Allah aşkına bir akıl verin:(

Selamlar, ben psikoloji okuyorum ve gebelik de geçirdim. Yoğun olarak da astroloji takip ediyorum ve aynı zamanda yıllardır değişik şirketlerde çalışan bir insanım. bütün bu deneyimlerimden yola çıkarak söylemeliyim ki kadınlar az orospu değiller... Özellikle evli erkeklere karşı... Eşini tanımadığım halde kadının yılıştığını söylemek çok büyük bir ön yargı olmasa gerek...
Başıma gözümün önünde eşime sulanan evli bir arkadasım vardı kocasına şikayet ettim oralı bile olmadı aynı hareketleri kocasına yaptım şimdi neyseki görüşmüyor o orospu bizimle... Sabırlı olmanı diliyorum. Güçlü olmak zorundasın maalesef...

kızlar gelişmeleri yazmayı unutmayın olur mu? kadının hattı kapatmasına şok oldum. adam akıl vermiştir herhalde. inşallah daha kötü bir şeyler çıkmaz...

En azından o... yazın. Neden bu kadar açıkça yazıyorsunuzki argoyu.
Bence kadınlara çok yakışmıyo. Nacizane fikrim

Okumasanız da olurmuş aslında psikoloji.

Ben de psikoloji öğrencisiyim, konu sahibinin eşi bütün kaşarlara taş çıkarır kaşarlıkta diye düşünüyorum.

Hiçbir kadın bu kadar o... olamaz hatta, o derece.

Hep kadınlar zaten baştan çıkartır hep!

Eski kuaför mevzusu kocayı tanımamıza vesile oldu açıkçası tam çevir kazı yanmasın cı kötü bir oyuncu işte. Pehh..

Hanımlar farkında mısınız bilmem, değilseniz farkına varmanızı sağlayayım, bir kadının adını yazdınız, telefon numarasını 3. şahıslarla paylaştınız, telefonla taciz ediyorsunuz, burada üstü kapalı da olsa yasa dışı taktiklerden bahsediyorsunuz.

Haklıyken haksız duruma düşersiniz, olaya direkt müdahil olanlar hakkında dava açılır, özel hayatın gizliliğinin ihlali suçu işliyorsunuz şu anda.

Son düzenleme:
Umuyorum bu uyarımı dikkat alırsınız zira son sayfaları bile okumak yeterli, zeki hatunlar son sayfalarda kanıtlarınız dolu, aferin size.

Umuyorum bu uyarımı dikkat alırsınız zira son sayfaları bile okumak yeterli, zeki hatunlar son sayfalarda kanıtlarınız dolu, aferin size.

Aşk. Olsun abla Naptik ki biz şimdi. Suçum varsa cekeyim cezami Paşalar gibi.

Gunncel fatura bilgisine nasil bakilir diye normal internetin hizmeti olan biseyi paylasmak suc deildir dimi ay bunlarin isini cozcez derken biz mahkemelik olcaz kocalarla arayi bozup biz bosancaz allah korusun

Takibe beni de dahil edin lütfen.. Gelişmeleri ben de devamlı takip ediyorum...

Taktikleri buraya yazmayacaksın bile lütfen sonuçları yazın meraktan ölücem en baçından beri takip ediyorum dua ediyorum hepp

Ahh
ahh be kardeşim şimdi herkesin başında bu aldatma illeti güçlü ol önce dimdik ayakta dur sakın ağlama giyin süslen eşinin iş yerine çat kapı git hiç bişey olmamış gibi davran sekretere bi bak bakıyım belli olur zaten hallerinden sakın kendini yıpratma inan burdaki olanlanları okudukça bir kadın olarak benimde içimde parçalanıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar internetimin %80 nini kullanmışım daha fazla gitmesin diye seyrek giriyorum evede yeni taşınmıştık ne internet nede tv bağlı değil.
Bugün telefoncuya gidecez haberdar ederim dua edin ne olursunuz((((

Kizlar yogunum sayfalari okuyamiyorum son durum nedir ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…