- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Halletmismi tamammi?Eski mesajlar kayip evet. Ama hala mesajlasicaklar elbet yakin zamanda. Ilerki mesajlari goruruz. Bir kelime bile yetrli kanit olabilir. Simdilik biz bunu yapalim. Sonrasina bakariz. Aklimda bisey var.
Kocasi bahaneler uydurur. Kac kere dedi zaten basindan savdi.Whatsapi silip tekrar yuklese. Oyle gorunuyomus ya eskiler. Sonra tekrar whatsap webi yapar
Kızlarrrrrrr artık whatsapı takip ediyorummmm:)
O zaman demekki var bir sey maalesefKocasi bahaneler uydurur. Kac kere dedi zaten basindan savdi.
İşte whatsapı silersem tekrar kuramam apple kimlik şifresini bilmiyorumWhatsapi silip tekrar yuklese. Oyle gorunuyomus ya eskiler. Sonra tekrar whatsap webi yapar
Halletmismi tamammi?
Superr:)simdi takipte kal hic bisey belli etme,telini de ortalikta birakma sakin..Kızlarrrrrrr artık whatsapı takip ediyorummmm:)
Telini sesini kis canim,normal msj sesi gelir cunku..Şimdi ona bildirim geldiği zaman banada gelecek Ya sesi çıkıyomu
Elhamdülillah şimdi sakin oluyorsun hiçbir şey çaktırmıyorsun sabırlı olup gerekirse günlerce takip ediyorsun sular durulup herşey sütliman olunca kaldığı yerden devam eder o itKızlarrrrrrr artık whatsapı takip ediyorummmm:)
Güzel gelişmeler temenni ediyorum icimdeki umutsuzluğa rağmen@Hertain bekliyoruz gelismeleri :)))
Uygulamaları gizle kısmından whatsapp webinizi gizleyin telefonunuza bakarsa anlamasin takip ettiginiziİşte whatsapı silersem tekrar kuramam apple kimlik şifresini bilmiyorum
Ya simdi ortaligi bulandirmis gibi olacam amaElhamdülillah şimdi sakin oluyorsun hiçbir şey çaktırmıyorsun sabırlı olup gerekirse günlerce takip ediyorsun sular durulup herşey sütliman olunca kaldığı yerden devam eder o it
Bu kadin daha kotu seyleri hakediyor bu ne ki Allah askinaAlakasiz olarak ben Tuba Yüsra diye isim verilmesini sakincali buldum.
Sik rastlanan bi ikili isim degil.
Isim kisminin kaldirilmasi uygun olurMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?