Meraklilar mi? Dunden beri surekli takip eden 80 sayfayi okuyan uyanir uyanmaz konuya bakan biri olarak bu kadar basit gormenize bisey diyemiyorum.
Kahve site kuralları için demiyorum, yasalar diyorum ablacım. Parmak izi bıraka bıraka yazmışsınız diyorumAşk. Olsun abla Naptik ki biz şimdi. Suçum varsa cekeyim cezami Paşalar gibi.
reklamlar.Onu bizde dusundum sekerim merak etme sen. Iste tamda o yuzden kkdaki sabit ve guvenilir kisileri ekledik sadce. Bilmem anlata bildimmi.
konu değil siz gelmeyin tavrı itici.
takılın siz seçilmiş ve güvenilir özel kişiler. kk kadınları size muhtaç.
Ayrica hanimlar oz once belirttim mesela S sensizlink ede. Ben gelismeler olursa etiketlerim sen merak etme. Biliyorum dk basi burdasiniz neler olur bitiyor diye korkuyosunuz dedim. Mesela su an sozumun arkasidayim hala. Superlinkin ismini telefonuma kaydettim.haber vericem. Eger baska arkdaslarda varsa bana uslubuyla isimlerini bildirirlerse seve seve onlarida etiketlerim. Nedir yani?
sakin ol bence kimsenin kendini seçilmiş ilan ettiği falan yok. Gelişmeleri yazacağız dediler işte. Konu sahibiyle görüşmeden yazmaları ztn yanlş olur sende biliyosun.takılın siz seçilmiş ve güvenilir özel kişiler. kk kadınları size muhtaç.
takılın siz seçilmiş ve güvenilir özel kişiler. kk kadınları size muhtaç.
niye böyle bir hal almış bu konu ya:??Sakin olun kızlar noluyoruz Allah aşkına? Konu sahibi geldiğinde paylaşmak istediği kadarını paylaşır olur biter.
gözardı ettim zaten. kendi aralarında dedektifliğe devam etsinler.sakin ol bence kimsenin kendini seçilmiş ilan ettiği falan yok. Gelişmeleri yazacağız dediler işte. Konu sahibiyle görüşmeden yazmaları ztn yanlş olur sende biliyosun.
Ne komiksiniz allan aşkına buna da mı alınganlık yapacaksınız oturup ağlayalım hatta :)takılın siz seçilmiş ve güvenilir özel kişiler. kk kadınları size muhtaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?