naneelimoonn @Hertain @Kahve-Kokulu-Kadin cok pis killandim ben. Kizlar takip ediliyor olabiliriz. Belkide kocasi hertainin arkasindan siteyi, konu basligini herseyi gordu ve icinden kahkahalarla bizi izliyor. Artik plan programlari yazmiyoruz burya. Duyurulur.
Can'ım evde şuan pc yok diğer telde yanımdananeelimoonn @Hertain @Kahve-Kokulu-Kadin cok pis killandim ben. Kizlar takip ediliyor olabiliriz. Belkide kocasi hertainin arkasindan siteyi, konu basligini herseyi gordu ve icinden kahkahalarla bizi izliyor. Artik plan programlari yazmiyoruz burya. Duyurulur.
Canım yaaa inşallah@Hertain aşkım sakin ol valla çıldırmamak elde değil ama sen sen ol bu şüpheyle yaşanır mı? Yarın kocan kardeşine götürsün seni yada sen git. Ve bu işi halledin.
Bence özelden grup oluşturup konuşalım
Yeminle benimde aklima bu geldi,cunku ne yapildiysa burda onu tikandi.. grup kuralim anladin sen onu (burdan)naneelimoonn @Hertain @Kahve-Kokulu-Kadin cok pis killandim ben. Kizlar takip ediliyor olabiliriz. Belkide kocasi hertainin arkasindan siteyi, konu basligini herseyi gordu ve icinden kahkahalarla bizi izliyor. Artik plan programlari yazmiyoruz burya. Duyurulur.
Yeminle benimde aklima bu geldi,cunku ne yapildiysa burda onu tikandi.. grup kuralim anladin sen onu (burdan)sapsik58
Denedim ama acamadim ben biriniz acabilirse iyi olurAc sen o grubu en guzeli. Planimizi uygulayip sonuclarin ardindan ozet geceriz yine burya gerekise isteyenler olursa.
Tamam canim allah razi olsun cok yardimci oldun, odevine calis birazda haklisin allah kolaylik versin...bilen.biri varsa acsin bende bilmiyorum ki nasil aciliyor:/Halledelim onu biz bi. @Kahve-Kokulu-Kadin sen acarmisin? Butun gun kkdaydim az bi odevime calisiyim ben. Yine takipteyim sizi. Smdilik ben gidiyorum kizlar.
Tamam canim allah razi olsun cok yardimci oldun, odevine calis birazda haklisin allah kolaylik versin...bilen.biri varsa acsin bende bilmiyorum ki nasil aciliyor:/
Amin Can'ım yaaa çok kötüymüş çokkkkPislikler yaaa...konuyu takip ediyorum bir türlü yazma fırsatım olmadı...
Hanımlar bize de bilgi verin son durumu @Hertain rabbim yardımcın olsun canim...
Yok kuzum gelmedi bisey?Sizdende Allah razi olsjn kzum. Sizi etiketledim. Bilgilendirme geldimi??
aynen kızlar özelden halledin çare olun hertain e. Bebişini de üzme sakın @HertainBence özelden grup oluşturup konuşalım
Güle güle Can'ım benim Allah zihin açıklığı versinHalledelim onu biz bi. @Kahve-Kokulu-Kadin sen acarmisin? Butun gun kkdaydim az bi odevime calisiyim ben. Yine takipteyim sizi. Smdilik ben gidiyorum kizlar.
Denedim ama acamadim ben biriniz acabilirse iyi olur
İnşallah canım yaaaaynen kızlar özelden halledin çare olun hertain e. Bebişini de üzme sakın @Hertain
Güle güle Can'ım benim Allah zihin açıklığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?