- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?
Açıkçası önceki konularını tam olarak okumadım.Ama eşi de ihaneti itiraf etmemişti .Burada da konu sahibi karnımı severdi,krem sürerdi tarzında ,eşinin yapamayacağını ümit ediyor,inanmak istiyor.Tabii ki ben affetsin demiyorum ama hamile psikolojisi ile ,ayrıldığı takdirde ,daha da yıpranacağını düşünüyorum.Insamlarin sevilmemeyi hicbir kosulda kabul etmemesi lazim.
Aldatilmadan once konulari okudugunuzda esinin sevdigini dusunmus muydunuz? Aldatmasina gercekten sasirdiniz mi?
Insan once kendine deger vermeli. Sevilmek icin karsisindakini zorlamamali.
Oyle yaparsa ayrilsa da kalsa da mutsuz olur. Cunku adam ayni ve sevmiyor.
Açıkçası önceki konularını tam olarak okumadım.Ama eşi de ihaneti itiraf etmemişti .Burada da konu sahibi karnımı severdi,krem sürerdi tarzında ,eşinin yapamayacağını ümit ediyor,inanmak istiyor.Tabii ki ben affetsin demiyorum ama hamile psikolojisi ile ,ayrıldığı takdirde ,daha da yıpranacağını düşünüyorum.
Adamlar ilgi gösterse suç,göstermese suçBende aynen bu şekilde düşünüyorum.
Bazı erkekler gösterdiği ilgiyi işledikleri suçu kapatmada araç olarak kullanıyorlar şüphe uyandırmamak adına. Bu da bir ihtimal.
Açıkçası önceki konularını tam olarak okumadım.Ama eşi de ihaneti itiraf etmemişti .Burada da konu sahibi karnımı severdi,krem sürerdi tarzında ,eşinin yapamayacağını ümit ediyor,inanmak istiyor.Tabii ki ben affetsin demiyorum ama hamile psikolojisi ile ,ayrıldığı takdirde ,daha da yıpranacağını düşünüyorum.
O yüzden tek çare kardeşinden dökümü isdetecek adama üstünden baya zaman geçti ama o dokumlere herhangi bir müdehale de bulunamazlar dimi ?
Ohooooo çok bel bağlama diyorsun yani e ne anladım ben bi işten? Her türlü adam yediği naneyi gizler ki öyle olunca tabi dolaşır etrafında aç kurt gibi kadının nasıl olsa tezgah hazır her türlüEger cikti alacaklarsa mudahale olabilir. Yada pdf formatinda bilgisayara iniyorsa icerigi degistirilebilir. Mesela ciktiyi tarar, photoshopta istedigi yeri siler, bos kalan kisma baska numaralar ekler anlamasin diye. Oyle bi daha cikti alir. Pdf belgesinde de herhangi bir grafik programinda degisiklik yapabilir. 5 dakikalik is.
Telefon şirket telefonu diye ama adamın kardeşinin üzerine kayıtlı yapması zor birşey değil yaniBenim anlamadığım nokta şifreyi bildiği zaman kimseye sormasına döküman istemesine gerek yok ki, yetkili değilsiniz size veremeyiz bilgi denmiş. Tam anlayamadım ?
Şifre alınca kimsenin yetkisine gerek yok zaten elinde şifresi. İnternet üzerinden yapılan bir işlem.Telefon şirket telefonu diye ama adamın kardeşinin üzerine kayıtlı yapması zor birşey değil yani
Şifre alınca kimsenin yetkisine gerek yok zaten elinde şifresi. İnternet üzerinden yapılan bir işlem.
bana kalırsa kardeş onayı falan gerekmiyor online işlemlere baktım şimdi parolanızı şirket yetkilisi olarak kayıtlı gsm den isteyebilirsiniz yazıyor nerede kardeş onayı?
Kafam karıştı vallahi. Şifre varsa tamamdır zaten. Kimseye ihtiyaç da yok girip bakılacak. BittiEvet konu sahibinin anlattigi gibiyse yonetici hattan numara ve sifresi gerekiyor yalnizca.
Konu sahibi internetten kendi actiginda da oynama yapilmasi mumkun degil.
Kardes onayi derken kardesten parolayi almayi kastediyorlar. Yani kardes sirket yetkilisi oldugu icin ondan alinacak bilgi.
3 dakikalik is.
Kardes onayi derken kardesten parolayi almayi kastediyorlar. Yani kardes sirket yetkilisi oldugu icin ondan alinacak bilgi.
3 dakikalik is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?