Ben numarasıyla kaydettim numarası var whatsapdaİsim gözüküyormu?
Esinden tel dokumlerini işte hemde hemen getir de..bunu yapsın acilenBen numarasıyla kaydettim numarası var whatsapda
Şirkette sekreter olduğu halde o kadın için sekreterlik için başvuranlardan biri demiş hertaineBir haltlar var ve konu sahibi şaşkınlıktan yada safliktan birşey yapamıyor oda haklı kolay değil hamile haliyle allah yardım etsin (((
Niye sorunlu mu bu adam ?İşte canım biz eve yardımcıda bakıyoruz günde 10 tane kadın arıyo hepsini denemeye getiriyor
Geçen senede aynı şeyi yaptı bende kızdım ev yalama oldu dedim.
Ofisi içinde aynı şeyi yapıyo şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo
Niye sorunlu mu bu adam ?İşte canım biz eve yardımcıda bakıyoruz günde 10 tane kadın arıyo hepsini denemeye getiriyor
Geçen senede aynı şeyi yaptı bende kızdım ev yalama oldu dedim.
Ofisi içinde aynı şeyi yapıyo şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo
Tabi ki öyle der))Şirkette sekreter olduğu halde o kadın için sekreterlik için başvuranlardan biri demiş hertaine
Valla hiç anlamadım benle evlenmeden önce yığınla sekreteri temizlikçisi olmuş dedim vardır bi bildiği ama artık banada tuhaf geldiNiye sorunlu mu bu adam ?
40 yaşında canımEşin kaç yaşında bir insan bu kadar uyanık olabilir mi ya? Her adımı organize
Çok akıllı çok zeki bir adam bazen hayret ediyordum ama demekki aklını zekasını banada kullanmış yazıkEşin kaç yaşında bir insan bu kadar uyanık olabilir mi ya? Her adımı organize
Oyyy korkulur cinsten desene ?Çok akıllı çok zeki bir adam bazen hayret ediyordum ama demekki aklını zekasını banada kullanmış yazık
Yalan oda yalanBen şeyi anlamadım. Onceki olayda biri odemeli cagri yapiyor. Esinin etekleri tutusuyor yine tamam. Sonra konuyu degistiriyor. Sonra ben kızı buldum diyor ya. Niye arastirmis ki kizi yada nerden bulmuş ? Nasil tesadufen sizin cevrenizdeki kuaforden biri cikti o kiz?
Ya canım kızı nerden nasıl buldu hiç bilmiyorum ama tekrar o telden arayıp kızın kuzeniyle görüşüp adresi öyle almıştı herhalde diye hatırlıyorum.O zamanlar ona çok sordum hadi bu kız birisiyle konuşmak için yaptıysa bunu bula bula senimi buldu koskoca Türkiye'de hemde aynı mahallede ama tabi yine "ne yapayım,benim suçum be,Allah belasını versin"den başka cevap alamadımBen şeyi anlamadım. Onceki olayda biri odemeli cagri yapiyor. Esinin etekleri tutusuyor yine tamam. Sonra konuyu degistiriyor. Sonra ben kızı buldum diyor ya. Niye arastirmis ki kizi yada nerden bulmuş ? Nasil tesadufen sizin cevrenizdeki kuaforden biri cikti o kiz?
Canim üzgünüm ama o konuda da sana yalan soylemis malesef. Boyle bi tesaduf imkansiza yakin degil mi sencede?Ya canım kızı nerden nasıl buldu hiç bilmiyorum ama tekrar o telden arayıp kızın kuzeniyle görüşüp adresi öyle almıştı herhalde diye hatırlıyorum.O zamanlar ona çok sordum hadi bu kız birisiyle konuşmak için yaptıysa bunu bula bula senimi buldu koskoca Türkiye'de hemde aynı mahallede ama tabi yine "ne yapayım,benim suçum be,Allah belasını versin"den başka cevap alamadım
şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo
Bulunduğunuz Yer neresi şehir olarak tabi bi sakıncası yoksaKaydettim bi kız çocuğu var profilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?