Oda dümen olmasın sonuçta yine renk vermişsin o zamandaCan'ım sonra kız beni bikaç defa aradı işi kaçırmamak için engelli olduğu için
Hayır canım bi kadını işe aldığı halde hala iş görüşmelerine devam ediyordu.O kadını mı almış işe yani? Anlamadım
E daha ne olsun ışte? Yalan olduğu net oldu artıkHayır canım bi kadını işe aldığı halde hala iş görüşmelerine devam ediyordu.
Bu pislik kadın görüşme yaptığı kadınlardan bi tanesi yani bizim sekreter zaten varO kadını mı almış işe yani? Anlamadım
Aldatılıyorsun en ufak şüphem de umudum da kalmadıBu pislik kadın görüşme yaptığı kadınlardan bi tanesi yani bizim sekreter zaten var
Can'ım olaylar iyice karıştı:)E daha ne olsun ışte? Yalan olduğu net oldu artık
Kaydettim bi kız çocuğu var profilindeKızın numarasını kaydet whatsapp ta varsa görürsün belki
Can'ım olaylar iyice karıştı:)
Bu engelli kızla daha hiç alakamız yok o engelli kızın engelli olup olmadığını öğrenmek için ben onu sosyal hizmetlerden aramış gibi yapmıştım.(bu olay geçen sene)
Biz sekreter işe aldığımız halde eşim hala iş görüşmelerine devam ediyordu
Tmm işte sen kim diye sorunca sekreter diye uydurmuş kılıfına (o kuaför kızı geçtim ben )Ne yapacaktı bir ofise iki sekreter mi alacaktı yalan işte sallama yalanCan'ım olaylar iyice karıştı:)
Bu engelli kızla daha hiç alakamız yok o engelli kızın engelli olup olmadığını öğrenmek için ben onu sosyal hizmetlerden aramış gibi yapmıştım.(bu olay geçen sene)
Biz sekreter işe aldığımız halde eşim hala iş görüşmelerine devam ediyordu
Evet şuan o geldi aklıma offfffff offfftamam ama eşiniz size bir yalan uydururken görüştüğü kıza da söylemiştir bak senin için engelli dedim ona göre davran diye diye bu kız saf mı durup dururken sosyal hizmetler neden arasın
Adam çooooooooooookkkk uyanık hertain de bir o kadar saf bu da adamın işini daha çok kolaylaştırıyortamam ama eşiniz size bir yalan uydururken görüştüğü kıza da söylemiştir bak senin için engelli dedim ona göre davran diye diye bu kız saf mı durup dururken sosyal hizmetler neden arasın
May işler yine karıştıSana şu kadarını söyleyeyim eğer esin masumsa sirket Hatti agabi sinin ustuneymis şifreyi alır bütün telefon dokümanlarını senin önüne çoktan sererdi.neden yapmıyor neyi bekliyor?
Gizlediği birşeyler yoksa ve masumsa insan bunu kanıtlamak istemezmi?eşine bunu sor.
İsim gözüküyormu?Kaydettim bi kız çocuğu var profilinde
İşte canım biz eve yardımcıda bakıyoruz günde 10 tane kadın arıyo hepsini denemeye getiriyorTmm işte sen kim diye sorunca sekreter diye uydurmuş kılıfına (o kuaför kızı geçtim ben )Ne yapacaktı bir ofise iki sekreter mi alacaktı yalan işte sallama yalan
Bir haltlar var ve konu sahibi şaşkınlıktan yada safliktan birşey yapamıyor oda haklı kolay değil hamile haliyle allah yardım etsin (((May işler yine karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?