Allah aşkına bir akıl verin:(

Ben bu bayanin diger konularinida biliyorum acikcasi kendi yasini bilmiyorum ama sanirim esi 40-45 civarlarinda biri eli ekmek tutan digeri 16 yasinda ilk evliliginden iki oglu var.Bu hanimin ailesi ile arasi iyi degil ve esinin aileside onu cok benimsememis sikintilari vardi.16 yasindaki cocukla ilgili sikintilari vardi hatta en son teyzem falan diyerek ki bence kendisiydi cocugun terkedip giden annesine ulasmaya calismislardi.Kadin ters tepmisti (iste napcan solaktaki kopekte ana ama ensesinden tuttumu heryere tasiyor)Neyse simdi o es aldatsada aldatmasada karni burnunda ailesiyle kocasinin ailesi ile sorunlari olan bir hanim olarak o evde kalacak
Bildigim calismiyor kendi maddi gucu yok
Annesi hamileyken bile gelmemis(baska bir konusunda bahsetmis)simdi iki canli hayatta almaz evine esinin aileside destek degil kaldiki evden gitsin diye muhtemelen 4 goz bekleyen bir ergen var
Yani yok yardim edelim yok ihaneti ortaya dokelim ozelde grup kuralim bosa falan biraz mantikli yanasmak gerek kendimce yorumum bu (atese korukle gitmemek lazim)
Konu sahibine gelincede gidecek durumu yoksa olana kadar hazmedemeyecegi seyleri karistirmasin derim zaten ya ben yanlis anlamisim esim ispatladiya baglanir bu konu yada dogumdan sonraya bosanicam kismina yada boylece kalir kimse ugramaz

Birde sifre olayina takilan arkadaslar olmus sirket hatti demek Kurumsal hat demektir ilgili oparator kurumsal hat tayin ederken sozlesmeye yetkili bir kisi tayin eder ilerleyen gunlerde baska bir veya bir kac yetkiliye daha ihtiyac olursa sirket evraklari (vergi levhasi imza sirkuleri vs ile ilk yetkili bir dilekce yazip tayin ettigi kisi ve numarasini vererek talepte bulunur o kisilerdede hak olur baska turlu herkes dokum alamaz online islemlerini verilen surekli bir sifre uzerinden yaparlar bazen buda yine ozel taleple olan bir durumdur.
Bir numara uzerinden adres kayit bilgisine ulasmak icin ancak ilgili operatorun cagri merkezinde calisan birini taniyor olmaniz lazim oda numara kendi adina alinmissa tabi baskasinada kayitli olabilir
Casus programlari cok bilmiyorum ancak gizlilik yine onemli bir esas bir yerde kurulan cihaz icin verilen mail adresine (orn apple kimligi icin kullanilan adres gibi)mail gittigini okumuslugum var kullanicinin bilgisi olmadan dis etmenleri engellemek amacli
Sayet illa denetliycem diye kuran varsa once kendi cihazinda test etsin derim
W.upp kaldirip yeniden kurunca silinen mesajlar geri gelmez var olanlar gelir yedekleme alinmis ve bilgisayar uzerinden kurulum yapilirsa yedeklenmis eski mesajlarda geri geliyor
Cihazimin arizasinda yeniden kurulum yaptigimda geldi

okurken aklima geldi gecenlerde esim eski kiz arkadasiyla instagramda takiplesmisler iki taraf evli diger tarafin 2 de cocugu var bu arada esime hayirdir dedim ben yapmadim dedi ( yok ben yaptim cunku gerizekaliyim ) iyi dedim aksama kiza mesaj attim tabi kocasina ne is yaptigina kadar buldum mesaj attim birdaha gorursem esin celalle sana selam yollarim yazdim cocugum var bilmem ne yanlis anladiniz diye mesaj atiyo yani kisacasi bu is karsi tarafi kendi silahiyla vurmadan sonlanmaz cok aceleci davranmissin sanirim gebelikten hemen kabullenmisdin yenikligi dön evine ve burunlarindan getir

neler olmuş böyle ya. banlanmaya ne gerek vardı ki. baştaki tavrı görünce ben de sormadım bile beni de ekler misiniz diye. siz de alınganlık yapmayın kişisel değil sonuçta belli bir gruba yapıldı en azından
tüm gün aklımdaydı konu ama son 11 sayfada hiçbir gelişme yokmuş

Evet canım dün 3-4 telefoncuya gittik hepsi aynı şeyleri söyledi((yoldaki halimi görseniz bi gözüm ıslak bi gözüm eşim olacak kişide gerçekleri anlatsın diye..

Kızlar iyiyim internetim bitti eşim olacak kişinin telefonundan giriyorum dünde bişeyler yazarken yakalandım kavga ettik,gözü bendeydi o yüzden anca şimdi yazıyorum.
Dün 3-4 telefoncuya gittik hepsi Özge'nin dediği dedi şirket sahibi bizzat gidip dilekçe vermesi lazımmış.Aradı kardeşini(oturduğu yer küçük olduğu için kurumsal iletişim bayi Yok orda)"gel dilekçe ver bi numarayı sildim Laz'ım dökümanları alacam"dedi.Kardeşide"abi çok işim var 1 haftaya ordayım"dedi.(çocuğuda rahatsız zaten).

Kızlar o o...telefonu hala kapalı((
(Evli çocuklu bi kadın nasıl 2 gün boyunca tekefonunu kapatır aklım almıyo çıldırıcam resmen.Kafamda hiç bi taş yerine oturmadı.
Eşim olacak kişi çok zeki gece 4 de o pisliğin mesaj atmasına nasıl müsade etti ki çünkü telin şifresini falan biliyorum yani(apple kimlik şifresi ayrı onu unuttum bilmiyorum)

O kadar çok üzülüyorum ki sana. Rabbim yardımcın olsun. Umarım bütün bunlar mantıklı bir sonuca ulaşır. Stres yapmamaya çalış malum bebişlerin pek tahammülü yok üzgün anneye. Sadece bebişe odaklan. Kocayı falan boşver. Şuan önemli olan senin karnındaki can...

Canım elimde değil pıtır pıtır gözyaşlarım bi bakmışım ki dökülüyor çok çaresizim nerden tuttuysam elimde kalıyor

Canım elimde değil pıtır pıtır gözyaşlarım bi bakmışım ki dökülüyor çok çaresizim nerden tuttuysam elimde kalıyor
Çok iyi anlıyorum seni. Sonuçlansa bu kadar üzülmezsin. Şüphe ve belirsizlik insanı kemirir yavaş yavaş. E üstüne birde hamilelik hormonlar vesaire... Seninde imtihanın budur belki. Dua et bol bol. İçindeki boşlugu duayla doldur. Sen Allahtan sana yardımcı olmasını iste. Bak hamişlerin duası kabul olurmuş...

Sevgili Hertain,

Konunu bastan sona okudum. Durumun cok üzücü üstelik hamilesin.
Aslinda hersey apacik ortada. Eve dönmüssün, konu sogumus, ve esini %99.99 ihtimalle affedeceksin.
O kadin telefonu asla acmayacak ve muhtelemen coktan yeni bir hat almistir.

Emin ol bu olayin aydinlanmasini en cok isteyenlerdenim ama elinde kanit olsa bile esini bosamyacaksin gibi geliyor bana.
Sadece bundan sonra gözünü 4 ac ve tez canli davranma.

İnşallah canım yaa sizde dua edin be olur

Ya işte elimde hiçbi kanıt yok keşke olsa durduğum yerde çırpınıyom.İki gündür ettiği yemin kalmadı

Ya işte elimde hiçbi kanıt yok keşke olsa durduğum yerde çırpınıyom.İki gündür ettiği yemin kalmadı

Bosuna cirpiniyorsun, sakin ol. Kendi sagligin ve bebeginin sagligi icin. Lütfen sakinles.
Ben sahsen yeminlere ve sözlere inanan bir insan degilim, cünkü dilin kemigi yoktur, o an o durumdan kurtulmak ve seni sakinlestirmek icin söylenen kelimeler onlar sadece.
Dedigim gibi sakinles ve yat uyu, dinlen. Su an yapilabilecek hic birsey yok.
Bundan sonrasi icin gözünü 4 ac sadece

Ya kızlar çok özel olacak ama....
Şimdi benim bu eşim olacak adamla hamilelikten bu yana toplasan 3-4 kere ilişkim oldu.Bu yüzden hep tuvalete gittiğinde menisi akardı yani şimdi onu önüme getiriyor eğer öyle bişey yapsam akmazdı falan diye...
Bide daha hiçbişeyi kabul etmedi o kadar baskı kurdum üstünde ama nuh diyo peygamber demiyor.
Birde eski eşini kendisi bırakmış(ailesiyle eşi arasında sorunlar yaşadığı için)ailesi sonradan ne kadarda yalvarsa hiç biraraya gelmemiş ve 15 sene bekar kalmış sonra benle evlendi ve ben ayrılacam senden dediğim halde kene gibi yapışıyo anlam veremiyorum

Tamam ama ben zaten çok takıntılı bir insanım elimde değil yani

kıyamam sana bebeğine. Üzülmemeye çalış. Bebeğinle konuş. Elini karnına koy ona anlat. Emin ol rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…