Allah aşkına bir akıl verin:(

Valla WhatsApp profilinde kız çocuğu fotosu varmış, instagramda da var benzer profiller ama kapalı, ben bile merak edip baktım
Ya şimdi instagrama baktım tam ismiyle yine kimse yok isminin yarısıyla birileri var bide kız çocuğu hafif sarışın 2-3 yaşlarındaydı

Valla WhatsApp profilinde kız çocuğu fotosu varmış, instagramda da var benzer profiller ama kapalı, ben bile merak edip baktım

Ben de aynu şekilde bir de izmirde yaşıyorym o yüzden daha yakından tkip ediyprum olayı kadını bulsam yerlerde sürücem konu sahibi ne halde hamile haliyle Allah bildipi gbi yapsn kimin suçu varsa

Kızlarrrrrrr artık whatsapı takip ediyorummmm:)

Sayfalardır bu mesajı yazmanızı bekliyordum :) Gelişmelerden haberdar edin

Bu da kkda ikinci favorilere aldığım mesaj

Dursun bir kenarda bakalım belki lazım olur bir gün :)

Sayfalardır bu mesajı yazmanızı bekliyordum :) Gelişmelerden haberdar edin

Bu da kkda ikinci favorilere aldığım mesaj

Dursun bir kenarda bakalım belki lazım olur bir gün :)

Allah kullandirtmasin insallah hic bi zaman bi hemcinsime.
Hic lazim olmasin

%60 bir halt yiyor ama olumlu düşünün olumlu olsun belkide gerçekten yanlışlık oldu yada bi gün eşinizi iş yerinde ziyaret edin bakın bakalm nasıl bir kız diye eşinzle arasndaki mesafeye dikkat edin zaten anlarsnz

Hangi edebiyle calisan sekreter ismiyle hitap eder patrona ve mesaj atar.aldatio aci ve gercek

Bende deneme amaçlı whatsap veb yukledim eşimin whatsabina girdim
Sonra normal kendi whatsabimdan kontrol ediyorum sürekli cevrimici yazıyor telofonu bende ama whatsabi açık değil neden sürekli cevrimici yazıyor
Uygulama yani whatsap veb açık konumda oldugundanmi acaba cevrimici yazıyor
Karşıdaki insanda sürekli cevrimici olduğunu görüyor açık değil ama aktif şu an

Gecenin 4'ünde "Mehmet" diye mesaj atması ve eşinizin silmesi kafami kurcaladi bence bi iş var bunda cok yakindan takip etmelisiniz

Ya şimdi instagrama baktım tam ismiyle yine kimse yok isminin yarısıyla birileri var bide kız çocuğu hafif sarışın 2-3 yaşlarındaydı

Kadını mi arıyorsun. Özel ekibim sayesinde bulayim bilgilerini verirsen tabi özelden

Bu kk forum sayesinde , erkekler kadınların bir sonraki hamlesini öğreniyor. :) ( Hepiniz süpersiniz. )
Iyice garantiye alırlar kendilerini .
Kadına özel diye bir yer olsa ve üye olmayanlara yasak olsa . Erkek uyelerde var ama en azından az bir kesim.

Bence bundan sonrasını özel mesajla halledin, bir sürü erkek okuyor kesin burayı. Her haltı bilmelerine gerek yok, yalnızca konu sahibi bizi sonuçtan haberdar etsin

Öyle yapıyoruz zaten aklın için Sağol

Sapsik son durum ne bi Özet geçer misin

Olur kuzum. Su an hertain eve geldi otelde perisan oldugu icin ve kp felan zorladigi icin. Kocasi hala yok oydu yok buydu arkdasti felan diye inkar ediyor. Kosedeki kuaforde calisan eli sakat bi kizdan felan bahsediyor. Cok vaadlerde bulunuyor. Sonuc olrak az once whatsapp webi indirdik hertainla. Simdi whatsapptaki her yazisma telefonunda. Takipteyiz.

Katiliyorum. Keske uye olmayana yasak olsa.

Hmm yalnız bu hatun whatsap kullanmıyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…