Allah aşkına bir akıl verin:(

On ayak olmak istemiyorum demissin. Biliyorum bende pek heveslenmiyorum. Hamile arkdasimiz. Bi yuva yikilicak bisey cikarsa. Ama ben dusunuyorum ben bilmek isterdim sanirim. Senelerim bi hayirsiz ugruna curusun istemem...

Yok hayatım o anlam da değil. Riskli işler yani uğrasmasi gerekir. Eşi bi şekilde yakalarsa takip de olduğunu hertaine yüklenir diye korkuyorum. Yoksa tabiki pisligi çıksın ortaya

Yok hayatım o anlam da değil. Riskli işler yani uğrasmasi gerekir. Eşi bi şekilde yakalarsa takip de olduğunu hertaine yüklenir diye korkuyorum. Yoksa tabiki pisligi çıksın ortaya

Evet oda hep risk. Off. Bence bu konuyu @Hertain in karari ile yapalim. O bi dusunsun bunun uzerine. Hertain istermsin kahve sana mesaj ve takip casus programlarini aciklasin?

Kahve aciklarsanda ozelden acikla. Erkekler dadandi bu konuya bence yuzlerce uyelik disi.

Birileri beni izlemeye bile aldı.

Erkek Milleti ne kadar da okusaniz yine enseleneceksiniz. Bilin istedim

Ben biliyorum ama sifresi lazim. Mesela turkcellse sifre yazip 2222ye gonderip gelen sifreyle giris yapiyo

Ama eger aramalar hertaina yonlendirilirse bunu farketmezmi kocasi? Bize sonucta bi kadinin sesi degil, kocasinin o kadinla neler konustugu onemli.

Smsleri epostasina arsivleyebilir. O sifreyi alsin gerisini anlatirim

Senin dedginde aklimizin bi kosesinde dursun.

Smdilik whatsapp weble zaten yuregi agzinda yasiyor hertain. Smdi yok baksana, bence gozunu kirpmadan orayla mesgul bisey yazicakmi birileri diye. Hamile kuzucum. Sjmdilik bu kdr aksiyon yeter galiba. Bi ise yaramazsa bi hal caresine bakariz. Sen yine buralarda kal takipte ol en iyisi. Senin taktiginde lazim olabilir. Mntikli.

Ben burdayim etiketleyin yada mesaj atin nasil isterseniz canlarim

Can'ım dediğim gibi ne var ne yok dökecem ortaya tabi sizlerin yardımıyla Allah'ında izniyle

Canım kocasının teli yok o konuşmadan sonra zaten adi kadın telide açmıyo
Bu kadının cv si iş yerinde vardır. Git imha edilmeden al gizliden. Bak bakalım kadın evlimiymiş. Adres herşey yazar ztn. Ama iş yerine ziyaret babında çaktırmadan sekretere yanaş. Oda eşine haber vermesin takip et

Ya canım sanmıyorum sivisi yoktur çünkü eşim olacak kişi yüzyüze yapıyo görüşmeleri

Ama etrafı bi kolaçan ederim

Hertaincim kocandan döküman istedin ama kağıt üzerinde değişiklik yapabiliyor. Dökümana güvenmemiz için tek çare yarın eşinle iş yerine gidin. Erkek kardeşi gözünün önünde dökümanları çıkarsın hemen eline versin ve evine dön. Yanlarından asla ayrılma dökümanı alana kadar gözün üstlerinde olsun. Ancak bu şekilde kabul et, hatta belki şimdi söylesen whatsaptan planlara başlar kocan nasıl yırtarım döküman işinden diye, sen de whatsap webden görürsün bir ihtimalcik. @Hertain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…