- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Iyi olur valla ben cok ugrastim ama beceremedim ya:/cok tesekkurler canim...Pro üye olan birinin açması lazım.
Ben açayım isterseniz sonra terk edebilirim, mümkünse
Pro olmak gerekiyormus canim,arkadas sagolsun yardimci olucak..Sagol canim benim, Allah razi olsun. Sen uyu bence hadi. Dinlen biraz yavrunu yipratma. Kizlar @Kahve-Kokulu-Kadinsulucan naneelimoonn yapamadim ben bi turlu. Biriniz ararmisiniz zahmet olmazsa?
Pro üye olan birinin açması lazım.
Ben açayım isterseniz sonra terk edebilirim, mümkünse
Iyi olur valla ben cok ugrastim ama beceremedim ya:/cok tesekkurler canim...
Valla guzel olur just. Erkeklerden kaciyoruz biz, seni tandiksin erkek olucak degilsinya. Kal sanki.
Nasılsa kadının hattını kapattılar ohh uyusun paşaYa kızlar bu adam telefonunu yanıma verdi kendisi içerde mışıl mışıl uyuyo boğazlayacam ben bu adamı yaaa
Ne hali varsa gorsun!tabi onlemini aldi ici rahat pasanin!!Ya kızlar bu adam telefonunu yanıma verdi kendisi içerde mışıl mışıl uyuyo boğazlayacam ben bu adamı yaaa
Rahatsiz olmazsaniz beni de ekleyin. Fikir veremiyorum ama meraktayim.Sadece pro üyeler birden fazla kişi ekleyebiliyor, o yüzdendir.
Siz rahatsız olabilirsiniz diye dedim, olmazsanız zaten merak ediyorum ne oluyor ne bitiyor :)
Ekleyeyim ben dur
Şimdi sen, nanelimon, kahve kokulu kadın bir de konu sahibi mi
Bu kadar mı başkası var mı
Kafkas da var bildigim cok sagol canim..Sadece pro üyeler birden fazla kişi ekleyebiliyor, o yüzdendir.
Siz rahatsız olabilirsiniz diye dedim, olmazsanız zaten merak ediyorum ne oluyor ne bitiyor :)
Ekleyeyim ben dur
Hertaincim kocandan döküman istedin ama kağıt üzerinde değişiklik yapabiliyor. Dökümana güvenmemiz için tek çare yarın eşinle iş yerine gidin. Erkek kardeşi gözünün önünde dökümanları çıkarsın hemen eline versin ve evine dön. Yanlarından asla ayrılma dökümanı alana kadar gözün üstlerinde olsun. Ancak bu şekilde kabul et, hatta belki şimdi söylesen whatsaptan planlara başlar kocan nasıl yırtarım döküman işinden diye, sen de whatsap webden görürsün bir ihtimalcik. @Hertain
Can'ım konuştum dedimki kardeşimle gideriz o evrakları imzalar postaylada dökümanlar eve gelir ilk sen açarsın dedi
Ya kızlar bu adam telefonunu yanıma verdi kendisi içerde mışıl mışıl uyuyo boğazlayacam ben bu adamı yaaa
Sadece pro üyeler birden fazla kişi ekleyebiliyor, o yüzdendir.
Ekleyeyim ben dur
Süper ya ellerine sağlık müthiş yazmışsınBurda aldatılan kadınlara ne yazıyorum biliyor musunuz? Eğer aldatmayı tamamen geride bırakabilecekseniz affedin. Yoksa ilerde içinizde güvensizlikler kalacaksa, sürekli bunu ortaya atacaksanız, evinizin huzuru kaçacaksa affetmeyin. Eşiniz bir çeker iki çeker üçüncüde eee affetmeseydin der. Peki ya çocuklarınız. Çocuklarınız sizin ne yaşadığınızı bilemez o yüzden siz onların gözünde sürekli sorun çıkaran anne olursunuz.
Hah işte siz burdaki çocuklara çok güzel bir örneksiniz. Anneniz kim bilir neler yaşadıktan sonra böyle psikopata bağladı. Çocuklarım için diye yürüttüğünü sandığı evlilikte adı pimpirikliye sorun çıkarana çıktı. Bu mesajınızı burda aldatılan kadınlara örnek teşkil etmesi için aklımda tutacağım. Çünkü onların mutsuzluğu çocuklarının karakterini, aldatılma ile ilgili olan ipuçlarına bakışlarını da etkiliyor.
Rahatsiz olmazsaniz beni de ekleyin. Fikir veremiyorum ama meraktayim.
Dokumanin degistirilmemis olmasini garantilemenin tek yolu direkt internet sayfasindan bakmaktir. Bilgisayara indirdigi surece her turlu degisikligi yapar. Bilgisayarda gosterip bak dokuman bu diye aslinda degistirilmis pdf gosterebilir. Veya kagida dokmeden once de yapip oyle basabilir. Su halde eline muhurlu kagitta gelse bir anlami yok.
Imzalamadan degisiklik yapip yapmadigina emin olamazsin ki.
Butun onlemleri aldi tabi. Ayni seyi daha onceden neden yapmiyordu? Whatsapta engellenenler bolumune bi baksaniza.
Beni de ekler misin.
Birileri beni izlemeye bile aldı.
Erkek Milleti ne kadar da okusaniz yine enseleneceksiniz. Bilin istedim
Baktım whatsapa sadece Mustafa diye biri varDokumanin degistirilmemis olmasini garantilemenin tek yolu direkt internet sayfasindan bakmaktir. Bilgisayara indirdigi surece her turlu degisikligi yapar. Bilgisayarda gosterip bak dokuman bu diye aslinda degistirilmis pdf gosterebilir. Veya kagida dokmeden once de yapip oyle basabilir. Su halde eline muhurlu kagitta gelse bir anlami yok.
Imzalamadan degisiklik yapip yapmadigina emin olamazsin ki.
Butun onlemleri aldi tabi. Ayni seyi daha onceden neden yapmiyordu? Whatsapta engellenenler bolumune bi baksaniza.
Beni de ekler misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?