Allah aşkına bir akıl verin:(

Yeni yeni güvenmeye başlamıştım yapmaz etmez diyordum ama onlayken en açık olayı yaşadım

Sen mi çok safsın ben mi çok fesadım anlamadım ay aman ins ben fesadımdır bir aydınlığa çıkmadı gitti şu konu

Böyle bir durumda aile karışmış, ailede kv kp duymus, siz boşanmayı dusunuyorsunuz ve yanlış anlayacak? Üzgünüm gerçekten bir haltlar yemis. Bu bahaneye kimse inanmaz.
Ş. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecem

Allah yardimcin olsun...

Sadece iş görüşmesine gelen bi kadın ama nasıl yardım istiyor gecenin dördünde ve siz neden patronu diye konusuyorsunuz?yanında calışan biri varsa neden iş görüsmesi oluyor?

Ş. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecem
Ani kararlar verme çok üzgünsün şuan fevri davranıyorsun. Ayrıca o evde seninde hakkın var. Hiç mi emek vermedin o eve her şey para mı? Evlenmeden önce alınmış bile olsa hamilesin kendini yollara vurma. Sana ve çocuğa üzülürüm. Hiç aç kalayım deme ye yemeğini de guzelce. Bu işin gerçeğini nasılsa ogreneceksin. Kayıtlar bir yere kaçmıyor. Şimdi yazmak kolay biliyorum ama kendini dusun.

Sadece iş görüşmesine gelen bi kadın ama nasıl yardım istiyor gecenin dördünde ve siz neden patronu diye konusuyorsunuz?yanında calışan biri varsa neden iş görüsmesi oluyor?
İşte asıl mesele burda yanında çalışanı var üstelik çok hanım Ve temiz biri ama görüşmelere hala devam ediyordu bende önemsemedim ama dünden beri arayanlara diyo ki "alındı sekreter"diyo.
Eşim olacak kişi mecera arıyormuş meğer

bak şimdi eşim bana dese ki kimle konusuyosun o msj ne..al tlf bak bakalım derim..cunku bsy yapmamışımdır...ama diyelim ki eski sevgılımın facesıne baktım (bı ara bakmıştım) o ara esım ver bakalım facene bakayım dese mesela;ben üç bucuk natar panık yaparım ..nıye cunku bı halt yemısımdır..yakalanma korkum olur..bagırırım..suclu oldugum ıcın karsımdakını bastırırım..bu buturn psıkolojı kuramlarında böyledir..

adamın scr'sı kabarık..lan nasıl rahat oluyor bu herıfler.alışmışşş ...alıştıı .ve bu dumenlerı ilk değil son degış..

O kadını mı almış işe yani? Anlamadım

Telefon numarasını biliyorsanız kimliğini bulursunuz kızın değil mi?Bunun bir sürü yolu var.Hatta şimdiye kadar bulmanız lazımdı.

Kızlar bu kadının sadece teli var telden onu nasıl araştırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…