aynen bizde takip ediyoruz.gerçekten çok ayıp oldu.ama diğer üyeler dışlandı.Canim sende kusura bakma ama bende sunu soylemek istiyorum. Konuyu cogumuz takip ediyorduk dun bende beni de ekler misiniz dedim hatta fikrim olmasa da meraktayim dedim. Ekleseydiniz bisey yazmadan da okurduk yeterdi. Emek verdik okuduk sayfalarca konu sahibi adina telaslandik. Sabah kalktim ilk is konuya baktim mesela. Simdi ozele gecip fazlalik oluyor diye eklemediniz bizi. Konu bizim icin havada kaldi. Bence cok ayip bi davranis oldu. Kolay gelsin umarim çözülür.
Çok şeyler oldu da emin olalım önce size de yazicaz kızlar
üyelik alıp özel mesajla da kandırır. saf ya konu sahibi. kocası teknoloji özürlü değil miydi?Devam eşin hanımlar konu kilitlenince rahat edersiniz hertaini kocası KK ya giderken görmüş keyfi değil yani
Zaten bilgi alamiyoruz konudan. Kilitlense ne degisecek ki ozelden halledilir. Keyfi degil iyi de merak edenlere karisiklik oluyor seni almayalim denmesi sacma geldi bana.Devam eşin hanımlar konu kilitlenince rahat edersiniz hertaini kocası KK ya giderken görmüş keyfi değil yani
Devam eşin hanımlar konu kilitlenince rahat edersiniz hertaini kocası KK ya giderken görmüş keyfi değil yani
ilgisi yok bence. koca yılların kurdu, karısı saf. tabi ki ekarte edecek.Yanlış anlaşılma oldu sanırım hertainin kocası görmedi sadece burada bir fikir bulunduğunda konu hep tıkandı çünkü mesela kadın hattını kapattı vs. dediler ki acabaaa takip mi ediliyoruz, önlem alındı.
Yok görmedi kocası. Bir üye görmüş olabilir mi dedi? Konu sahibi de hayır dedi.ne deduuuunn !!
NASIL YANIII:
konu kişiler değil. konunun özelde devam etmesi.Abartmayın hanımlar
Grupta bir şey döndüğü yok çünkü hertain de ortada yok
Grubu kuran benim, başta sordum rahatsız olurlar mı diye, rahatsız olurlarsa şu an bile çıkabilirim
Benim merakım, hertain'in konusundan önemli değil, sırf eklenecek çıkarılacak üye olur diye duruyorum, isterlerse şuanda da çıkarım
Sırf meraktan, alınganlıktan konuyu sabote etmeyin, kapansın vs
konu kişiler değil. konunun özelde devam etmesi.
o yüzden bu konu kapansa da açık kalsa da farketmez. özelden hallolur.
konu kişiler değil. konunun özelde devam etmesi.
o yüzden bu konu kapansa da açık kalsa da farketmez. özelden hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?