi yeri siler, bos kalan kisma baska numaralar ekler anlamasin diye. Oyle bi daha cikti alir. Pdf belgesinde de herhangi bir grafik programinda degisiklik yapabilir. 5 dakikalik is.

Ohooooo çok bel bağlama diyorsun yani e ne anladım ben bi işten? Her türlü adam yediği naneyi gizler ki öyle olunca tabi dolaşır etrafında aç kurt gibi kadının nasıl olsa tezgah hazır her türlü

Benim anlamadığım nokta şifreyi bildiği zaman kimseye sormasına döküman istemesine gerek yok ki, yetkili değilsiniz size veremeyiz bilgi denmiş. Tam anlayamadım ?

belkı bır sey yoktur da korkudan silmiştir yanlıs görunecek dıye

Benim anlamadığım nokta şifreyi bildiği zaman kimseye sormasına döküman istemesine gerek yok ki, yetkili değilsiniz size veremeyiz bilgi denmiş. Tam anlayamadım ?
Telefon şirket telefonu diye ama adamın kardeşinin üzerine kayıtlı yapması zor birşey değil yani

bana kalırsa kardeş onayı falan gerekmiyor online işlemlere baktım şimdi parolanızı şirket yetkilisi olarak kayıtlı gsm den isteyebilirsiniz yazıyor nerede kardeş onayı?

bana kalırsa kardeş onayı falan gerekmiyor online işlemlere baktım şimdi parolanızı şirket yetkilisi olarak kayıtlı gsm den isteyebilirsiniz yazıyor nerede kardeş onayı?

Kardes onayi derken kardesten parolayi almayi kastediyorlar. Yani kardes sirket yetkilisi oldugu icin ondan alinacak bilgi.

3 dakikalik is.

Evet konu sahibinin anlattigi gibiyse yonetici hattan numara ve sifresi gerekiyor yalnizca.

Konu sahibi internetten kendi actiginda da oynama yapilmasi mumkun degil.
Kafam karıştı vallahi. Şifre varsa tamamdır zaten. Kimseye ihtiyaç da yok girip bakılacak. Bitti

Kardes onayi derken kardesten parolayi almayi kastediyorlar. Yani kardes sirket yetkilisi oldugu icin ondan alinacak bilgi.

3 dakikalik is.

ama turkcellin sayfasını hangi gsm kullanılıyorsa ona şifre geliyor gibi okudum ben
zaten kardeşden de istenecek olsa 3 dakikada istenir ama bu koca ısrarla yokuşa sürüyor

3 dakikalik is.

Hertain zaten şifreyi aldıysa yenisi talep edilene kadar eski şifre geçerlidir. Eğer kardeşi konudan haberdarsa şifre değişikliği istediyse eskisini kullanamaz. Durum bi netleşse anlayacağız.

bilmiyorum ben de zamanında başka bir gsm nin şirket hattını kullanmıştım kullandığım hattan bu işlemleri yapabiliyordum extra onay olmadan
kocasının telefonu bi ara konu sahibindeydi sanırım deneseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…