Allah aşkına bir akıl verin:(

Of of herşey beklenir bu tilkiden

Kizlar Her konunun ardindan sorular geliyor whatsapp weble ilgili. Okuyup takip edenler var uye olmayanlardanda. Sizin icin ekliyorum onemli noktalari.

Buda burda dursun..

1.Oncelikle sen bi kendi telefonuna bi sifre koy. Zor bisey olsun sifre.

2. Senin tlefonundaki whatsapp webi dostalarin icine sakla. Dosya icinde dosya yap, en asagi siralara koy. Kocan sifreyi acsa bile bulamasin.

3.Sakin ama sakin oturum kapatma senin telefondaki whatsapp webten. Oturum kapat yeri nerde? Whsatsapp webi actiginda kocanin whatsapp ekraninin yukarisinda 3 tane nokta var. O uc noktaya basarsan biyerde oturum kapat yaziyor. Ondan iste. Uzak dur. Yoksa tum bastan baslariz tekrar esinin tlefonu lazim olur.

4. Esinin her yazdigini takip edebilirsin. Telefonun sessize al sen en guzeli. Bildirim felan geliyormu haberim yok. Once senin tel sonra onun tel calarsa whatsapp mesaji geldi diye bu dikkat ceker.

5. En onemlisi; evet takip edebiliyosun ama ne zman kocan bi konusmayi sildi, o zmn senin ekranindanda silinir. Suc ustu yapmalisin takipte kalmalisin. Hele helede biseyler okur ve bulursan hemen ekran goruntusu var kaydet en gizli dosyalara koy. Onlar sana delill.

Ve unutma senin her yazdiginda karsi tarafa ulasiyor. Tabiri caizse " whatsappi paylasiyosunz" kocanda yazabilir sende. Tipki facebook gibi. Ayni anda yazabiliyosunuz. O yuzden sakin elin kolun kaymasin bi harfe bile dokunman ve yollaman dikkat ceker.

Bu kadin daha kotu seyleri hakediyor bu ne ki Allah askina
Konu o degil ve kabul ediyorum konu cirkin bir konu ama orada degiliz bilemeyiz.
Konu sahibi icin ve bu konu icin demiyorum ama birisine gicik olan herkesin bu sekilde yaptigini dusunsenize

Ben de boyle bir konu acip gicik oldugum birinin ismini verebilirim. Kotu kullanima acik birsey

Kadincagiz hamile, kocasina ismiyle hitap ederek gecenin 4unde mesaj atan bir kadin var. Hertaini 2gundur sokaklarda perisan etti. Gicik olmaktan daha farkli bi durum bence. Haketti

Öyleleri her türlü ifşayı hakediyor hatta daha fazlasını

Kadincagiz hamile, kocasina ismiyle hitap ederek gecenin 4unde mesaj atan bir kadin var. Hertaini 2gundur sokaklarda perisan etti. Gicik olmaktan daha farkli bi durum bence. Haketti
Haklisiniz ama iste sanal ortam burasi hanimlar. Fake konulara sayfalarca yorum yazmisligimiz var bilemiyoruz iste

Öyleleri her türlü ifşayı hakediyor hatta daha fazlasını

Valla WhatsApp profilinde kız çocuğu fotosu varmış, instagramda da var benzer profiller ama kapalı, ben bile merak edip baktım

Kızlar iPhone'da bi uygulamayı kaldırıp geri yükleyince şifre istemiyor diye biliyorum?
Ya canım yüklerken şifre istiyo ama kaldırıp yüklersem istermi istemezmi bilmiyorum %80 ister herhalde %20 ilk ihtimal içinde whatsapı silip ortada kalmayayım

Bence yalan söylüyor esiniz. Keske caktirmasaydiniz bu saatten sonra zaten adam o kiza anlatacak. Karim mesaji gordu eger ararsam sakin caktirma felan diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…