Allah aşkına bir akıl verin:(

Az önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dedi

Esiniz sizi hic onemsemiyor mu?
Evi terkettiniz, bir gece otelde kaldiniz. tum bu yasananlari gecici bir hormonel durum mu saniyor? Cocuk egler gibi egliyor.
Kadini bulur size en fazla. O da onceden tasarlanmis seyler soyler. Size gene cok mantikli (!) gelir.

Aynen boyle yapabilir o yuzden kadinla yuzlesirken kadinin telefonunu arayin bakalim o muymus gercekten @Hertain
Kesinlikle bir tezgah kurmasi lazim konu sahibesinin,onlarla yuzlesirken arasin kadini hemen o zaman anlar anyami konyami...resmen sinir oldum iki gundur takipteyim bu konuyu, ama artik kendimi tutamadim.. adam oscarlik!!bu kadar olur ancak pess diyorum vallahi...

118 80 den kadinin numarayi verip isim soyisim hatta il ilce ogrenebilirsiniz eger ki numarasini bilgilere kapatmadiysa. Siz bi bunlari ogrenin sosyal medyadan elbet hesabi vardir. yada direk adresini falan ogrenebiliriz.

118 80 den kadinin numarayi verip isim soyisim hatta il ilce ogrenebilirsiniz eger ki numarasini bilgilere kapatmadiysa. Siz bi bunlari ogrenin sosyal medyadan elbet hesabi vardir. yada direk adresini falan ogrenebiliriz.

bunlara ne gerek var ki zaten 2 sokak öteki kuaförde çalışıyormuş çalıştığı yeri biliyor yani konu sahibi

Sekreter değilmiş o,iş görüsmesine gelen biriymis

yalnız şimdiki sekreter kız çok düzgün çok temiz olduğundan işine gelmemiş eşinizin işte.. ona düzgün olmayanı lazım demek ki..

Kendilerini aklamak için yazdıkları senaryodur belki bu da.

Çoğumuz mügenin konusunu okuduk.Aldatıldığı için affetmedi,ayrıldı eşinden.Sonrasında eski eşi sevgilisiyle evlenince,hamile kalınca yedi bitirdi kendisini,atlatamadı bu durumu. .Kalmak ta zor gitmek te...
E adam dünden razıymış işte.haklı çıkmıs herkes

Aynen adama son model ....lu lazım sekreter değil

Adam sekreteri olmasına rağmen ikide bir ilan vermiş eleman aranıyor diye gelen kişileri de neye göre elediği belli. bir de eşine sekreteri için çok hanım filan demiş.. Sanki ''o çok namuslu işime yaramaz'' der gibi..

Ah ah hertain o kadar iyi niyetli ki adam ne dolaplar çevirmiş gözünün önünde.....siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…