Allah aşkına bir akıl verin:(

Yok be kuzum o değil de ben meraktan çatlıyorum artık
Ben de öyle çok merak ediyorum o adam yine ne dümenler peşinde..hertain aldatılıyorsa ne yapacak hayatını düzene koyabilecek mi..bide o konuştuğu bnce iş görüşmesine gelen biri değil eşi olacak kişi bir arkadaşlık sitesinden filan çevresinden birilerini buluyor.ay çok zor ya Allah nefsine kuvvet versin o adamın

Nasıl yani ?ben orayı kaçırmıştım siteden buluyor derken? hertain mi dedi bunu?

Haber yok sanırım kızlar.. Bugün gün boyu aklımdaydı bu konu.. Ne oldu ne bitti diye, tek başına olsa vurur tekmeyi gider de bir de yavrusu var işte o elini kolunu bağlar insanın.
İnşallah yanılıyoruzdur da kendini aklayabilir kocası olacak Adam..

Nasıl yani ?ben orayı kaçırmıştım siteden buluyor derken? hertain mi dedi bunu?
Hertain söylemedi bence öyle.çünkü diğer kadın da(bundan 1 yıl önceki) mahallede kuaför çıktı bu kadın da öyle yakın çıkabilir ve bu adam evdeki kadını şüphelendirmeden buluyorsa ancak bir siteden bulabilir diye düşündüm..

O seytandan herşey beklenir

Günlerdir takip ediyorum konuyu. Kocaya inanilmaz sinirlendim. ..konu sahibinin mesajını bekliyorum. Keşke elimden bir şey gelse de yardım edebilsem

Ben de o kadının sekreter görüşmesine gelenlerden biri olduğuna inanmıyorum bana nedense bu işin öncesi var gibime geliyor kadının baştaki savunması çok saçmaydı çocuk hastalandı gece 4te mesaj attım ne yani bu çkcuk sanki adamın çocuğu mu töbe töbe . Kadının hattını kapatması zaten facia umarım ciddi bişey varsa hemen açığa çıkar . Ben de takip ediyorum konuyu ilk açıldığından beri bana da kullanılan üsluplar çok yersiz geldi özel grup yapılabilir tabi konu sahibine ne kadar yardımcı olunursa o kdar iyi ama o konuşma tarzları diğer bayanları rahatsız etti büyük ihtimal beni de ettiği gibi .ama olur öyle şeyler hanımlar fazla takılmayın tartışma ortamı konu sahibine fayda sağlamaz bekleyip görelim

iş yerine git bak bakalım kimmiş bu sekreter abla kafanı bulandırmak istemem ama burnuma pis kokular geliyor eşine gelince,bişey olsa bile adam söylemezki yemin etti diye hemen inanma bence...

Konu sahibi telefon dökümünü hala alamadı mı bu kadar zor olmasının tek sebebi var umarım bunu es gecmezsin

Kızlar onlarca sayfa okudum ama ben mi kaçırdım olayları??

Bu Tuğba yusra mi adı her neyse o kız, kuaforde çalışan kız di mi? Bir sene önce mesajı üzerine, lafı açılmış olan kız. Şimdi adamin ofisinde sekreterlik yapıyor? Adam, bu sekreter kız için evli diyor. Kendi esi suphelenince, kız birden hattını kapattiriyor?

Bu, gece çocuk hastalandı mesajı o yuzden attım dediği olayı hangi mesajda anlattı konu sahibi, neden kacirdim ben? Guya okuyorum sayfa sayfa..

Biri bana 'he' yada 'yoo' desin. Yanlis mi anladım olayları?

Son düzenleme:

Kuaförde çalışan kız geçen seneki başka bi olay, konu sahibinin şüphelendiği ama. Sonunda kocasına inandığı bi mevzu şimdi böyle bir olay cereyan edince konu sahibi onu da anlattı geçen sene böyle böyle olmuştu diye. Bu yeni meseledeki kadının çocuğu var ve güya sekreterlk görüşmesine gelenlerden biri (!) . Eşi konu sahibine böyle söylüyor. Mevcut bi sekreterleri varmış zaten ama konusahibinin eşi başka sekreterlerle de görüşüyormuş işe almak için. Bu kızn da görüştğğü adaylardan biri olduğunu iddaa ediyor. Umarım anlatablmişmdir

Anlattin bacim saol.
Ben ikisi aynı kisi sanmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…