Allah aşkına bir akıl verin:(

Çok özür diliyorum ama tüm yorumlarınızı okudum ve kocanızın tam bir "anasının gözü" olduğu sonucuna vardım. Bu ilk vukuatı da değilmiş, ilkini de çok kolay aklamışsınız. Bu defakinden de bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, adam kaşarlanmış, herşeyi ayarlamıştır kesin, siz de çok fevri ve saf kalplisiniz...
@Hertain

dönüp dolaşıp eve dönüyorsunuz en azından doğum yapana kadar eskileri falan kurcalamayın bence
yazık bebiş de etkileniyor

E daha ne olsun ışte? Yalan olduğu net oldu artık
Can'ım olaylar iyice karıştı:)
Bu engelli kızla daha hiç alakamız yok o engelli kızın engelli olup olmadığını öğrenmek için ben onu sosyal hizmetlerden aramış gibi yapmıştım.(bu olay geçen sene)

Biz sekreter işe aldığımız halde eşim hala iş görüşmelerine devam ediyordu

tamam ama eşiniz size bir yalan uydururken görüştüğü kıza da söylemiştir bak senin için engelli dedim ona göre davran diye diye bu kız saf mı durup dururken sosyal hizmetler neden arasın

Tmm işte sen kim diye sorunca sekreter diye uydurmuş kılıfına (o kuaför kızı geçtim ben )Ne yapacaktı bir ofise iki sekreter mi alacaktı yalan işte sallama yalan

tamam ama eşiniz size bir yalan uydururken görüştüğü kıza da söylemiştir bak senin için engelli dedim ona göre davran diye diye bu kız saf mı durup dururken sosyal hizmetler neden arasın
Evet şuan o geldi aklıma offfffff offff((((((((

Sana şu kadarını söyleyeyim eğer esin masumsa sirket Hatti agabi sinin ustuneymis şifreyi alır bütün telefon dokümanlarını senin önüne çoktan sererdi.neden yapmıyor neyi bekliyor?
Gizlediği birşeyler yoksa ve masumsa insan bunu kanıtlamak istemezmi?eşine bunu sor.

Adam çooooooooooookkkk uyanık hertain de bir o kadar saf bu da adamın işini daha çok kolaylaştırıyor

May işler yine karıştı

Tmm işte sen kim diye sorunca sekreter diye uydurmuş kılıfına (o kuaför kızı geçtim ben )Ne yapacaktı bir ofise iki sekreter mi alacaktı yalan işte sallama yalan
İşte canım biz eve yardımcıda bakıyoruz günde 10 tane kadın arıyo hepsini denemeye getiriyor
Geçen senede aynı şeyi yaptı bende kızdım ev yalama oldu dedim.
Ofisi içinde aynı şeyi yapıyo şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…