Hmm yalnız bu hatun whatsap kullanmıyor bilginiz olsun
Hayır canım kahve araştırdı benimde haberim yoktu üzüldüm yaaaOylemi demisti diger sayfalarda? Ben gormedim.
Pekte sorun degil aslinda ya. Cunku sen orayida kacirdin. Hertain diyoki sekreter almis olamiza ragmen hala bayanlar bunu arardi gazateden verdgi ilanlardan dolayi. Hepsini is gorusmesine cagirirdi diyor. Yani eger o yolun yolcusuysa elbet birinden biriyle konusmasini yakalariz bu adamin.
Ama siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydiHayır canım kahve araştırdı benimde haberim yoktu üzüldüm yaaa((
Oylemi demisti diger sayfalarda? Ben gormedim.
Pekte sorun degil aslinda ya. Cunku sen orayida kacirdin. Hertain diyoki sekreter almis olamiza ragmen hala bayanlar bunu arardi gazateden verdgi ilanlardan dolayi. Hepsini is gorusmesine cagirirdi diyor. Yani eger o yolun yolcusuysa elbet birinden biriyle konusmasini yakalariz bu adamin.
Evet whatsap uygulaması var ama kadın hazirandan beri hiç kullanmamışkiAma siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydi
Hayır canım kahve araştırdı benimde haberim yoktu üzüldüm yaaa((
Ama siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydi
Bebism hatun whatsap kullanmiyo. Nasıl yakalicaksiniz. Whatsap üzerinden konusmuyolar
Ama siz hani profil fotosunu görmüştünüz çocuk var demiştiniz whatsap profili değilmiydi
Ee o zaman normal msj yolluyorlar ?ne olcak simdi peki?Hayır canım kahve araştırdı benimde haberim yoktu üzüldüm yaaa((
Ee o zaman normal msj yolluyorlar ?ne olcak simdi peki?
Niye telini takibe almiyorsun canim?hani yapiyolar ya telefonumu bul uygulamasiyla,sanirim ordan msjlarini ve hatta rehber arama.vs gorebiliyorsun..tam eminde degilim amasapsik58 sen daha iyi bilirsin varmi boyle bisey?bide onu denese
Ondan hic bilgim yok tatlim. Ilk kez duydum rehberine kdr bulabilicegini. Belki @Kahve-Kokulu-Kadin bilir??
Bu kk forum sayesinde , erkekler kadınların bir sonraki hamlesini öğreniyor. :) ( Hepiniz süpersiniz. )
Iyice garantiye alırlar kendilerini .
Kadına özel diye bir yer olsa ve üye olmayanlara yasak olsa . Erkek uyelerde var ama en azından az bir kesim.
O şekilde mesajları okuyamaz. Sadece nerde olduğunu konum olarak görebilir. Ya farklı şeyler biliyorum ama çok on ayak olmak istemiyorum.
Oylemis canim evet,benim bir arkadasim da o uygulamayla esini takip ediyordu sordum az once msjlar okunamiyormus...teknoloji cok gelisti aslinda vardir mutlaka bir yolu...bu adam rahat durmayacak,o kadin olmassa baskasi mutlaka dusecek birgun..O şekilde mesajları okuyamaz. Sadece nerde olduğunu konum olarak görebilir. Ya farklı şeyler biliyorum ama çok on ayak olmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?