Evet canım dün 3-4 telefoncuya gittik hepsi aynı şeyleri söylediBirde sifre olayina takilan arkadaslar olmus sirket hatti demek Kurumsal hat demektir ilgili oparator kurumsal hat tayin ederken sozlesmeye yetkili bir kisi tayin eder ilerleyen gunlerde baska bir veya bir kac yetkiliye daha ihtiyac olursa sirket evraklari (vergi levhasi imza sirkuleri vs ile ilk yetkili bir dilekce yazip tayin ettigi kisi ve numarasini vererek talepte bulunur o kisilerdede hak olur baska turlu herkes dokum alamaz online islemlerini verilen surekli bir sifre uzerinden yaparlar bazen buda yine ozel taleple olan bir durumdur.
Bir numara uzerinden adres kayit bilgisine ulasmak icin ancak ilgili operatorun cagri merkezinde calisan birini taniyor olmaniz lazim oda numara kendi adina alinmissa tabi baskasinada kayitli olabilir
Casus programlari cok bilmiyorum ancak gizlilik yine onemli bir esas bir yerde kurulan cihaz icin verilen mail adresine (orn apple kimligi icin kullanilan adres gibi)mail gittigini okumuslugum var kullanicinin bilgisi olmadan dis etmenleri engellemek amacli
Sayet illa denetliycem diye kuran varsa once kendi cihazinda test etsin derim
W.upp kaldirip yeniden kurunca silinen mesajlar geri gelmez var olanlar gelir yedekleme alinmis ve bilgisayar uzerinden kurulum yapilirsa yedeklenmis eski mesajlarda geri geliyor
Cihazimin arizasinda yeniden kurulum yaptigimda geldi
O kadar çok üzülüyorum ki sana. Rabbim yardımcın olsun. Umarım bütün bunlar mantıklı bir sonuca ulaşır. Stres yapmamaya çalış malum bebişlerin pek tahammülü yok üzgün anneye. Sadece bebişe odaklan. Kocayı falan boşver. Şuan önemli olan senin karnındaki can...Kızlar o o...telefonu hala kapalı((
(Evli çocuklu bi kadın nasıl 2 gün boyunca tekefonunu kapatır aklım almıyo çıldırıcam resmen.Kafamda hiç bi taş yerine oturmadı.
Eşim olacak kişi çok zeki gece 4 de o pisliğin mesaj atmasına nasıl müsade etti ki çünkü telin şifresini falan biliyorum yani(apple kimlik şifresi ayrı onu unuttum bilmiyorum)
Canım elimde değil pıtır pıtır gözyaşlarım bi bakmışım ki dökülüyor çok çaresizim nerden tuttuysam elimde kalıyorO kadar çok üzülüyorum ki sana. Rabbim yardımcın olsun. Umarım bütün bunlar mantıklı bir sonuca ulaşır. Stres yapmamaya çalış malum bebişlerin pek tahammülü yok üzgün anneye. Sadece bebişe odaklan. Kocayı falan boşver. Şuan önemli olan senin karnındaki can...
Çok iyi anlıyorum seni. Sonuçlansa bu kadar üzülmezsin. Şüphe ve belirsizlik insanı kemirir yavaş yavaş. E üstüne birde hamilelik hormonlar vesaire... Seninde imtihanın budur belki. Dua et bol bol. İçindeki boşlugu duayla doldur. Sen Allahtan sana yardımcı olmasını iste. Bak hamişlerin duası kabul olurmuş...Canım elimde değil pıtır pıtır gözyaşlarım bi bakmışım ki dökülüyor çok çaresizim nerden tuttuysam elimde kalıyor
Kızlar o o...telefonu hala kapalı((
(Evli çocuklu bi kadın nasıl 2 gün boyunca tekefonunu kapatır aklım almıyo çıldırıcam resmen.Kafamda hiç bi taş yerine oturmadı.
Eşim olacak kişi çok zeki gece 4 de o pisliğin mesaj atmasına nasıl müsade etti ki çünkü telin şifresini falan biliyorum yani(apple kimlik şifresi ayrı onu unuttum bilmiyorum)
İnşallah canım yaa sizde dua edin be olurÇok iyi anlıyorum seni. Sonuçlansa bu kadar üzülmezsin. Şüphe ve belirsizlik insanı kemirir yavaş yavaş. E üstüne birde hamilelik hormonlar vesaire... Seninde imtihanın budur belki. Dua et bol bol. İçindeki boşlugu duayla doldur. Sen Allahtan sana yardımcı olmasını iste. Bak hamişlerin duası kabul olurmuş...
Kendi dertlerimi unuttum valla. Dün geceden beri aklımdasın bol bol dua ediyorum sana merak etme sen :)İnşallah canım yaa sizde dua edin be olur
Ya işte elimde hiçbi kanıt yok keşke olsa durduğum yerde çırpınıyom.İki gündür ettiği yemin kalmadıSevgili Hertain,
Konunu bastan sona okudum. Durumun cok üzücü üstelik hamilesin.
Aslinda hersey apacik ortada. Eve dönmüssün, konu sogumus, ve esini %99.99 ihtimalle affedeceksin.
O kadin telefonu asla acmayacak ve muhtelemen coktan yeni bir hat almistir.
Emin ol bu olayin aydinlanmasini en cok isteyenlerdenim ama elinde kanit olsa bile esini bosamyacaksin gibi geliyor bana.
Sadece bundan sonra gözünü 4 ac ve tez canli davranma.
Ya işte elimde hiçbi kanıt yok keşke olsa durduğum yerde çırpınıyom.İki gündür ettiği yemin kalmadı
Tamam ama ben zaten çok takıntılı bir insanım elimde değil yaniBosuna cirpiniyorsun, sakin ol. Kendi sagligin ve bebeginin sagligi icin. Lütfen sakinles.
Ben sahsen yeminlere ve sözlere inanan bir insan degilim, cünkü dilin kemigi yoktur, o an o durumdan kurtulmak ve seni sakinlestirmek icin söylenen kelimeler onlar sadece.
Dedigim gibi sakinles ve yat uyu, dinlen. Su an yapilabilecek hic birsey yok.
Bundan sonrasi icin gözünü 4 ac sadece
kıyamam sana bebeğine. Üzülmemeye çalış. Bebeğinle konuş. Elini karnına koy ona anlat. Emin ol rahatlarsın.Canım elimde değil pıtır pıtır gözyaşlarım bi bakmışım ki dökülüyor çok çaresizim nerden tuttuysam elimde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?