Allah aşkına bir akıl verin:(

Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dedi

Ama etrafı bi kolaçan ederim
Eşinin kullandıgı telefon şirket telefonu demişsin. Şirket telefonlarının faturaları şirkete gelir ve dökümanlarıyla gelir. Çünki kim kimle ne kdr görüşmüş diye bakılır. Bizde öyle yani. Eşin orda atmış yine.

Ben şimdi ilk defa telefonumdan aradım aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyo ama tamamenmi kapanmış ki

Can'ım eşimin kardeşiyle eşimin dükkanları ayrı 2 Saatlik yol mesafesi var yani dökümanlar kardeşinin dükkanına gidiyor olması lazım

Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dedi
İnanmadım yaa kesin değişiklik yapacak. Ne postasymış anlamadım kendisi hemen çıktısını şirketten alabilir diyebiliyorum laf kalabalığı yapıp kandıracak seni... kardeşi senin yanında çıkartmalı..posta mosta sakat tek çare bu, kocan seni kardeşine bıraksın siz halledin. Kocan işine dönsün.

Aha simdide hatti kapatti hatun,bunlar plan yapmis anlasilan takip edecegini biliyorlar...tuh yaa!hicmi baska yol yok arkadaslar yahu..ben burda sinir oldum konu sahibi ne yapsin

Ya ben bu karıyı da bu adamı da parçalarım... pişkinlerrrr!!!! "Çocuğum hasta evliyim özür dilerim yanlış anladınız..."
ÇİFTE PİSLİKKKKK

Ya valla şaştım kaldım yaaa(((

Hertain bişey tarif edicem özelden ama çok dikkatli olman lazım yakalnirsan aleyhine dava bile açabilir. O yüzden çok dikkatli olursan anlaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…