- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Malesef hic bir yere yazmadi bizde bekliyoruz..Mesajlaşmakla meşgul yazıyordu ben sizinle konuşuyor sandım
Umarım iyidir..Malesef hic bir yere yazmadi bizde bekliyoruz..
Yok be kuzumMesajlaşmakla meşgul yazıyordu ben sizinle konuşuyor sandım
Ben de öyle çok merak ediyorum o adam yine ne dümenler peşinde..hertain aldatılıyorsa ne yapacak hayatını düzene koyabilecek mi..bide o konuştuğu bnce iş görüşmesine gelen biri değil eşi olacak kişi bir arkadaşlık sitesinden filan çevresinden birilerini buluyor.ay çok zor ya Allah nefsine kuvvet versin o adamınYok be kuzumo değil de ben meraktan çatlıyorum artık
Umarim insallah.Umarım iyidir..
Nasıl yani ?ben orayı kaçırmıştım siteden buluyor derken? hertain mi dedi bunu?Ben de öyle çok merak ediyorum o adam yine ne dümenler peşinde..hertain aldatılıyorsa ne yapacak hayatını düzene koyabilecek mi..bide o konuştuğu bnce iş görüşmesine gelen biri değil eşi olacak kişi bir arkadaşlık sitesinden filan çevresinden birilerini buluyor.ay çok zor ya Allah nefsine kuvvet versin o adamın
Nasıl yani ?ben orayı kaçırmıştım siteden buluyor derken? hertain mi dedi bunu?
Kız kafa çorba oldu artıkBence diyo kiz
Hertain söylemedi bence öyle.çünkü diğer kadın da(bundan 1 yıl önceki) mahallede kuaför çıktı bu kadın da öyle yakın çıkabilir ve bu adam evdeki kadını şüphelendirmeden buluyorsa ancak bir siteden bulabilir diye düşündüm..Nasıl yani ?ben orayı kaçırmıştım siteden buluyor derken? hertain mi dedi bunu?
O seytandan herşey beklenirHertain söylemedi bence öyle.çünkü diğer kadın da(bundan 1 yıl önceki) mahallede kuaför çıktı bu kadın da öyle yakın çıkabilir ve bu adam evdeki kadını şüphelendirmeden buluyorsa ancak bir siteden bulabilir diye düşündüm..
hertain canım neler olmuş böyle hastaydim pek giremdim bu ara hepsini okuyamadim ama su gelinen durum üzücü banlar havada uçuşmus haber ver bizede allah yardimci olsun.Amin Can'ım
Uğramıyor siteyeKonu sahibi telefon dökümünü hala alamadı mı bu kadar zor olmasının tek sebebi var umarım bunu es gecmezsin
Kızlar onlarca sayfa okudum ama ben mi kaçırdım olayları. Bu Tuğba yusra mi adı her neyse o kız, kuaforde çalışan kız di mi? Bir sene önce mesajı üzerine lafı açılmış olan kız. Şimdi adamin ofisinde sekreterlik yapıyor? Adam, bu sekreter kız için evli diyor. Ama kendi esi suphelenince kız hattını kapattiriyor. ???
Bu, gece çocuk hastalandı mesajı o yuzden attım dediği olayı hangi mesajda anlattı konu sahibi, neden kacirdim ben? Guya okuyorum sayfa sayfa..
Biri bana 'he' yada 'yoo' desin. Yanlis mi anladım olayları?
Anlattin bacim saol.Kuaförde çalışan kız geçen seneki başka bi olay, konu sahibinin şüphelendiği ama. Sonunda kocasına inandığı bi mevzu şimdi böyle bir olay cereyan edince konu sahibi onu da anlattı geçen sene böyle böyle olmuştu diye. Bu yeni meseledeki kadının çocuğu var ve güya sekreterlk görüşmesine gelenlerden biri (!) . Eşi konu sahibine böyle söylüyor. Mevcut bi sekreterleri varmış zaten ama konusahibinin eşi başka sekreterlerle de görüşüyormuş işe almak için. Bu kızn da görüştğğü adaylardan biri olduğunu iddaa ediyor. Umarım anlatablmişmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?