Bilemiyorum artık bu kadar zaman kaybetti bu saat en sonra da bir işe yarar mı onuda bilmiyorumŞifre alınca kimsenin yetkisine gerek yok zaten elinde şifresi. İnternet üzerinden yapılan bir işlem.
sart degil hayir. Ama dun farkettim Kahve anlatti. Pc bile lazim degil artik. Play store yads app store dan whatsapp web indir kendi telefonundam takip et.bu kk yi okudukça ben paranoyak oldum he
eveki pc den takip yapilirmi leptop sart deil demi :)
Canım hamilesinde üzmek istemeyiz seni ama burda ki tek suçlu esin neden kadın senin esinde o potansiyeli gördüğü icin gecenin bi vakti msj atabiliyor (!)Kızlar aklımın almadığı şey kadın suçlu olsa eşime yavşamak istese neden eşim tek aradığında özür dilesinki hala devam ettirirdi.Kadının amacı yavşamak değildi kesinlikle ortada bişeyler vardı
Hertain zaten şifreyi aldıysa yenisi talep edilene kadar eski şifre geçerlidir. Eğer kardeşi konudan haberdarsa şifre değişikliği istediyse eskisini kullanamaz. Durum bi netleşse anlayacağız.
ama turkcellin sayfasını hangi gsm kullanılıyorsa ona şifre geliyor gibi okudum ben
zaten kardeşden de istenecek olsa 3 dakikada istenir ama bu koca ısrarla yokuşa sürüyor
Geçmiş olsun. Mesajı sildikten sonra kıldığı namazda "şükür yırttım" namazıdır..Kızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Geçmiş olsun. Mesajı sildikten sonra kıldığı namazda "şükür yırttım" namazıdır..
Kızlar kayınpederim geldi yalvar yakar etti.Ardından eşim olacak kişi...Şimdi evdeyim ama inanın hiçbişeyi görmek dahi istemiyorum
Hiç Aklımdan çıkmıyoki bian aklıma geliyo hop hemen bişeyler soruyorum bağırıyorum kızıyorum.İnşallah kendimi frenleyebilirim.Bu saate kadar bi simit yedim gerçekten canım hiçbişey istemiyor hayatımı altüst ettiler Allahlarından bulsunlar zaten imkan sağlayıp gidecem bu lanet evden daha fazla kalmak istemiyorumbak canım hamılesın ama sakın duygusal olma.burda hiç görmedın mı.az cakal ol..tetıkte ol...pusuya yat her hareketini değerlendir..uzun sure affetme ama affettıkten sonra da ınanmış unutmuş gıbı de olma.ilerde donuna kadar alacagın sağlam kozlar bırıktır.cocuğunun rızkını o aşiftelere yedırebılırsın yoksa...bu adam dürüst degıl bı kere bu konuda anlaşalım..ama suan hamılesın otellerde surunmen cok saglıksız...stressız olmaya calıs en azından psıkologa git ,hamılelere uygun az etkılı sakınlestırıcı al ,bu surecı saglıklı atlatmaya calıs.yedıklerıne cok dıkkat et.oof streslıyım canım bsy ıstemıyor deme lüksün yok.... ye iç yat.bir sansar edasıyla tetıkte ol.o ehli müslim kocan bu aralar koz vermez elıne..uyanık davranır sende saf gıbı davran..hıc sherlock holmes okumadın mı :) aptala yat..seni oyle sansın.amaaa hala dıyorum ileriye donuk deliller toplaa.bu adam cunku masum degıl...
Canım almıyo işte kaç defa söyledim S. anlar ayıp olur falan dedi.Ee kardeşiyle kanlı bıçaklı mi? Vereceği bir şifre 2 dk sürmez. Mesajdan öte eşin şüpheli davranışları, telefonu saklamazken surekli yanında taşıması, uçuş moduna alması zaten belli etmiş. Ellerimi ayaklarımı opuyor diye kimseye tamamen güvenmemek gerek. Özellikle böyleleri yaptıkları belli olmasın diye daha çok ustune düşüyor eşlerinin.
Hiç Aklımdan çıkmıyoki bian aklıma geliyo hop hemen bişeyler soruyorum bağırıyorum kızıyorum.İnşallah kendimi frenleyebilirim.Bu saate kadar bi simit yedim gerçekten canım hiçbişey istemiyor hayatımı altüst ettiler Allahlarından bulsunlar zaten imkan sağlayıp gidecem bu lanet evden daha fazla kalmak istemiyorum
Böyle bir durumda aile karışmış, ailede kv kp duymus, siz boşanmayı dusunuyorsunuz ve yanlış anlayacak? Üzgünüm gerçekten bir haltlar yemis. Bu bahaneye kimse inanmaz.Canım almıyo işte kaç defa söyledim S. anlar ayıp olur falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?