Allah aşkına bir akıl verin:(

Özel grupta olanlar bana bı ulassın
bendede bı bılgı var

Kızlar internetimin %80 nini kullanmışım daha fazla gitmesin diye seyrek giriyorum evede yeni taşınmıştık ne internet nede tv bağlı değil.
Bugün telefoncuya gidecez haberdar ederim dua edin ne olursunuz((((
biraz çılgınca bi fikir ama peşine dedektif tutsa çok mu abartı olur. bide telefoncuya birlikte mi gideceksiniz. onun tanıdığı olan telefoncuya gitmeyin öneri

Kızlar internetimin %80 nini kullanmışım daha fazla gitmesin diye seyrek giriyorum evede yeni taşınmıştık ne internet nede tv bağlı değil.
Bugün telefoncuya gidecez haberdar ederim dua edin ne olursunuz((((
Telefoncuda ne yapacaksınız ki.

Konu arab sacina dönmüs sanki baya bir karisik sasirdim biraz. Vallah agzim acik okudum MIT bukadar bilgiye sahipmi acaba diye. Bide haninlar siz dediniz de erkek üyeler okuyor belki hertainin kocasi da okuyor. Ama belki o kadin da okuyordur burayi malum kk yi herkes taniyor. Bide konu icerikliginden ve sonra ki otogar daki telefon konusmasindan o kadin okuyorsa burayi anlamis olabilir. Benim aklima da bu geldi söylim dedim

Merakla bi bekliyoruz inşallah iyi haber olsun

Son düzenleme:
Hertain gelse ona sormamız gereken bir iki soru var, onu bekliyoruz açıkçası

Hakkinda hayirlisi olur insallah. Ya bende girip bakiyorum sürekli ama gelisme yok cok merak etdik burda

Gruba beni de alır mısınız yaa devamlı siteye giriyorum sırf bu konudan dolayı ..

Canim kusura bakmazsan sinirlamak istiyoruz gruptakileri. Cok fazla uye olunca hersey karisiyor. Su an 30 sayfayi gecti ozel konusma. Bunun belki 2 sayfasi faydali bilgi. Senle alakasi yok yanlis anlama olurmmu?

Canim kusura bakmazsan sinirlamak istiyoruz gruptakileri. Cok fazla uye olunca hersey karisiyor. Su an 30 sayfayi gecti ozel konusma. Bunun belki 2 sayfasi faydali bilgi. Senle alakasi yok yanlis anlama olurmmu?
Canim sende kusura bakma ama bende sunu soylemek istiyorum. Konuyu cogumuz takip ediyorduk dun bende beni de ekler misiniz dedim hatta fikrim olmasa da meraktayim dedim. Ekleseydiniz bisey yazmadan da okurduk yeterdi. Emek verdik okuduk sayfalarca konu sahibi adina telaslandik. Sabah kalktim ilk is konuya baktim mesela. Simdi ozele gecip fazlalik oluyor diye eklemediniz bizi. Konu bizim icin havada kaldi. Bence cok ayip bi davranis oldu. Kolay gelsin umarim çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…