Allah aşkına bir akıl verin:(

ayrılırsınız ayrılmazsınız ama uyanık davranmanız lazım en azından kanıt toplamanız lazım burada okuyoruz boşanma aşamasına gelindiğinde kadına 3 kuruş vermemek için 40 takla atıyo erkekler bin tane iftira atıyorlar
en azından kaynınızı siz arayın boşanmasanız da deliliniz elinizin altında olsun
bi de özür dilerim böyle şeyler sorulmaz ama eşiniz bu kadar patron sekreteri var vs
sabah akşam kremini sürüp ellerini öptüğünü karısına nasıl bir maddi güvence sağladı ya da sağladı mı
gidecek yeriniz yok paranız yok bu nasıl sevgi ben anlamıyorum

Niye sorunlu mu bu adam ?

Niye sorunlu mu bu adam ?

Ben şeyi anlamadım. Onceki olayda biri odemeli cagri yapiyor. Esinin etekleri tutusuyor yine tamam. Sonra konuyu degistiriyor. Sonra ben kızı buldum diyor ya. Niye arastirmis ki kizi yada nerden bulmuş ? Nasil tesadufen sizin cevrenizdeki kuaforden biri cikti o kiz?

Yalan oda yalan

Hertain tüm sayfaları okuyamadım, son olarak karakola gittiğine kadar okuyabildim.. Ne yaptın annenlere mi gittin, evine mi döndün ?? Ne halt karıştırıyorsa eline yüzüne bulaştırsın inşallah..

Ya canım kızı nerden nasıl buldu hiç bilmiyorum ama tekrar o telden arayıp kızın kuzeniyle görüşüp adresi öyle almıştı herhalde diye hatırlıyorum.O zamanlar ona çok sordum hadi bu kız birisiyle konuşmak için yaptıysa bunu bula bula senimi buldu koskoca Türkiye'de hemde aynı mahallede ama tabi yine "ne yapayım,benim suçum be,Allah belasını versin"den başka cevap alamadım

Canim üzgünüm ama o konuda da sana yalan soylemis malesef. Boyle bi tesaduf imkansiza yakin degil mi sencede?

şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo

Insani cildirtacak derecede saf kalplisin hertain... Bu olay olmasa bile insan sirf bu sebepten iskillenir ne alaka diye. Suan o whatsapp gorusmesini yakalamana sasirdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…