- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Az önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dedi
Aynen boyle yapabilir o yuzden kadinla yuzlesirken kadinin telefonunu arayin bakalim o muymus gercekten @HertainCakma bir kari&koca bulup getirecek,tipki engelli kizi buldugu gibi
Bu adam tilki gibi resmen...
Kesinlikle bir tezgah kurmasi lazim konu sahibesinin,onlarla yuzlesirken arasin kadini hemen o zaman anlar anyami konyami...resmen sinir oldum iki gundur takipteyim bu konuyu, ama artik kendimi tutamadim.. adam oscarlik!!bu kadar olur ancak pess diyorum vallahi...Aynen boyle yapabilir o yuzden kadinla yuzlesirken kadinin telefonunu arayin bakalim o muymus gercekten @Hertain
118 80 den kadinin numarayi verip isim soyisim hatta il ilce ogrenebilirsiniz eger ki numarasini bilgilere kapatmadiysa. Siz bi bunlari ogrenin sosyal medyadan elbet hesabi vardir. yada direk adresini falan ogrenebiliriz.
Sekreter değilmiş o,iş görüsmesine gelen biriymisİçinde şüphe varsa iş yerine git bi kaç gün eşini ,sekreteri gözlemle.Ve bencede sor şu sekretere eşini sabahın dördünde rahatsız edecek kadar önemli olan şey neymiş.Gönlünü ferah tut ,Allah doğru yolu gösterir sana .Eğer bişey varsa yaptıkları şey ayaklarına dolanır merak etme .O bebeğin ahi ,evli adamı ayartmak mutlu olamazlar zaten .Ama sadece şüphe işte.Git bi bak hal ve hareketlerine .Allah yardımcın olsun..
İşte canım biz eve yardımcıda bakıyoruz günde 10 tane kadın arıyo hepsini denemeye getiriyor
Geçen senede aynı şeyi yaptı bende kızdım ev yalama oldu dedim.
Ofisi içinde aynı şeyi yapıyo şimdiki sekreterine çok düzgün,çok temiz dediği halde tekrar tekrar iş görüşmesine gelenleri kabul ediyo
Kendilerini aklamak için yazdıkları senaryodur belki bu da.Adam kakmış namaz kılmış sonra yalan soylemiyordur heralde eşinizErkekler yapmadıkları birşeyi pek takmazlar ama tabi msj ın silinmesi ve o msj ın sabah 4te gelmesi kötü olmuş. .O bozukluk eşinizde degil de,sekreterin kötü bir niyeti olabilir yoksa evli adama karısının koynundayken niye mesaj atılır o saatte...
Benim yaşadığım apartmanda bekar bir kız evli adama iftira atmıştı hem de gitmiş karısına söylemiş kocan benimle ilgileniyor bilmem ne sonra biz bile inandık o kıza adamın günahını aldık..Adam bir gün bu kizla olan konusmalarini ses kaydı yapmış eşine dinletmiş tam karısı boşanmak üzereydi...Kiz diyormuş ki adama bak yaparım demiştim o çok sevdiğin karın boşanacak senden..Istediğim parayı vermezsen daha kötü şeyler olur rezil ederim seni falan konuşmuş böyle maladam en son kaydı kapatmış bu kadarı bana yeter demiş istersen sen beni rezil etmeden önce bu etraftaki insanlardan oynadığın senaryo için özür dile sonra savcılığa gidelim deyince kız herkese anlattı tabi gerçeği
Aynen adama son model ....lu lazım sekreter değilyalnız şimdiki sekreter kız çok düzgün çok temiz olduğundan işine gelmemiş eşinizin işte.. ona düzgün olmayanı lazım demek ki..
Aynen adama son model ....lu lazım sekreter değil
E adam dünden razıymış işte.haklı çıkmıs herkesÇoğumuz mügenin konusunu okuduk.Aldatıldığı için affetmedi,ayrıldı eşinden.Sonrasında eski eşi sevgilisiyle evlenince,hamile kalınca yedi bitirdi kendisini,atlatamadı bu durumu..Kalmak ta zor gitmek te...
Hertain uzun zamandır sitede olan bir üye olmasaydı fake olduğunu düşünürdümYine boşa dil dökülen bir 52 sayfa daha
Aynen adama son model ....lu lazım sekreter değil
bunlara ne gerek var ki zaten 2 sokak öteki kuaförde çalışıyormuş çalıştığı yeri biliyor yani konu sahibi
Ah ah hertain o kadar iyi niyetli ki adam ne dolaplar çevirmiş gözünün önünde.....sizAdam sekreteri olmasına rağmen ikide bir ilan vermiş eleman aranıyor diye gelen kişileri de neye göre elediği belli. bir de eşine sekreteri için çok hanım filan demiş.. Sanki ''o çok namuslu işime yaramaz'' der gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?