Ya şimdi instagrama baktım tam ismiyle yine kimse yok isminin yarısıyla birileri var bide kız çocuğu hafif sarışın 2-3 yaşlarındaydıValla WhatsApp profilinde kız çocuğu fotosu varmış, instagramda da var benzer profiller ama kapalı, ben bile merak edip baktım
Valla WhatsApp profilinde kız çocuğu fotosu varmış, instagramda da var benzer profiller ama kapalı, ben bile merak edip baktım
Kızlarrrrrrr artık whatsapı takip ediyorummmm:)
Kizlar Her konunun ardindan sorular geliyor whatsapp weble ilgili. Okuyup takip edenler var uye olmayanlardanda. Sizin icin ekliyorum onemli noktalari.
Buda burda dursun..
1.Oncelikle sen bi kendi telefonuna bi sifre koy. Zor bisey olsun sifre.
2. Senin tlefonundaki whatsapp webi dostalarin icine sakla. Dosya icinde dosya yap, en asagi siralara koy. Kocan sifreyi acsa bile bulamasin.
3.Sakin ama sakin oturum kapatma senin telefondaki whatsapp webten. Oturum kapat yeri nerde? Whsatsapp webi actiginda kocanin whatsapp ekraninin yukarisinda 3 tane nokta var. O uc noktaya basarsan biyerde oturum kapat yaziyor. Ondan iste. Uzak dur. Yoksa tum bastan baslariz tekrar esinin tlefonu lazim olur.
4. Esinin her yazdigini takip edebilirsin. Telefonun sessize al sen en guzeli. Bildirim felan geliyormu haberim yok. Once senin tel sonra onun tel calarsa whatsapp mesaji geldi diye bu dikkat ceker.
5. En onemlisi; evet takip edebiliyosun ama ne zman kocan bi konusmayi sildi, o zmn senin ekranindanda silinir. Suc ustu yapmalisin takipte kalmalisin. Hele helede biseyler okur ve bulursan hemen ekran goruntusu var kaydet en gizli dosyalara koy. Onlar sana delill.
Ve unutma senin her yazdiginda karsi tarafa ulasiyor. Tabiri caizse " whatsappi paylasiyosunz" kocanda yazabilir sende. Tipki facebook gibi. Ayni anda yazabiliyosunuz. O yuzden sakin elin kolun kaymasin bi harfe bile dokunman ve yollaman dikkat ceker.
Tamm canım buraya yazarımTakipteyim konunu canim. Beni unutma nolur etiketle bisey olursa.
Sayfalardır bu mesajı yazmanızı bekliyordum :) Gelişmelerden haberdar edin
Bu da kkda ikinci favorilere aldığım mesaj
Dursun bir kenarda bakalım belki lazım olur bir gün :)
Takipteyim konunu canim. Beni unutma nolur etiketle bisey olursa.
Ya şimdi instagrama baktım tam ismiyle yine kimse yok isminin yarısıyla birileri var bide kız çocuğu hafif sarışın 2-3 yaşlarındaydı
Bence bundan sonrasını özel mesajla halledin, bir sürü erkek okuyor kesin burayı. Her haltı bilmelerine gerek yok, yalnızca konu sahibi bizi sonuçtan haberdar etsinKadını mi arıyorsun. Özel ekibim sayesinde bulayim bilgilerini verirsen tabi özelden
Bence bundan sonrasını özel mesajla halledin, bir sürü erkek okuyor kesin burayı. Her haltı bilmelerine gerek yok, yalnızca konu sahibi bizi sonuçtan haberdar etsin
Sapsik son durum ne bi Özet geçer misin
Ne demek Rica ederim.Öyle yapıyoruz zaten aklın için Sağol
Bu kk forum sayesinde , erkekler kadınların bir sonraki hamlesini öğreniyor. :) ( Hepiniz süpersiniz. )
Iyice garantiye alırlar kendilerini .
Kadına özel diye bir yer olsa ve üye olmayanlara yasak olsa . Erkek uyelerde var ama en azından az bir kesim.
Olur kuzum. Su an hertain eve geldi otelde perisan oldugu icin ve kp felan zorladigi icin. Kocasi hala yok oydu yok buydu arkdasti felan diye inkar ediyor. Kosedeki kuaforde calisan eli sakat bi kizdan felan bahsediyor. Cok vaadlerde bulunuyor. Sonuc olrak az once whatsapp webi indirdik hertainla. Simdi whatsapptaki her yazisma telefonunda. Takipteyiz.
Kim whatsap kullanmıyorHmm yalnız bu hatun whatsap kullanmıyor bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?