kesinlikle bence de:))Hanımlar kusura bakmayın ama genelin söylediği doğru, konferans görüşme yapacaksanız bile bunu burada alenen yazmanız olmadı, herkes ekinden gelen desteği, yardımı yapmaya çalışıyor, topikte dur X seni alayım, yok seni alamayız dediniz mi hoş olmuyor.
Sessizce halledilebilirdi değil mi?
Sanmıyorum çok geride sayfalarda okuduğumu hatırlıyorum ben beynim bana oyun oynuyor olamaz dimi?Yanlış anlaşılma oldu sanırım hertainin kocası görmedi sadece burada bir fikir bulunduğunda konu hep tıkandı çünkü mesela kadın hattını kapattı vs. dediler ki acabaaa takip mi ediliyoruz, önlem alındı.
Iyide arkadaşlar özelden yazışın,gizleyin tabiki ama bunuda bu denli göze sokmayın bence. Konuyu merak edenlere biz emin olamadık gelişmelerden ama özelden konuşuyoruz demeyiverin. Konu sahibi gelince söyler söylenecek ne varsa. Bu uslup hoş olmadı bence. Yoksa tabiki adam okuyordur,kadın okuyor olabilir,önlem almak iyidir atılacak adımlar açısından,sadece bu kadar üzerine basa basa biz konuşuyoruz,sizede anlatmıyoruz hıh dercesine hepinizin cevap yazması doğru gelmedi bana. Şahsi fikrimdir.Anlaşalım da şapşiği banlattılar ya sırf bencillik ve kibirden...
Evet demek istedigim tam olarak buydu benim. Tabiki gizli kalmasi gerek ama gelip bilgilendiricez sizi biseyler var aklimizda bazi bilgiler filan diye emek vermis ilgilenmis insanlari merak ettirip , beni de ekler misiniz diyene canim ya kalabalik ama siz durun simdi biz anlatiriz denmesi kaba geldi banada.Iyide arkadaşlar özelden yazışın,gizleyin tabiki ama bunuda bu denli göze sokmayın bence. Konuyu merak edenlere biz emin olamadık gelişmelerden ama özelden konuşuyoruz demeyiverin. Konu sahibi gelince söyler söylenecek ne varsa. Bu uslup hoş olmadı bence. Yoksa tabiki adam okuyordur,kadın okuyor olabilir,önlem almak iyidir atılacak adımlar açısından,sadece bu kadar üzerine basa basa biz konuşuyoruz,sizede anlatmıyoruz hıh dercesine hepinizin cevap yazması doğru gelmedi bana. Şahsi fikrimdir.
Su an pek birşey çıkmadı en son kocasıyla telefoncuya gidecekti ses yok bayadır ondanTüm sayfaları okuyan biri özet geçebilir mi, son 20 sayfayı okuyabildim hep münakaşa.
Arkadaşlar neden bu kadar olay yaptınız. Dün grup kurulacağı zaman insanlar beni de al derken ben de acaba dahil olsam mı dedim ama sonra teknik ya da hukuki bir yardımım olmayacağından sadece kuru kalabalık olacağımdan vazgeçtim. Çok merak ediyor muyum evet. Ama cidden hepimizin o grupta olmasının bir anlamı yok. Bir şey yazmazdık diyorsunuz ama yazardınız. Ve dedikleri gibi 10 sayfanın 2 sayfası bilgi oluyor. Bu sadece 10 kişiyken. Bir de 30 kişiyken düşünün. Kadınlar kulübünün en sıkıntılı durumu bu. Ben bazen bir konuyu merak ediyorum. Atıyorum lazer epilasyon ile ilgili. Konu açılmış 2 -3 hadi bilemedin 10 sayfadan sonra nasılsın iyi misin sen nasılsın ben iyiyim muhabbeti. yahu bunun ne alakası var lazerle. 300 sayfa konular var konunun kendisiyle alakalı mesaj %20 bile değildir.
Neyse ama tabi arada işte bir şeyler oluyor ama hertain gelirse anlatıcaz gibi mesajlar da okudum. Kusura bakmayın da o mesajlar da ayrı komik oldu. Yani bir şey söylenmeyecekse saçma sapan merak uyandırmanın da alemi yok. KKnın çok güvenilir üyelerini aldık mı demiş bir arkadaş da orası da ayrı gereksiz olmuş. Ne yazdığımızı, karşıdan nasıl yorumlanacağını bilerek yazsak sıkıntı olmayacak aslında.
Bu telefoncuda ne olacak allah aşkına çözemedim yani gitmeleriniSu an pek birşey çıkmadı en son kocasıyla telefoncuya gidecekti ses yok bayadır ondan
O bizde de bir soru işareti hala valla ne alaka bilenedimBu telefoncuda ne olacak allah aşkına çözemedim yani gitmelerini
Reelde de bu işler böyledir gruplara giremeyen aralarına alınamadığı insanları çekemez o insanlar hep bir olay çıkartırlarKonular yuzde 80 merak, yuzde 20 vicdan nedeniyle inanilmaz sayfalara ulasiyor.
Bu konuda da merak ettik, merak ettik, haber verin yazildigi icin sizin belirttiginiz mesajlar yazilmis.
Birbirini gercekte taniyan veya yillardir foruma uye olup gercek fotograflari gibi ispatli bilgileri olan uyeler icin kadin olduguna ve o kadin olmadigina guvenilir anlaminda guvenilir denmis gozukuyor. Yani oldukca acik.
Mesela benim gercek fotografim yok, kimse ile baglantim yok, bana gore ben guvenilir veya yararli degilim bu konu icin. Bir sorun teskil ediyor mu, hayir cunku degilim iste. O gruba alinsam da gereksiz kalabalik yaratirim.
Bu kadar kompleks ile nasil yasanabilir, anlamak mumkun degil.
Yani bu alinganlik her zamanki gibi 5 insan bir araya gelir iyi bir sey yapmaya calisir, geri kalanlar niye kendileri giremedi diye sorun cikarir gercek hayatta da, onun bir yansimasi.
Merak ettik diye darlayan uyeler gelip ben de ona kizmistim zaten diyip, arada gelip gelisme pek yok, olani da paylasacagiz yazilmasina kizdigini iddia ediyor.
Yahu bu mesaj icin zorlayan zaten onlar. Bolumun adi da bir derdim var bolumu, bir merakim var ogrenirsem tatmin olacagim ama hicbir ise yaramadigim halde ogrenmezsem bozusuruz bolumu degil.
Yani ilk yazdiklariniza katilmamak elde degil, ama devamini da bu uyeler zorladi zaten.
Umarım güzel gelişmeler olur ama iyi şeyler hissetmiyorum ben ya bu kadar sessizlik hayra alamet değilReelde de bu işler böyledir gruplara giremeyen aralarına alınamadığı insanları çekemez o insanlar hep bir olay çıkartırlar
İnsanlarımız hep kompleksli
Arkadaşlar dünyayı kurtaracak bir ekip değillerdi yani
Sonra türkiye neden böyle her neyse ya kıskançlığı bir kenara itsek her şey gelişecek :)
Umarım güzel gelişmeler olur ama iyi şeyler hissetmiyorum ben ya bu kadar sessizlik hayra alamet değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?