Allah aşkına bir akıl verin:(

bu kk yi okudukça ben paranoyak oldum he
eveki pc den takip yapilirmi leptop sart deil demi :)

ilk mesajı okudum da son durum ne 40 sayfa olmuş okumadım aradaki mesajları

bu kk yi okudukça ben paranoyak oldum he
eveki pc den takip yapilirmi leptop sart deil demi :)
sart degil hayir. Ama dun farkettim Kahve anlatti. Pc bile lazim degil artik. Play store yads app store dan whatsapp web indir kendi telefonundam takip et.

Canım hamilesinde üzmek istemeyiz seni ama burda ki tek suçlu esin neden kadın senin esinde o potansiyeli gördüğü icin gecenin bi vakti msj atabiliyor (!)

Senin yapman gereken şey daha fazla eşine soru sormamak o cevapları sen bulacaksın önce soğukkanlı ol adamı ürkütme böyle yaparak ona fırsat veriyorsun.

Biraz bekle elbet harekete gecicekler.

Eğer bu haltı yemişse önce bi Doğum yap yüklü bi fatura geçir toparlanınca kararını ver annenin evinde olmaz o iş onlar da üzülür senin bu durumuna.

Hertain zaten şifreyi aldıysa yenisi talep edilene kadar eski şifre geçerlidir. Eğer kardeşi konudan haberdarsa şifre değişikliği istediyse eskisini kullanamaz. Durum bi netleşse anlayacağız.

ama turkcellin sayfasını hangi gsm kullanılıyorsa ona şifre geliyor gibi okudum ben
zaten kardeşden de istenecek olsa 3 dakikada istenir ama bu koca ısrarla yokuşa sürüyor

Su kisim net olmadi galiba.

Konu sahibinin beyanina gore, konu sahibinde esinin sifresi vardi evet, ama sirket hatlari yonetici hatta bagliymis ve o hattan girilmedigi surece hatlarin bireysel sifresi ise yaramiyormus.

Yonetici hat da kardesin oldugu icin, kullanim detaylarina kardesten alinan bilgi nazarinda ulasilabilecek.

Yani yonetici hesap olmadiginiz icin yetkiniz yok uyarisi vermis sistem. Eger dogru ise sirket hatlari alinirken yonetici hat disindaki hatlar icin bu gizlilik bilgilerine ulasmak kisitlanmis olabilir.

Geçmiş olsun. Mesajı sildikten sonra kıldığı namazda "şükür yırttım" namazıdır..

Kızlar kayınpederim geldi yalvar yakar etti.Ardından eşim olacak kişi...Şimdi evdeyim ama inanın hiçbişeyi görmek dahi istemiyorum

Kızlar şirket hattının yetkili sahibi kardeşi.Telini özel numaraya kapatmak isterken bile kardeşinden rica etmişti.

Şuan evdeyim ama hiçmi hiç kalmak istemiyorum kaynanam gelsin burda kalsın diyo ama orda da sığıntıdan farkım olmaz kadın biraz da titiz mutfağa bile sokmuyo

Benim mecaramda 1 günlükmüş((((
Tilki misali döndüm dolaştım dükkana geri döndüm o kadar zoruma gidiyoki(((((

Kızlar kayınpederim geldi yalvar yakar etti.Ardından eşim olacak kişi...Şimdi evdeyim ama inanın hiçbişeyi görmek dahi istemiyorum

bak canım hamılesın ama sakın duygusal olma.burda hiç görmedın mı.az cakal ol..tetıkte ol...pusuya yat her hareketini değerlendir..uzun sure affetme ama affettıkten sonra da ınanmış unutmuş gıbı de olma.ilerde donuna kadar alacagın sağlam kozlar bırıktır.cocuğunun rızkını o aşiftelere yedırebılırsın yoksa...bu adam dürüst degıl bı kere bu konuda anlaşalım..ama suan hamılesın otellerde surunmen cok saglıksız...stressız olmaya calıs en azından psıkologa git ,hamılelere uygun az etkılı sakınlestırıcı al ,bu surecı saglıklı atlatmaya calıs.yedıklerıne cok dıkkat et.oof streslıyım canım bsy ıstemıyor deme lüksün yok.... ye iç yat.bir sansar edasıyla tetıkte ol.o ehli müslim kocan bu aralar koz vermez elıne..uyanık davranır sende saf gıbı davran..hıc sherlock holmes okumadın mı :) aptala yat..seni oyle sansın.amaaa hala dıyorum ileriye donuk deliller toplaa.bu adam cunku masum degıl...

Ee kardeşiyle kanlı bıçaklı mi? Vereceği bir şifre 2 dk sürmez. Mesajdan öte eşin şüpheli davranışları, telefonu saklamazken surekli yanında taşıması, uçuş moduna alması zaten belli etmiş. Ellerimi ayaklarımı opuyor diye kimseye tamamen güvenmemek gerek. Özellikle böyleleri yaptıkları belli olmasın diye daha çok ustune düşüyor eşlerinin.

Hiç Aklımdan çıkmıyoki bian aklıma geliyo hop hemen bişeyler soruyorum bağırıyorum kızıyorum.İnşallah kendimi frenleyebilirim.Bu saate kadar bi simit yedim gerçekten canım hiçbişey istemiyor hayatımı altüst ettiler Allahlarından bulsunlar zaten imkan sağlayıp gidecem bu lanet evden daha fazla kalmak istemiyorum

Canım almıyo işte kaç defa söyledim S. anlar ayıp olur falan dedi.

Kendi kendine sürekli sakin olmalıyım diye tekrar et dur. Uzan biraz sakinlesmeye bak. Canın istemesede birşeyler ye. Dinlen.esine sorular sorma artık konuyu açma bir kaç gün
Ailenin yanına gideblyrsan git kafani dinle ortamdan uzaklaş.. aldatmış olsa bile (inş. Ole bisey yoktur ) ama herşeyin sonu değil. Şuan hamilesin ve olaylara daha büyük tepki veriyorsun.

sakınnn .bak sana söyle söyleyim;karsındakı ınsanın delırtmek ıstıyorsan hep bi belirsiz tavırlar takınacaksın...

mesela şimdi kalk sabah yapmadıgın kahvaltını yap yumurta peynır gunluk sart..git menemen çay yap ekmege ban ye.aç tv esra erolu ızle..altında pijamalar...baya böyle standart hayatından bır gun olsun.gece yatarken 1 bardak sütünü kendine yemin et.....eşin de evdeyse o da bu halını gorsun.bu arada asla ona yemek yapıp kisisel işlerine bulaşmıyorsun.ne munasebet!!!...ütüsünü de yapacak degılsın hele kı şu süreçte...sonra git alısveriş yap bebişine bişeyler aldıkça cok mutlu olacaksın.guzel manzaralı bi yerde otur tatlını pastanı ye...maddı durumun nasıl bılmıyorum ama calısmıyorsan sureklı cık gez asla evde durma...bu surec de moral ve beslenme cok ıyı olması gerek..bebegıne bu zulmü yaşatma sakın...

eşini de şu surecte sık bogaz etöe(sıkıp boğacağın gunler yakın,once delil toplaman lazım)

bu arada sureklı sana hakaret edıyorsa ,çok afedersın kıçını yalaması gerekırken atar gider yapıyorsa net bi bok yemıştır...bu da son madde....

Kızlar geçen sene akşam 11 gibi beni ara mesajı geldi(ödemeli olarak)bu numara kim dedim eşimde telaşlandı Ali abiyi arayım bi dedi benden borcunu istiyo param yok dedi.Neyse aradı adamda açmadı.
Ama ben şüphelendim hiçbir arkadaşı ödemeli atmaz yani o yüzden.Numarayı aklımda tuttum yarım saat sonra aradım ki bi bayan niye ödemeli attın diyorum ben tanımıyorum eşini ödemeli atmadım diy gece yine kavga kıyamet arabada yattım.Sabah geldi kızı buldum bizim semtte bi kuaförde çalışıyormuş sağ eli sakat görsen acırsın dedi.İnanmadım tabi kaynansmgile gittim bir gece orda kaldım Ama bana nasıl tripli davranıyorlar dayanamadım yine çıktım gittim eve.bir hafta yüzüne bile bakmadım bir hafta sonra kızı evdeki başka telden aradım sosyal hizmetlerden arıyorum siz sanırım engelleli bir bayansınız sınavsız memur alınacak dedim sizde bu kişiler arasındasınız dedim kız sevindi tamm olur falan deyince sonra dönüş yapacam dedim kız birkaç kere aradı açmadım teli.Yani anlayacağınız bu adam bu olaylarda hep telaşlı davranıyor o olayda doğru şeyler var ama hareketleriyle telaşıyla hep yanlış düşündürüyor insana galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…