Ne demek kuzum benim. Ozel mesaji oku orda dikkat etmen gereken noktalar var.Teşekkür ederimsapsik58 çok sağolll
Of of herşey beklenir bu tilkidenYa simdi ortaligi bulandirmis gibi olacam amaya bu adam bu tur uygulamalari biliyorsa ve onlem olarak kendine yeni bir hat alirsa ikinci bir tel?
Cunku karsimizda cok uyanik kurnaz bir adam var ayni telden devam edecegini nedense hic zannetmiyorum..umarim oyle olmaz ve sazan gibi duser..aklinda 40 tilki dolaniyor bunun
Canım sen ara ara cebini evi didikle nolur nolmaz 2. Çebi mebi vardır arkadaşın dediği gibiTamamdır kızlar Allah hepinizden Razı olsun bide gizleyeyim şunu
Ciddiyim hersey beklenir boylelerinden!Canım sen ara ara cebini evi didikle nolur nolmaz 2. Çebi mebi vardır arkadaşın dediği gibi
Konu o degil ve kabul ediyorum konu cirkin bir konu ama orada degiliz bilemeyiz.Bu kadin daha kotu seyleri hakediyor bu ne ki Allah askina
Kadincagiz hamile, kocasina ismiyle hitap ederek gecenin 4unde mesaj atan bir kadin var. Hertaini 2gundur sokaklarda perisan etti. Gicik olmaktan daha farkli bi durum bence. HakettiKonu o degil ve kabul ediyorum konu cirkin bir konu ama orada degiliz bilemeyiz.
Konu sahibi icin ve bu konu icin demiyorum ama birisine gicik olan herkesin bu sekilde yaptigini dusunsenize
Ben de boyle bir konu acip gicik oldugum birinin ismini verebilirim. Kotu kullanima acik birsey
Öyleleri her türlü ifşayı hakediyor hatta daha fazlasınıKonu o degil ve kabul ediyorum konu cirkin bir konu ama orada degiliz bilemeyiz.
Konu sahibi icin ve bu konu icin demiyorum ama birisine gicik olan herkesin bu sekilde yaptigini dusunsenize
Ben de boyle bir konu acip gicik oldugum birinin ismini verebilirim. Kotu kullanima acik birsey
Öyleleri her türlü ifşayı hakediyor hatta daha fazlasını
Haklisiniz ama iste sanal ortam burasi hanimlar. Fake konulara sayfalarca yorum yazmisligimiz var bilemiyoruz isteKadincagiz hamile, kocasina ismiyle hitap ederek gecenin 4unde mesaj atan bir kadin var. Hertaini 2gundur sokaklarda perisan etti. Gicik olmaktan daha farkli bi durum bence. Haketti
Öyleleri her türlü ifşayı hakediyor hatta daha fazlasını
Tamm canım benim okudum hepsini Allah bin kere razı olsunNe demek kuzum benim. Ozel mesaji oku orda dikkat etmen gereken noktalar var.
Tamm canım inşallah@Hertain gelişmelerden haberdar et bizide lütfen
inşallah daha kötü mesajlarla karsilasmazsin
hakkında hayırlısı olsun
Ya canım yüklerken şifre istiyo ama kaldırıp yüklersem istermi istemezmi bilmiyorum %80 ister herhalde %20 ilk ihtimal içinde whatsapı silip ortada kalmayayımKızlar iPhone'da bi uygulamayı kaldırıp geri yükleyince şifre istemiyor diye biliyorum?
Tamm canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?