- 26 Ekim 2016
- 190
- 182
- 23
- 37
Yani ilk yazdiklariniza katilmamak elde degil, ama devamini da bu uyeler zorladi zaten.
Off offf tam bir şeytan var ya bu adamBelki telefoncu derken GSM operatoru subesi kastediliyordur, adam gel alalim dokumanlari demistir.
Veya gidip telefoncuya bak geri gelmiyor whatsapp konusmalari falan diyebilir konu sahibine.
Bunun disinda telefoncuya gitmeye gerek yok, kardesten sifre alinmasi yeterli idi.
Konu sahibinin kocasinin son 30 saattir yaptigi gibi yine hedef saptirip katakulliye getirmek istedigini dusunuyorum. Bos karisiklik cikaracak yine.
Iyi de kuzum hertainin avatarina baksan saatlerdir çevrim dışı olduğunu görürsün e o gelmeyince zaten herşey havada kalıyorDevamı konusunda ben hala şunu düşünüyorum "Ne yazdığımızı, karşıdan nasıl yorumlanacağını bilerek yazsak sıkıntı olmayacak aslında."
Yani madem somut bir şey yok ve yazılamıyor. Bir gelişme yok arkadaşlar Hertaini bekliyoruz denilse yeter bence. Merak uyandırma şeklinde olan mesajları ben gene de itici buluyorum.
"Çok güvenilir üye" şeklinde yazmak da bana çok mantıklı gelmiyor. Evet kadın olunduğundan emin olunan üyeler olabilir her ne kadar gruptaki herkesten emin olunduğunu düşünmesem de olabilir ama bunun yazılması gerçekten anlamsız, size güvenmiyoruz demek gibi bir şey. Ben üsluptan hoşlanmadım açıkçası.
Bu kadar tantanaya gerek var mı? (Tantanadan kastım konuyu kapatalım demeler, Mune Kazene iletmeler sitemler kısaca son 15 sayfa falan) Yok bence. Ama hiç bir şey de tek taraflı değil diye düşünüyorum.
Umarım yanılırım ama çok boşa kürek çekiliyor bence. Ne konu sahibi kendisini, ne eşi konu sahibini bu kadar düşünmüyor sanki.
Iyi de kuzum hertainin avatarina baksan saatlerdir çevrim dışı olduğunu görürsün e o gelmeyince zaten herşey havada kalıyor
Seninki de iyiymiş:/Geçen gün esimin telefonu elimdeyken selam diye bir mesaj geldi kayıtlı değildi numarası suphelenmedim kocama verdim telefonu o da tanımıyorum kimmiş soralım dedi kimsiniz yazdım dedi bekledik mesaj gelmedi o wcdeyken baktimki mesaji silmis numarayı engellemiş birde bana cevap gelmedi diyor sen engelledin nasıl cevap versin dedim tartıştık biri aramızı bozmak için saçma birşey yazar diye korktum engelledim dedi yeminler etti
Bana da öyle geliyor.Umarım güzel gelişmeler olur ama iyi şeyler hissetmiyorum ben ya bu kadar sessizlik hayra alamet değil
Yeni konu ac sende böyle başkasının konusunda yorum alamazsınGeçen gün esimin telefonu elimdeyken selam diye bir mesaj geldi kayıtlı değildi numarası suphelenmedim kocama verdim telefonu o da tanımıyorum kimmiş soralım dedi kimsiniz yazdım dedi bekledik mesaj gelmedi o wcdeyken baktimki mesaji silmis numarayı engellemiş birde bana cevap gelmedi diyor sen engelledin nasıl cevap versin dedim tartıştık biri aramızı bozmak için saçma birşey yazar diye korktum engelledim dedi yeminler etti
Devamı konusunda ben hala şunu düşünüyorum "Ne yazdığımızı, karşıdan nasıl yorumlanacağını bilerek yazsak sıkıntı olmayacak aslında."
Yani madem somut bir şey yok ve yazılamıyor. Bir gelişme yok arkadaşlar Hertaini bekliyoruz denilse yeter bence. Merak uyandırma şeklinde olan mesajları ben gene de itici buluyorum.
"Çok güvenilir üye" şeklinde yazmak da bana çok mantıklı gelmiyor. Evet kadın olunduğundan emin olunan üyeler olabilir her ne kadar gruptaki herkesten emin olunduğunu düşünmesem de olabilir ama bunun yazılması gerçekten anlamsız, size güvenmiyoruz demek gibi bir şey. Ben üsluptan hoşlanmadım açıkçası.
Bu kadar tantanaya gerek var mı? (Tantanadan kastım konuyu kapatalım demeler, Mune Kazene iletmeler sitemler kısaca son 15 sayfa falan) Yok bence. Ama hiç bir şey de tek taraflı değil diye düşünüyorum.
Umarım yanılırım ama çok boşa kürek çekiliyor bence. Ne konu sahibi kendisini, ne eşi konu sahibini bu kadar düşünmüyor sanki.
Haklısın haklısınız ama birşeyler var destekte yine hava da kalıyor çünkü hatunun gelip gittiği yokBakın ben cidden önemsemiyorum. Bir önceki mesajımda da ne gerek var teknik ya da hukuki yardımı olmayacak insanların o grupta dedim zaten. Bir gelişme olursa da yazılır diye düşünüyorum.
Ama "Bir gelişme yok arkadaşlar Hertaini bekliyoruz" demek var "Bir şeyler var ama açıklama için Hertaini bekliyoruz" demek var. Merak uyandırma kısmı bana gereksiz geliyor.
Ban yemek ne demek yeniyimde anlamadimCekiLinBenDoktorum .!.:@Mune şu zeynep'in konusu bir türlü açığa çıkmadı.
Ban yedi ve üstü kapandı bizi kandırdı mı gerçekten ?
Yakalamışken sorayım dedim
Üyeliğin geçici olarak askıya alınması.Ban yemek ne demek yeniyimde anlamadim
2.5 saat önce girdi ama?Konu sahibi yok daha malesef bekliyoruz, bizde meraktayiz...
Girdi de bize de uğrayan yok bizde anlamadık2.5 saat önce girdi ama?
Mesajlaşmakla meşgul yazıyordu ben sizinle konuşuyor sandımGirdi de bize de uğrayan yok bizde anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?