İzmirBulunduğunuz Yer neresi şehir olarak tabi bi sakıncası yoksa
Hemde iki sokak ötede kuaförde çalışıyomuşCanim üzgünüm ama o konuda da sana yalan soylemis malesef. Boyle bi tesaduf imkansiza yakin degil mi sencede?
Ya aslında çok uyanığım ama bu olaylarda beni ikna etti söylediği bazı şeyler mantıklı geldi sıcağı sıcağına ama şimdi hiç birinde gram mantık yokmuşInsani cildirtacak derecede saf kalplisin hertain... Bu olay olmasa bile insan sirf bu sebepten iskillenir ne alaka diye. Suan o whatsapp gorusmesini yakalamana sasirdim valla.
ne yapayım,benim suçum be,Allah belasını versin"den başka cevap alamadım
İzmirde bir tane tuba yusra buldum gibi kadının 2900 civarı arkadaşı var ve neredeyse hepsi erkek sizde bi kontrol edin facebooktan
Allahtan uyanıksınYa aslında çok uyanığım ama bu olaylarda beni ikna etti söylediği bazı şeyler mantıklı geldi sıcağı sıcağına ama şimdi hiç birinde gram mantık yokmuş
Uyanik olmakta ise yaramıyor maalesef erkeğin içinde varsa bi şekilde yapıyor ne yazik ki.Allahtan uyanıksın
Konu sahibine sordum ama görmedi sanırım son durum ne? Eşi ile beraber mi şuan? Annesinin evinde mi ? Tüm konuyu okuma şansım olmadı maalesefU
Uyanik olmakta ise yaramıyor maalesef erkeğin içinde varsa bi şekilde yapıyor ne yazik ki.
Yapmasına demedim ki hertainin adamın uydurduğu ayan beyan yalanlara kanmasına dedimU
Uyanik olmakta ise yaramıyor maalesef erkeğin içinde varsa bi şekilde yapıyor ne yazik ki.
Oteldeydi eve döndü en sonKonu sahibine sordum ama görmedi sanırım son durum ne? Eşi ile beraber mi şuan? Annesinin evinde mi ? Tüm konuyu okuma şansım olmadı maalesef
Eve tekrar gittim şuan kendime yiyecek bişeyler hazırlıyorum son durum bu ne yazıkki.Annemde dünden beri ne aradı ne sordu.Konu sahibine sordum ama görmedi sanırım son durum ne? Eşi ile beraber mi şuan? Annesinin evinde mi ? Tüm konuyu okuma şansım olmadı maalesef
Yo canım bende bişey demedim bazen insan anlamak istemiyo bazı şeyleri Allah her halde olana yardım etsin zor bi durumYapmasına demedim ki hertainin adamın uydurduğu ayan beyan yalanlara kanmasına dedim
o halde şu andan itibaren her şeyi boşver. kendin ve bebeğin için iyi olmaya bak. zamanı gelince, kendini hazır hissettiğinde tekmeyi basarsın.Eve tekrar gittim şuan kendime yiyecek bişeyler hazırlıyorum son durum bu ne yazıkki.Annemde dünden beri ne aradı ne sordu.
Canım almıyo işte kaç defa söyledim S. anlar ayıp olur falan dedi.
Az önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dediKv kpe kadar gitti olay. Kardeş duymayacak mı? Anlasa ne olacak, bir gece otellerde kaldınız durumun ciddiyetinin mi farkında değil?
Ya yemin ederim ki gözlerim doldu, ağlayacak durumdayım.. Allah yardımcın olsun inşallah kendini bırakma lütfen bebeğin için savaş ama şunu da söyleyim affetme... Affetmek tekrarına fırsat vermektir.. Ortada yanlış anlaşılma yok kocanın uydurduğu kılıflar var.. Böyle bi insana ömrümü heba etme.. Allah a emanet ol..Eve tekrar gittim şuan kendime yiyecek bişeyler hazırlıyorum son durum bu ne yazıkki.Annemde dünden beri ne aradı ne sordu.
O öyle dediyse tamamdırAz önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?