Allah aşkına bir akıl verin:(

Insani cildirtacak derecede saf kalplisin hertain... Bu olay olmasa bile insan sirf bu sebepten iskillenir ne alaka diye. Suan o whatsapp gorusmesini yakalamana sasirdim valla.
Ya aslında çok uyanığım ama bu olaylarda beni ikna etti söylediği bazı şeyler mantıklı geldi sıcağı sıcağına ama şimdi hiç birinde gram mantık yokmuş

U

Uyanik olmakta ise yaramıyor maalesef erkeğin içinde varsa bi şekilde yapıyor ne yazik ki.
Konu sahibine sordum ama görmedi sanırım son durum ne? Eşi ile beraber mi şuan? Annesinin evinde mi ? Tüm konuyu okuma şansım olmadı maalesef

Hanimefendi, kesin olarak aldatildiniz bu kadar basit.

Su an ayrintilar icin arastirma yaptiginizi varsayiyorum. Cunku hicbir sekilde masum bir es agabeyinden sifre almayi yapmayip ustunden suclu yaftasini atmamazlik etmez.

Basbayagi aldatilmissiniz. Anlattiklariniza gore en az 2 kere. Simdi ne yapacaginiz size kalmis. Kadin kimmis neymis nasil gorusmusler vs hepsi ayrinti bunlarin.

Konu sahibine sordum ama görmedi sanırım son durum ne? Eşi ile beraber mi şuan? Annesinin evinde mi ? Tüm konuyu okuma şansım olmadı maalesef
Eve tekrar gittim şuan kendime yiyecek bişeyler hazırlıyorum son durum bu ne yazıkki.Annemde dünden beri ne aradı ne sordu.

Eve tekrar gittim şuan kendime yiyecek bişeyler hazırlıyorum son durum bu ne yazıkki.Annemde dünden beri ne aradı ne sordu.
o halde şu andan itibaren her şeyi boşver. kendin ve bebeğin için iyi olmaya bak. zamanı gelince, kendini hazır hissettiğinde tekmeyi basarsın.

Kv kpe kadar gitti olay. Kardeş duymayacak mı? Anlasa ne olacak, bir gece otellerde kaldınız durumun ciddiyetinin mi farkında değil?
Az önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dedi

Ya yemin ederim ki gözlerim doldu, ağlayacak durumdayım.. Allah yardımcın olsun inşallah kendini bırakma lütfen bebeğin için savaş ama şunu da söyleyim affetme... Affetmek tekrarına fırsat vermektir.. Ortada yanlış anlaşılma yok kocanın uydurduğu kılıflar var.. Böyle bi insana ömrümü heba etme.. Allah a emanet ol..

Eşinizin ilk vukuatı değilmiş bu daha öncede buna benzer bir şeyler yapmış kabul etmişsiniz , artık alışkanlık haline gelmiş sizin affedeceğinizi biliyor eve geri döneceğinizi de biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…