Sen mi çok safsın ben mi çok fesadım anlamadım ay aman ins ben fesadımdır bir aydınlığa çıkmadı gitti şu konuKızlar geçen sene akşam 11 gibi beni ara mesajı geldi(ödemeli olarak)bu numara kim dedim eşimde telaşlandı Ali abiyi arayım bi dedi benden borcunu istiyo param yok dedi.Neyse aradı adamda açmadı.
Ama ben şüphelendim hiçbir arkadaşı ödemeli atmaz yani o yüzden.Numarayı aklımda tuttum yarım saat sonra aradım ki bi bayan niye ödemeli attın diyorum ben tanımıyorum eşini ödemeli atmadım diygece yine kavga kıyamet arabada yattım.Sabah geldi kızı buldum bizim semtte bi kuaförde çalışıyormuş sağ eli sakat görsen acırsın dedi.İnanmadım tabi kaynansmgile gittim bir gece orda kaldım Ama bana nasıl tripli davranıyorlar dayanamadım yine çıktım gittim eve.bir hafta yüzüne bile bakmadım bir hafta sonra kızı evdeki başka telden aradım sosyal hizmetlerden arıyorum siz sanırım engelleli bir bayansınız sınavsız memur alınacak dedim sizde bu kişiler arasındasınız dedim kız sevindi tamm olur falan deyince sonra dönüş yapacam dedim kız birkaç kere aradı açmadım teli.Yani anlayacağınız bu adam bu olaylarda hep telaşlı davranıyor o olayda doğru şeyler var ama hareketleriyle telaşıyla hep yanlış düşündürüyor insana galiba
Ş. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecemBöyle bir durumda aile karışmış, ailede kv kp duymus, siz boşanmayı dusunuyorsunuz ve yanlış anlayacak? Üzgünüm gerçekten bir haltlar yemis. Bu bahaneye kimse inanmaz.
Ölme eşeğim ölmeŞ. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecem
Niye öyle dedin sence bu olaydada mı bişey varSen mi çok safsın ben mi çok fesadım anlamadım ay aman ins ben fesadımdır bir aydınlığa çıkmadı gitti şu konu
Ş. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecem
yardımcın olsun ... n post: 48589916 .!.:Kızlar geçen sene akşam 11 gibi beni ara mesajı geldi(ödemeli olarak)bu numara kim dedim eşimde telaşlandı Ali abiyi arayım bi dedi benden borcunu istiyo param yok dedi.Neyse aradı adamda açmadı.
Ama ben şüphelendim hiçbir arkadaşı ödemeli atmaz yani o yüzden.Numarayı aklımda tuttum yarım saat sonra aradım ki bi bayan niye ödemeli attın diyorum ben tanımıyorum eşini ödemeli atmadım diygece yine kavga kıyamet arabada yattım.Sabah geldi kızı buldum bizim semtte bi kuaförde çalışıyormuş sağ eli sakat görsen acırsın dedi.İnanmadım tabi kaynansmgile gittim bir gece orda kaldım Ama bana nasıl tripli davranıyorlar dayanamadım yine çıktım gittim eve.bir hafta yüzüne bile bakmadım bir hafta sonra kızı evdeki başka telden aradım sosyal hizmetlerden arıyorum siz sanırım engelleli bir bayansınız sınavsız memur alınacak dedim sizde bu kişiler arasındasınız dedim kız sevindi tamm olur falan deyince sonra dönüş yapacam dedim kız birkaç kere aradı açmadım teli.Yani anlayacağınız bu adam bu olaylarda hep telaşlı davranıyor o olayda doğru şeyler var ama hareketleriyle telaşıyla hep yanlış düşündürüyor insana galiba
Kız daha hiç çalışmadı ofiste tanımıyorum kocasını nasıl bulabilirimkiKizi degil kocasini bul.
Bence var adam uyduruyor ayak üstü gördün mü o bahsettiği kızı kuaförde var mı öyle bir kız gerçekten?Niye öyle dedin sence bu olaydada mı bişey var((
Eşim olacak adam kızın telini sildi ama teli hala bende var ordan be bulabilirim nete yazdım hiçbişey çıkmadı facebokkta tam isim yok Tuba yüsra Nur diye sadece tuba yüsra varKizi degil kocasini bul.
GörmedimBence var adam uyduruyor ayak üstü gördün mü o bahsettiği kızı kuaförde var mı öyle bir kız gerçekten?
Ani kararlar verme çok üzgünsün şuan fevri davranıyorsun. Ayrıca o evde seninde hakkın var. Hiç mi emek vermedin o eve her şey para mı? Evlenmeden önce alınmış bile olsa hamilesin kendini yollara vurma. Sana ve çocuğa üzülürüm. Hiç aç kalayım deme ye yemeğini de guzelce. Bu işin gerçeğini nasılsa ogreneceksin. Kayıtlar bir yere kaçmıyor. Şimdi yazmak kolay biliyorum ama kendini dusun.Ş. söylemiyo benimde kardeşiyle aram iyi değil yani evlendim evleneli ne aradı sordu.Ben bu kızı bulmayı deneyecem
Telefonla aradığın için mi bu kadar emin oluyorsun?Görmedim(((Ama engelli olduğu kesin
İşte asıl mesele burda yanında çalışanı var üstelik çok hanım Ve temiz biri ama görüşmelere hala devam ediyordu bende önemsemedim ama dünden beri arayanlara diyo ki "alındı sekreter"diyo.Sadece iş görüşmesine gelen bi kadın ama nasıl yardım istiyor gecenin dördünde ve siz neden patronu diye konusuyorsunuz?yanında calışan biri varsa neden iş görüsmesi oluyor?
Can'ım sonra kız beni bikaç defa aradı işi kaçırmamak için engelli olduğu içinTelefonla aradığın için mi bu kadar emin oluyorsun?
Kızlar geçen sene akşam 11 gibi beni ara mesajı geldi(ödemeli olarak)bu numara kim dedim eşimde telaşlandı Ali abiyi arayım bi dedi benden borcunu istiyo param yok dedi.Neyse aradı adamda açmadı.
O kadını mı almış işe yani? Anlamadımİşte asıl mesele burda yanında çalışanı var üstelik çok hanım Ve temiz biri ama görüşmelere hala devam ediyordu bende önemsemedim ama dünden beri arayanlara diyo ki "alındı sekreter"diyo.
Eşim olacak kişi mecera arıyormuş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?