biraz çılgınca bi fikir ama peşine dedektif tutsa çok mu abartı olur. bide telefoncuya birlikte mi gideceksiniz. onun tanıdığı olan telefoncuya gitmeyin öneriKızlar internetimin %80 nini kullanmışım daha fazla gitmesin diye seyrek giriyorum evede yeni taşınmıştık ne internet nede tv bağlı değil.
Bugün telefoncuya gidecez haberdar ederim dua edin ne olursunuz((((
Telefoncuda ne yapacaksınız ki.Kızlar internetimin %80 nini kullanmışım daha fazla gitmesin diye seyrek giriyorum evede yeni taşınmıştık ne internet nede tv bağlı değil.
Bugün telefoncuya gidecez haberdar ederim dua edin ne olursunuz((((
Özel grupta olanlar bana bı ulassın
bendede bı bılgı var
gelişmeleri yakalayamıyorum yalnız bu kadının bu olaydan sonra hattını kapaması bile bana bir kanıtmış gibi geliyor ..Kadın hattı kapatmış geçmiş olsun sapsik
ayy gece giremedim noldu ne grubu ne bilgiis...çatlıciiiğimm ..acil bilgi pls :)
Gruba beni de alır mısınız yaa devamlı siteye giriyorum sırf bu konudan dolayı ..Çok şeyler oldu da emin olalım önce size de yazicaz kızlar
Gruba beni de alır mısınız yaa devamlı siteye giriyorum sırf bu konudan dolayı ..
Gruba beni de alır mısınız yaa devamlı siteye giriyorum sırf bu konudan dolayı ..
Canim sende kusura bakma ama bende sunu soylemek istiyorum. Konuyu cogumuz takip ediyorduk dun bende beni de ekler misiniz dedim hatta fikrim olmasa da meraktayim dedim. Ekleseydiniz bisey yazmadan da okurduk yeterdi. Emek verdik okuduk sayfalarca konu sahibi adina telaslandik. Sabah kalktim ilk is konuya baktim mesela. Simdi ozele gecip fazlalik oluyor diye eklemediniz bizi. Konu bizim icin havada kaldi. Bence cok ayip bi davranis oldu. Kolay gelsin umarim çözülür.Canim kusura bakmazsan sinirlamak istiyoruz gruptakileri. Cok fazla uye olunca hersey karisiyor. Su an 30 sayfayi gecti ozel konusma. Bunun belki 2 sayfasi faydali bilgi. Senle alakasi yok yanlis anlama olurmmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?