Allah aşkına bir akıl verin:(

Meraklilar mi? Dunden beri surekli takip eden 80 sayfayi okuyan uyanir uyanmaz konuya bakan biri olarak bu kadar basit gormenize bisey diyemiyorum.

Görüyorum

İsterlerse atabilirler beni başka bir pro üyeye falan açtırabilirler, napayım

Gider yatarım, sonra gelir bakarım konuda güncelleme var mı diye

Çok merak edersem gider özelden sorarım, alınmam yani

Neyse konu dağılmasın, bu şekilde giderse konu kapanacak kimse bir şey öğrenemeyecek

Kızlar yav mune un uyarısını gördünüz heralde yani buradan konuşulup çözülecek bir şey olsa öyle olurdu zaten. ama her şey konuşulmuyo yasaklar var

Ayrica hanimlar oz once belirttim mesela S sensizlink ede. Ben gelismeler olursa etiketlerim sen merak etme. Biliyorum dk basi burdasiniz neler olur bitiyor diye korkuyosunuz dedim. Mesela su an sozumun arkasidayim hala. Superlinkin ismini telefonuma kaydettim.haber vericem. Eger baska arkdaslarda varsa bana uslubuyla isimlerini bildirirlerse seve seve onlarida etiketlerim. Nedir yani?

takılın siz seçilmiş ve güvenilir özel kişiler. kk kadınları size muhtaç.

Beni de bi zahmet etiketlersen yenilik olursa sevinirim

Yorumlarınızı severim beğendiğim bir üyesiniz ama bu konuda gereksiz bir alınganlık içindesiniz. Olayın odak noktası gizlilik içinde çözüme ulaşmak. Kimsenin bizi dışlamaya çalıştığını sanmıyorum, amaç ne olabilir ki?

Sakin olun kızlar noluyoruz Allah aşkına? Konu sahibi geldiğinde paylaşmak istediği kadarını paylaşır olur biter.
niye böyle bir hal almış bu konu ya:??
ben de anlayamadım.
kadın da internetim az giremiyorum da yazmış.
bence sakin olunmasında ve senaryolar yazılmamasında fayda var.

Hanımlar kusura bakmayın ama genelin söylediği doğru, konferans görüşme yapacaksanız bile bunu burada alenen yazmanız olmadı, herkes ekinden gelen desteği, yardımı yapmaya çalışıyor, topikte dur X seni alayım, yok seni alamayız dediniz mi hoş olmuyor.
Sessizce halledilebilirdi değil mi?

sakin ol bence kimsenin kendini seçilmiş ilan ettiği falan yok. Gelişmeleri yazacağız dediler işte. Konu sahibiyle görüşmeden yazmaları ztn yanlş olur sende biliyosun.
gözardı ettim zaten. kendi aralarında dedektifliğe devam etsinler.

Kızlar sapsik58'i kibleyip banlattığınız iyi oldu.

Aramızda bu işlerden anlayan, whatsapp webtir şudur budur tüm fikirleri çıkartan oydu.

Umarım iyi hisssetmişsinizdir.

Şimdi konu sahibi gelse sapsik yok, teknik, yol yordam bilen yok, ne güzel.

Bravo

Daha bir şey demiyorum, gerçekten.

Hertain zaten yok kendi çabalarımızla bir noktaya ulaştık ama teyit ettiremedikten sonra o bilgi de manasız. yani çok önemli bir gelişme oldu da yazılmıyor durumu yok konuyu sizden neden kaçıralım

Allah aşkına ne kadar abartıldı.. ne var yani biraz beklesek, ben de takipteyim merak da ediyorum ama napayım beklemekten başka? Önemli olan bizim meraklarımızı gidermemiz değil bence, konu sahibinin derdine çözüm bulabilmek. Zaten konuyu gizli gurupta çözüp ortadan kaybolmayacaktır kimse korkmayın:) elbette buraya da yazacaklar izin verirseniz

Ne komiksiniz allan aşkına buna da mı alınganlık yapacaksınız oturup ağlayalım hatta :)
Özel bir planınız varsa buyrun özelden yazın diğerlerinin de amacı gizlilikti zaten bu konuda bizden daha çok bilgileri var görüyorsunuz ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…