Allah aşkına bir akıl verin:(

Ya önemli olan hamile ve kalbi kırık hassas bi kadıncağıza yardım etmek değilmi? Ha özel ha burası.
Yeteri kadar yardım eden varsa sırf MERAKTAN zaten kırık olan insanı daha üzmenin anlamı yok.olgun ve mantıklıca beklersek biley kaybetmeyiz.
@Hertain Allah imtihanını hayırla sonuçlandırsın inşallah.

Hepimiz merak ediyoruz da. Simdi bunlar herkesi eklerse özel grubun ne faydasi olacak hepsi diyecek benide ekle beni de ekle. Emin olmadan nasil yazsinlar belki bir plan kurdular ve ortaya cikacak bence hatta o kadin da belki buradan okuyordur icimde öyle bir süphe var.
Konu sahibi de hic girmedi kimbilir nelerde ugrasiyor simdi bide hamile yazik ya

Zaten bir şey olsa yazarlar buraya
Dündür muhabbet şu

"Hertain nerdesin" "Hertain gel artık"

Özet geçtim, rahatlamıştır meraklılar

amin.
o zaman iş bilen kişilere özel mesajla yazıp halletsinler şimdi olduğu gibi.

konu kişiler değil. konunun özelde devam etmesi.
o yüzden bu konu kapansa da açık kalsa da farketmez. özelden hallolur.

tamam işte. grupta halledin. teknoloji özürlü kocası bulmasın diye konu kapansın hatta.
yılların kurdu yaş tahtaya basmıyor. hepsi bu bence.

Rahatsız olan girmeyiversin. Konuyu kapattırmak ne alaka?

Zaten bir şey olsa yazarlar buraya
Dündür muhabbet şu

Meraklilar mi? Dunden beri surekli takip eden 80 sayfayi okuyan uyanir uyanmaz konuya bakan biri olarak bu kadar basit gormenize bisey diyemiyorum.

[QUOTkatılıyorum.e1, post: 48603167, member: 382184"]aynen bizde takip ediyoruz.gerçekten çok ayıp oldu.ama diğer üyeler dışlandı.[/QUOTE]
Aynen katiliyorum
Sabahtan bu yana dua ediyrm ins.kotu sonuclanaz hayirlisi olir diye ama havada kaldi. Bilgi alamyrz. Ozelde nedir yani

+1 Allah razi olsun bacim. Kopyalar yapistiriyorum bazilari icin..

amin.
o zaman iş bilen kişilere özel mesajla yazıp halletsinler şimdi olduğu gibi.
Burdaki her yapılacak adımda biranda yollar tıkanınca özele döndüler. En başta öyle bi niyeti olsa bu kadar ayyuka çıkarıp kendini zora sokmazdı bence.
Daha fazla konu dıışına çıkıpta hakkaten kapanmasına vesile olmayalım konunun. Zaten zor bi durum içerisiyde konu sahibi

Ya zaten bir şey olsa yazarlar buraya
Dündür muhabbet şu

Vallah ne yalan söyliyim bende merak ediyorum ama konuyu sabote etmeye gerek yok. Grubda olanlar yazmis zaten süphelendikleri bir durum var ama emin olunca acikliyacaklar diye. Iste bekliyelim birazcik hanimlar. Ben iskillendim bu erkekler burayi okuyor belliki. Hem konu sahibi de hic girmedi onsuz zaten fazla birsey cikaramaz gruodakiler diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…