- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Adam sekreteri olmasına rağmen ikide bir ilan vermiş eleman aranıyor diye gelen kişileri de neye göre elediği belli. bir de eşine sekreteri için çok hanım filan demiş.. Sanki ''o çok namuslu işime yaramaz'' der gibi..
Ah ah hertain o kadar iyi niyetli ki adam ne dolaplar çevirmiş gözünün önünde.....siz
ya diğer taraftan bu insanların umutlarıyla oynamak değil mi
yazık iş arıyoruz diye başvuruyorlar aylarca cevap bile gelmiyor işine gelenle yakınlaşıyor diğerleri ne olursa olsun diyor demek ki
O adamı da öldürme kendine de birşey yapma artık takip et şu an elinde görünürde bir kanıt yok eşin de farkında onun için bir süre sonra yine rahat takılmaya başlayacak ışte sen o zaman hamlelerine başla alışmış kudurmustan beterdir derler yine yapar o adı pislik ışte o zaman tüm kanıtları toplayıp hakkın olanı alıp baş kıçına tekmeyi hatta bu kenara para atmaya başlaYa kızlar Allah aşkına "inanmak istemiyor,çok saf,boşa dil dökülmüş..."gibi laflar etmeyin!
Sanki ne yapıyorum adamın koynuna girdimde ordan mutluluk pozlarımı atıyorum size!
Otagara gittim,anneme telefon ettim sürekli beni ikna etmeye çalıştı,karakola gittim darp raporu almadan kadın sığınma evine yerleştiremiyoruz,ne var ki bunda dendi,otele gittim ne yemek var ne bişey yine eşim olacak adamın getirdiklerini yedim,biçoğunuz evine git unutmuş gibi yap dedi gittim ama unutmuş gibi yapamıyorum kendimi yiyip bitiyorum şimdi ne yapayım Allah'ınızı severseniz!
Adamımı öldüreyim,kendimi öldüreyim yollarımı düşeyim söyleyin onu yapayım!!!
Az önce aradım söyledim ama hala diretiyo.Bide dedimki o kadının kocasını da kendiside bul dedim tamm dedi.yüzlşeceksiniz dedim tamm dedi
@Hertain bak cok onemli bir sey ogrendim. Kadin sende kayitli dimi. Whatsapta bir grup acip kadini ekle. Sonra kadini rehberden sil. Whatsaptaki grupta kadinin adi yazacak. Bak bakalim soyadi neymis
En azından bundan sonra yediği nanelerden haberin olurCanim benim galiba kafan su an allak bullak ne yapicagini bilmiyosun.
Feristahinida getirir sanada bal gibi yutturur bu adam. Onceki sayfalarda telefonu elimde dedin. Daha ne ugrasiyosun yok onu arasin yok onu getirsin diye. Bana ozelden yaz hemen 2 dkda halledelim whatsapp webi. Whatsapp web ne biliyomusun? Kocanin trlefonun bi seferligine mahsus aliyosun. Senin telefonunla baglanti kuruyosun whatsapp web programiyl ve tamamdir. Kocana telefonu geri veriyosun. Ve " sana guveniyorum tm" diyorsun. Kocanin telefonuna ulasan her bir yazi ondan once senin telefonuna ulasicak. Tek tek ogreniceksin ne oyunlar donuyor.
Yapma hamile halinle saga sola saldirma kuzucum. Mantikli dusunemiyosun goruyorum ama bari yardim edelim en kisa yoldan aciga kavussun bu olay. Kim ak kim kara belli olsun @Hertain
En azından bundan sonra yediği nanelerden haberin olur
Ya kızlar Allah aşkına "inanmak istemiyor,çok saf,boşa dil dökülmüş..."gibi laflar etmeyin!
Sanki ne yapıyorum adamın koynuna girdimde ordan mutluluk pozlarımı atıyorum size!
Otagara gittim,anneme telefon ettim sürekli beni ikna etmeye çalıştı,karakola gittim darp raporu almadan kadın sığınma evine yerleştiremiyoruz,ne var ki bunda dendi,otele gittim ne yemek var ne bişey yine eşim olacak adamın getirdiklerini yedim,biçoğunuz evine git unutmuş gibi yap dedi gittim ama unutmuş gibi yapamıyorum kendimi yiyip bitiyorum şimdi ne yapayım Allah'ınızı severseniz!
Adamımı öldüreyim,kendimi öldüreyim yollarıma düşeyim söyleyin onu yapayım!!!
En azından bundan sonra yediği nanelerden haberin olur
@Hertain canım önce bir sakinleş hamile halimle bu zor biliyorum ama sakin olman gerek sonrada bu taktikleri uygulamaya başla çok zor biliyorum ama başka çıkar yıl yokAyrica yukarda dedigm gibi guvendim pozu vermeli. Ben olsam mesela kocam bana ayak yaparsa " guven bana, al telefonum sende kalsin"dese ben sana guveniyorum derim. Telefonuna sifre koymasini saglarim. Kocamda kendini guvende hisseder ve kizlarla konusur hersey ortaya dokulur en guzelinden. Bende whatsapp webten takip ederim.
Whatsup web için program indirmeye apple kimliğe gerek yok. Önce whatsup ın kendisine gir sonra ayayrların falan çıktıpı seçenekler kısmında whatsup web yazar. Oraya tıkla o kodu tarat canım.Kızlar whatsap webi ben indirdim telefonuma kod istiyo.Ama eşim olacak adamın teline indirirsem applekimlik şifresi var onu eskiden biliyordum söylemişti ama şimdi unuttum.applekimlik şifreside biley indirdiğin zaman Laz'ım olan şifre
Canım ben birazdan teli elime alırım o zaman söyle şimdi kafam karıştı...Whatsup web için program indirmeye apple kimliğe gerek yok. Önce whatsup ın kendisine gir sonra ayayrların falan çıktıpı seçenekler kısmında whatsup web yazar. Oraya tıkla o kodu tarat canım.
Kızlar whatsap webi ben indirdim telefonuma kod istiyo.Ama eşim olacak adamın teline indirirsem applekimlik şifresi var onu eskiden biliyordum söylemişti ama şimdi unuttum.applekimlik şifreside biley indirdiğin zaman Laz'ım olan şifre
Yapılabilirmiş canımOffffff kızlar offff az önce geldi bende dedimki dökümanları istiyorum dedim gidip birlikte telefoncuda yaptıracaz dedim oda dedi ki Ş. halleder biz bişey yapamayız dedi bende dedimki tamm ona bi numara Laz'ım oldu de dedim.Namaz kıldı tekrar geldi yanıma tamm dedi ben sana söz veriyorum dökümanları getirecem dedi S. söyleyecem göndersin dedi.
Acaba onlar üzerinde oynama yapabilirmi kardeşi 2 saatlik mesafede gönderirse ilk eşim olacak adamın eline geçer
Tamam canm benimki android eşiminki iphne. Sana adım adım her şeyi sırasıyla yazıyorum. Al bakalım hemen teliCanım ben birazdan teli elime alırım o zaman söyle şimdi kafam karıştı...
Onun whatsapından nereye gireyim
Canım ben birazdan teli elime alırım o zaman söyle şimdi kafam karıştı...
Onun whatsapından nereye gireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?