Tekrar...
Kadın hattı kapatmış geçmiş olsun sapsik
Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dediHertaincim kocandan döküman istedin ama kağıt üzerinde değişiklik yapabiliyor. Dökümana güvenmemiz için tek çare yarın eşinle iş yerine gidin. Erkek kardeşi gözünün önünde dökümanları çıkarsın hemen eline versin ve evine dön. Yanlarından asla ayrılma gözün üstlerinde olsun. Ancak bu şekilde kabul et, hatta belki şimdi söylesen whatsaptan planlara başlar nasıl yırtarım diye, sen de whatsap webden görürsün bir ihtimalcik. @Hertain
Ağlayacam ama yaaaaKadın hattı kapatmış geçmiş olsun sapsik
Can'ım tamamenmi kapatmışKadın hattı kapatmış geçmiş olsun sapsik
Eşinin kullandıgı telefon şirket telefonu demişsin. Şirket telefonlarının faturaları şirkete gelir ve dökümanlarıyla gelir. Çünki kim kimle ne kdr görüşmüş diye bakılır. Bizde öyle yani. Eşin orda atmış yine.Ama etrafı bi kolaçan ederim
Ağlayacam ama yaaaa
Can'ım eşimin kardeşiyle eşimin dükkanları ayrı 2 Saatlik yol mesafesi var yani dökümanlar kardeşinin dükkanına gidiyor olması lazımEşinin kullandıgı telefon şirket telefonu demişsin. Şirket telefonlarının faturaları şirkete gelir ve dökümanlarıyla gelir. Çünki kim kimle ne kdr görüşmüş diye bakılır. Bizde öyle yani. Eşin orda atmış yine.
İnanmadım yaa kesin değişiklik yapacak. Ne postasymış anlamadım kendisi hemen çıktısını şirketten alabilir diyebiliyorum laf kalabalığı yapıp kandıracak seni... kardeşi senin yanında çıkartmalı..posta mosta sakat tek çare bu, kocan seni kardeşine bıraksın siz halledin. Kocan işine dönsün.Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dedi
Ağlayacam ama yaaaa
O eski mesele 1 sene önceki.bunlara ne gerek var ki zaten 2 sokak öteki kuaförde çalışıyormuş çalıştığı yeri biliyor yani konu sahibi
Ya valla şaştım kaldım yaaaSürekli arıyorum 1 saat oldu. Kapalı. Ya hertain bu kadın bu numarayı kullanamayacak eminim.
Ya valla şaştım kaldım yaaa(((
TammHertain bişey tarif edicem özelden ama çok dikkatli olman lazım yakalnirsan aleyhine dava bile açabilir. O yüzden çok dikkatli olursan anlaticam
Ya ben ne yapacam hiç açmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?