Allah aşkına bir akıl verin:(

Kizlar okuyorum takipteyim ama fikir veremeyecegim icin kalabalik etmiyim diye yazmıyorum. Bir gelisme olursa lutfen haberdar edin. Ozelden veya buradan.

Ya kızlar bu adam telefonunu yanıma verdi kendisi içerde mışıl mışıl uyuyo boğazlayacam ben bu adamı yaaa

Iyi olur valla ben cok ugrastim ama beceremedim ya:/cok tesekkurler canim...

Sadece pro üyeler birden fazla kişi ekleyebiliyor, o yüzdendir.

Valla guzel olur just. Erkeklerden kaciyoruz biz, seni tandiksin erkek olucak degilsinya. Kal sanki.

Siz rahatsız olabilirsiniz diye dedim, olmazsanız zaten merak ediyorum ne oluyor ne bitiyor :)

Ekleyeyim ben dur

Şimdi sen, nanelimon, kahve kokulu kadın bir de konu sahibi mi

Bu kadar mı başkası var mı

Hertain bu arada bir arkadaşın dedigi gibi , uyu artik cok yorucu bir gun gecirdin zaten. Dinlen ki sakin kafayla saglikli kararlar alabilesin.

Ya kızlar bu adam telefonunu yanıma verdi kendisi içerde mışıl mışıl uyuyo boğazlayacam ben bu adamı yaaa
Ne hali varsa gorsun!tabi onlemini aldi ici rahat pasanin!!
Sen de yat dinlen canim cok yiprandin,yarin ola hayir ola hepimiz yanindayiz hic merak etme bulacaz bir yolunu!

Rahatsiz olmazsaniz beni de ekleyin. Fikir veremiyorum ama meraktayim.

Kafkas da var bildigim cok sagol canim..

Dokumanin degistirilmemis olmasini garantilemenin tek yolu direkt internet sayfasindan bakmaktir. Bilgisayara indirdigi surece her turlu degisikligi yapar. Bilgisayarda gosterip bak dokuman bu diye aslinda degistirilmis pdf gosterebilir. Veya kagida dokmeden once de yapip oyle basabilir. Su halde eline muhurlu kagitta gelse bir anlami yok.

Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dedi

Imzalamadan degisiklik yapip yapmadigina emin olamazsin ki.

Butun onlemleri aldi tabi. Ayni seyi daha onceden neden yapmiyordu? Whatsapta engellenenler bolumune bi baksaniza.

Beni de ekler misin.

Süper ya ellerine sağlık müthiş yazmışsın

Rahatsiz olmazsaniz beni de ekleyin. Fikir veremiyorum ama meraktayim.

Benim için sorun değil de konu sahibi ekle-eklemese dese daha iyi olur

Kahve kokulu kadın falan riskli işler dediği için onlar sorun değil derse ekleyeyim

Velvette beni de ekler misiniz birde usagi91 sanırım katılmak ister konunun başından beri vardı baya emek verdi.

Şimdi gördüm mesajını tamam canım konu sahibi bilir en iyisi

Velvette beni de ekler misiniz birde usagi91 sanırım katılmak ister konunun başından beri vardı baya emek verdi.

Şimdi gördüm mesajını tamam canım konu sahibi bilir en iyisi

Seni ekleyecekmişiz zaten kızlar eklenmeni istedi, ekledim şimdi

Usagiyi de bilmiyorum, gruptan tamam derseniz eklerim

Kızlar "konuşmaya davet etme" seçeneğini herkes için aktif ettim ama yine sadece pro üyeler ekleyebiliyormuş, siz grupta karar verin tamam kararı çıkanları eklerim

Baktım whatsapa sadece Mustafa diye biri var

Ah Hertain yorumları okurken ben fıtık oldum burda
Silkelen, kendine gel biraz, yoksa kaçacak adam elimizden. Lütfen ama lütfen esine bir şey söyleme artık
Allah yardımcın olsun, haberleri bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…