Allah aşkına bir akıl verin:(

Hmm yalnız bu hatun whatsap kullanmıyor bilginiz olsun

Oylemi demisti diger sayfalarda? Ben gormedim.
Pekte sorun degil aslinda ya. Cunku sen orayida kacirdin. Hertain diyoki sekreter almis olamiza ragmen hala bayanlar bunu arardi gazateden verdgi ilanlardan dolayi. Hepsini is gorusmesine cagirirdi diyor. Yani eger o yolun yolcusuysa elbet birinden biriyle konusmasini yakalariz bu adamin.

Hayır canım kahve araştırdı benimde haberim yoktu üzüldüm yaaa((

Kadın whatsap kullanmıyomuşki şimdi öğrendim kahvenin sayesinde((

Bebism hatun whatsap kullanmiyo. Nasıl yakalicaksiniz. Whatsap üzerinden konusmuyolar

Yok diyosun yani o bayanin whatsappi?
Hmm.
Hadi ya. Yakalardik yellozu herkese rezil ederdik.
Neyse bak ne diycem hertain.
..
Bi arkdas yazmis. Yazdim aklima geldi geri sildim. Erkeklerde okuya biliyor bu konuyu. Hatta kocan senin elindeki telefondan ekrani gorup konuya dadanmis bile olabilir. Bi planim var. Ozele gelsene bi kuzm

Ama siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydi

Evet var profili ama en son haziran ayında girilmis whatsaba. Yani kadın whatsap kullanmıyor. Hesabı silmeden whatsap kaldırdı yüzde yüz

@Hertain kadinin profil resmini google gorsellere tarat bakalim belki facesine falan attiysa cikabilir hesabi

Ama siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydi

Evet var profili ama en son haziran ayında girilmis whatsaba. Yani kadın whatsap kullanmıyor. Hesabı silmeden whatsap kaldırdı yüzde yüz

Ee o zaman normal msj yolluyorlar ?ne olcak simdi peki?
Niye telini takibe almiyorsun canim?hani yapiyolar ya telefonumu bul uygulamasiyla,sanirim ordan msjlarini ve hatta rehber arama.vs gorebiliyorsun..tam eminde degilim ama sapsik58 sen daha iyi bilirsin varmi boyle bisey?bide onu denese

Ondan hic bilgim yok tatlim. Ilk kez duydum rehberine kdr bulabilicegini. Belki @Kahve-Kokulu-Kadin bilir??

@Hertain yardimci olabilecek bir ipucu daha. Ama internet uzerinden hattina giris yapman gerekiyor. Giris yaptiktan sonra esinin aramalarini kendi telefonuna yonlendir. Yada sms ayarlarindan epostani yazip arsivlet. Turkcellde var digerlerini bilmiyorum

Eskiden nokia nın bi uygulaması vardı bilgisayara yüklüyodn, o numaranın tüm mesajı araması fln da bilgisayara yükleniyodu. Keşke şimdi de olsa öyle şeyler

Uyarin cok yerinde.
Yazmiycam dedigin gibi herseyi burya. Ozelden yazicam hertaina kocasi elinden telefonun ekranini felan gormus dadanmis olabilir burya. Gelismeleri ardindan yazariz bence yine sizlere.

O şekilde mesajları okuyamaz. Sadece nerde olduğunu konum olarak görebilir. Ya farklı şeyler biliyorum ama çok on ayak olmak istemiyorum.

On ayak olmak istemiyorum demissin. Biliyorum bende pek heveslenmiyorum. Hamile arkdasimiz. Bi yuva yikilicak bisey cikarsa. Ama ben dusunuyorum ben bilmek isterdim sanirim. Senelerim bi hayirsiz ugruna curusun istemem...

Uyarin cok yerinde.
Yazmiycam dedigin gibi herseyi burya. Ozelden yazicam hertaina kocasi elinden telefonun ekranini felan gormus dadanmis olabilir burya. Gelismeleri ardindan yazariz bence yine sizlere.
Benim dedigim seyi de soyle S sapsik son yazdigimi yaparsa telefondaki mesajlara ulasir

O şekilde mesajları okuyamaz. Sadece nerde olduğunu konum olarak görebilir. Ya farklı şeyler biliyorum ama çok on ayak olmak istemiyorum.
Oylemis canim evet,benim bir arkadasim da o uygulamayla esini takip ediyordu sordum az once msjlar okunamiyormus...teknoloji cok gelisti aslinda vardir mutlaka bir yolu...bu adam rahat durmayacak,o kadin olmassa baskasi mutlaka dusecek birgun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…