hiçbir şey yapma. şu an önemli olan senin ve bebeğin sağlıklı olması.Ya kızlar Allah aşkına "inanmak istemiyor,çok saf,boşa dil dökülmüş..."gibi laflar etmeyin!
Sanki ne yapıyorum adamın koynuna girdimde ordan mutluluk pozlarımı atıyorum size!
Otagara gittim,anneme telefon ettim sürekli beni ikna etmeye çalıştı,karakola gittim darp raporu almadan kadın sığınma evine yerleştiremiyoruz,ne var ki bunda dendi,otele gittim ne yemek var ne bişey yine eşim olacak adamın getirdiklerini yedim,biçoğunuz evine git unutmuş gibi yap dedi gittim ama unutmuş gibi yapamıyorum kendimi yiyip bitiyorum şimdi ne yapayım Allah'ınızı severseniz!
Adamımı öldüreyim,kendimi öldüreyim yollarıma düşeyim söyleyin onu yapayım!!!
Ben bu konularda cok pimpirikliyimdir okuyunca bile nefesim daraliyo o bide hamile. Whatsap webi yapamamasi seyden adam heralde whatsapini da silmis ama su durumda kadini bulsa daha iyi olacak. @Hertain canim sakin ol bikac gune ortaya cikar.Mantikli taktik. Ben bunu aklimda ttuyum. Ama hertainin isi cok kolay aslinda. Whatsapp web indircek ve ordan takip edicek. Bana ozelden yazsa 2 dkda ayarlarim ama kafasi allak bullak garibimin. Insallah aklina mukayet olur ya. Cok zor. Bide hamile.
Tekrar yuklerse silinen mesajlar geri geliyor telefonaBen bu konularda cok pimpirikliyimdir okuyunca bile nefesim daraliyo o bide hamile. Whatsap webi yapamamasi seyden adam heralde whatsapini da silmis ama su durumda kadini bulsa daha iyi olacak. @Hertain canim sakin ol bikac gune ortaya cikar.
Bu arada insallah bu taktiklere hicbir zaman ihtiyacimiz olmaz canim
Aa oyleyse daha kolaymis onu neden yapmiyormus o zamanTekrar yuklerse silinen mesajlar geri geliyor telefona
Ne yapacağını şaşırdı odaAa oyleyse daha kolaymis onu neden yapmiyormus o zaman
Sakin olup whatsap yukleyip mesajlara bakmasi sonra kadini bulmasi lazim ama hamile canim benim ya cok uzuldumNe yapacağını şaşırdı oda
Sorma elimde telefon hertain sen gelecek mesajları bekliyorum offf bu umut kızlar eşim suçsuzmuş kanıtladı demesini bekledim hep empati yapıyorum inanılmaz canım yanıyor onu düşünemiyorumSakin olup whatsap yukleyip mesajlara bakmasi sonra kadini bulmasi lazim ama hamile canim benim ya cok uzuldum
Ben aslinda eski uyeyim onu kapattirmistim. Yaklasik 3senedir burdayim yani. Ondan once gayet normalken bir derdim vari kesfettikten sonra paranoyak oldum burdaki konulardanSorma elimde telefon hertain sen gelecek mesajları bekliyorum offf bu umut kızlar eşim suçsuzmuş kanıtladı demesini bekledim hep empati yapıyorum inanılmaz canım yanıyor onu düşünemiyorum
Sorma bende adamdan şüphe edicem neredeyse burada okuduklarından o derece yani allah sonumuzu hayır etsin ama birde bağımlılık yapıyor yaBen aslinda eski uyeyim onu kapattirmistim. Yaklasik 3senedir burdayim yani. Ondan once gayet normalken bir derdim vari kesfettikten sonra paranoyak oldum burdaki konulardan
+1 hay agzina saglik arkadasim,iste budur!Canim benim galiba kafan su an allak bullak ne yapicagini bilmiyosun.
Feristahinida getirir sanada bal gibi yutturur bu adam. Onceki sayfalarda telefonu elimde dedin. Daha ne ugrasiyosun yok onu arasin yok onu getirsin diye. Bana ozelden yaz hemen 2 dkda halledelim whatsapp webi. Whatsapp web ne biliyomusun? Kocanin trlefonun bi seferligine mahsus aliyosun. Senin telefonunla baglanti kuruyosun whatsapp web programiyl ve tamamdir. Kocana telefonu geri veriyosun. Ve " sana guveniyorum tm" diyorsun. Kocanin telefonuna ulasan her bir yazi ondan once senin telefonuna ulasicak. Tek tek ogreniceksin ne oyunlar donuyor.
Yapma hamile halinle saga sola saldirma kuzucum. Mantikli dusunemiyosun goruyorum ama bari yardim edelim en kisa yoldan aciga kavussun bu olay. Kim ak kim kara belli olsun @Hertain
Bende hep kavga cikaiyorum ruyamda aldattigini goruyirum burdaki konulari okuyunca aynisini ben yasamis gibi ruyama giriyor. Aynen bagimlilik yapiyor maalesef keske hic kesfetmeseydim diyorum bazen. Hergun mutlaka girip bakiyorum bdvyeSorma bende adamdan şüphe edicem neredeyse burada okuduklarından o derece yani allah sonumuzu hayır etsin ama birde bağımlılık yapıyor ya
Ama simdi oraya baglansa onceki konusmalar gorunmezse bir ise yaramaz cunku suan zaten tedbir almislardir konusmazlar kadin telefonu acmiyomus bile
Whatsapi silip tekrar yuklese. Oyle gorunuyomus ya eskiler. Sonra tekrar whatsap webi yaparEski mesajlar kayip evet. Ama hala mesajlasicaklar elbet yakin zamanda. Ilerki mesajlari goruruz. Bir kelime bile yetrli kanit olabilir. Simdilik biz bunu yapalim. Sonrasina bakariz. Aklimda bisey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?