İnşallah...kıyamam sana bebeğine. Üzülmemeye çalış. Bebeğinle konuş. Elini karnına koy ona anlat. Emin ol rahatlarsın.
Kızlar iyiyim internetim bitti eşim olacak kişinin telefonundan giriyorum dünde bişeyler yazarken yakalandım kavga ettik,gözü bendeydi o yüzden anca şimdi yazıyorum.
Dün 3-4 telefoncuya gittik hepsi Özge'nin dediği dedi şirket sahibi bizzat gidip dilekçe vermesi lazımmış.Aradı kardeşini(oturduğu yer küçük olduğu için kurumsal iletişim bayi Yok orda)"gel dilekçe ver bi numarayı sildim Laz'ım dökümanları alacam"dedi.Kardeşide"abi çok işim var 1 haftaya ordayım"dedi.(çocuğuda rahatsız zaten).
Ya kızlar çok özel olacak ama....
Şimdi benim bu eşim olacak adamla hamilelikten bu yana toplasan 3-4 kere ilişkim oldu.Bu yüzden hep tuvalete gittiğinde menisi akardı yani şimdi onu önüme getiriyor eğer öyle bişey yapsam akmazdı falan diye...
Bide daha hiçbişeyi kabul etmedi o kadar baskı kurdum üstünde ama nuh diyo peygamber demiyor.
Birde eski eşini kendisi bırakmış(ailesiyle eşi arasında sorunlar yaşadığı için)ailesi sonradan ne kadarda yalvarsa hiç biraraya gelmemiş ve 15 sene bekar kalmış sonra benle evlendi ve ben ayrılacam senden dediğim halde kene gibi yapışıyo anlam veremiyorum
Kırmızı ile işaretlediğim yere sinir bozukluğu ile gülüyorum artık. Savunması bu mudur? Bırak tuvalette meni gelmesini, bir erkek ilişki yolu ile veya çeşitli yollarla rahatladıktan sonra yaş durumuna bağlı olarak 20 dakika ile 2 saat arası bir zaman diliminde yeniden ilişkiye girdiğinde aynı miktarda sıvı çıkışı olur. Tek farkla, içerikteki sperm yoğunluğu ilkine nazaran %30 daha azdır, ilişki sayısı arttıkça sperm yoğunluğu azalır. Ayrıca tuvalete gittiğinde akan şey meni değil,içinde eser miktarda sperm bulunan prostat salgısıdır. Bir erkek bunun ayrımını yapamaz mı? Elbette yapar ama eşin alenen ve kasten seni yanlış yönlendirmeye çalışıyor. masumiyet bu şekilde kanıtlanmaz
Şimdiye kadar çoktan kardeşi ile görüşüp şifreyi edinmeliydi, bu şekilde birlikte online işlemlerden geçmişe bakabilecektiniz ama bunu yapmak yerine saçma sapan şeyler öne sürüyor. Bu zamandan sonra gelecek olan dökümden de hayır bekleme ama iş aile mahkemesine taşınırsa savcılık marifeti ile alınan dökümlerde oynama yapılamaz.
Biliyorum, yüreğinin bir yerinde bu olan bitenlerin tamamen talihsiz bir mesaj sonucu oluşan yanlış anlamadan ibaret olduğunu görmek istiyorsun ama bilki bu adamın ilk vukuatı değil. Daha önce yakaladığın kuaför kız konusunda da masum değildi, bir şekilde seni kendine inandırmış, bu konuda da masum değil fakat sana bunu itiraf etmeyecektir.
Kene gibi yapışma durumuna gelirsek. Ne olmasını bekliyordun? Eşin arayışta, birileri ile macera yaşamak istiyor bu yüzden de bir çok denemesi olmuş. Klasik erkek düşüncesi ile evde onun her türlü bakımını sağlayan, ilgilenen üstelik yakın zamanda onu baba yapacak iyi bir eşten ayrılmayı neden düşünsün? Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinden ayrılmıyor bunu anlayın.Aksi olsa zaten bu kadar çok aldatılan kadın olmazdı ki! Makul olan nedir, aklın başka birine kayıyorsa aldatma tehlikesi varsa o halde boşanırsın sonra ne yaparsan yaparsın değil mi? Değil, erkeklerin çok azı bu şekilde davranır çoğunluğu ise eşinin yanına dönüverir. Sonuna kadar inkar elbette...
91 sayfayı okudum gecenin bu saatinde ve yapılan savunmaya hayret ettikçe ettim. Bu kadar pişkinliğe pes doğrusu! Gördüm gördüm ama prostat sıvısını kendine şahit gösterinini ilk defa görüyorum!
Olayın çirkinliğine mi üzüleyim, seni düşürdüğü duruma mı üzüleyim yoksa öne sürdüğü kanıtların saçmalığına mı? Hertain umarım yazdıklarım seni incitmemiştir ama ne yazık ki şu yaşa kadar gördüklerim ve duyduklarım resmen ruhumu kirletti, bu yüzden açıkça yazıyorum.
Keşke konunu bu kadar geç görmeseydim araştırma işine ben de katılırdım ama gördüğüm kadarıyla kadın izini kaybettirmeye çalışıyor verdiğin isimle yaptığım aramada bir sonuca ulaşamadım. Mesajımı gören ve duruma hakim olan arkadaşlar, eğer konu sahibinin izni olursa ve beni kısaca bilgilendirirseniz elimden geleni yapmaya hazırım.
okurken aklima geldi gecenlerde esim eski kiz arkadasiyla instagramda takiplesmisler iki taraf evli diger tarafin 2 de cocugu var bu arada esime hayirdir dedim ben yapmadim dedi ( yok ben yaptim cunku gerizekaliyim ) iyi dedim aksama kiza mesaj attim tabi kocasina ne is yaptigina kadar buldum mesaj attim birdaha gorursem esin celalle sana selam yollarim yazdim cocugum var bilmem ne yanlis anladiniz diye mesaj atiyo yani kisacasi bu is karsi tarafi kendi silahiyla vurmadan sonlanmaz cok aceleci davranmissin sanirim gebelikten hemen kabullenmisdin yenikligi dön evine ve burunlarindan getir
Agziniza saglik vallahi ben yazicaktim siz yazmissiniz karsilikli takiplesmis yani kimse kimsenin kafasina silah dayamamis esde gayet gonullu takibe ama tehdit edilen kadin ne denirKıza bu kadar yüklenene kadar eşinize hesap sormadınız mı ?
Subeye gitmesine gerek yok kurumsal hatta genelde tayin edilmis musteri temsilcisi olur onlar gelip evrak falan aliyorlar hadi isletme cok kucuk yok m temsilcisi sirket evraklarini taratip ilgili temsilcisine mail atar max yarim gune yetki taninirKonu sahibi, alintiladigim uyenin yazdigi gibi demissiniz, ancak o yeni yetkili hatlar belirlenmesi icin gecerli diye belirtmis uye.
Su an zaten yetkili hat yok mu? Kardesindeki yetkili hattin bilgileri ile internetten gorebilmeniz lazim.
Onun disinda adamin sizin sehre gelmesine ne gerek var? Oradaki GSM operatoru subesinden gerekirse dilekceyi verir, size de sifreyi soyler.
Yani kanitim yok diyorsunuz ama mesela esiniz size olum ve kayip olmadigi surece ogrenemeyiz diyerek apacik yalan soyledi bu 1. Kadin hattini kapatti bu da 2. Meni cikisi ile ilgili anlattigi hikaye tamamen fantastik kurgu bu da 3.
Yani bilemiyorum, kanit mahkeme olsaniz gerekebilir ama mahkeme bile hayatin dogal akisini ciddiye alir.
Cok acik, apacik, aldatilmissiniz.
Subeye gitmesine gerek yok kurumsal hatta genelde tayin edilmis musteri temsilcisi olur onlar gelip evrak falan aliyorlar hadi isletme cok kucuk yok m temsilcisi sirket evraklarini taratip ilgili temsilcisine mail atar max yarim gune yetki taninir
Ayrica cogu isletme oyle hergun sifre ile ugrasmaz tek bir sifre kullanir online islem icin
İsteyene yol cok kardesim vermiyor arayi sogutuyor dokum alirsa mudahale sansi olur onun icin sifre ile kendisinin bakmasi lazim yani gelin oynayacak yeri dar olayi
Selam canim soylediklerinize kesinlikle katiliyorum,ne yaptiysak havada kaldi malesef, adam o kadar profsyonel ki karda yuruyup izini belli etmiyor!ozel msj atmak istiyorum size izniniz varsa...Kırmızı ile işaretlediğim yere sinir bozukluğu ile gülüyorum artık. Savunması bu mudur? Bırak tuvalette meni gelmesini, bir erkek ilişki yolu ile veya çeşitli yollarla rahatladıktan sonra yaş durumuna bağlı olarak 20 dakika ile 2 saat arası bir zaman diliminde yeniden ilişkiye girdiğinde aynı miktarda sıvı çıkışı olur. Tek farkla, içerikteki sperm yoğunluğu ilkine nazaran %30 daha azdır, ilişki sayısı arttıkça sperm yoğunluğu azalır. Ayrıca tuvalete gittiğinde akan şey meni değil,içinde eser miktarda sperm bulunan prostat salgısıdır. Bir erkek bunun ayrımını yapamaz mı? Elbette yapar ama eşin alenen ve kasten seni yanlış yönlendirmeye çalışıyor. masumiyet bu şekilde kanıtlanmaz
Şimdiye kadar çoktan kardeşi ile görüşüp şifreyi edinmeliydi, bu şekilde birlikte online işlemlerden geçmişe bakabilecektiniz ama bunu yapmak yerine saçma sapan şeyler öne sürüyor. Bu zamandan sonra gelecek olan dökümden de hayır bekleme ama iş aile mahkemesine taşınırsa savcılık marifeti ile alınan dökümlerde oynama yapılamaz.
Biliyorum, yüreğinin bir yerinde bu olan bitenlerin tamamen talihsiz bir mesaj sonucu oluşan yanlış anlamadan ibaret olduğunu görmek istiyorsun ama bilki bu adamın ilk vukuatı değil. Daha önce yakaladığın kuaför kız konusunda da masum değildi, bir şekilde seni kendine inandırmış, bu konuda da masum değil fakat sana bunu itiraf etmeyecektir.
Kene gibi yapışma durumuna gelirsek. Ne olmasını bekliyordun? Eşin arayışta, birileri ile macera yaşamak istiyor bu yüzden de bir çok denemesi olmuş. Klasik erkek düşüncesi ile evde onun her türlü bakımını sağlayan, ilgilenen üstelik yakın zamanda onu baba yapacak iyi bir eşten ayrılmayı neden düşünsün? Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinden ayrılmıyor bunu anlayın.Aksi olsa zaten bu kadar çok aldatılan kadın olmazdı ki! Makul olan nedir, aklın başka birine kayıyorsa aldatma tehlikesi varsa o halde boşanırsın sonra ne yaparsan yaparsın değil mi? Değil, erkeklerin çok azı bu şekilde davranır çoğunluğu ise eşinin yanına dönüverir. Sonuna kadar inkar elbette...
91 sayfayı okudum gecenin bu saatinde ve yapılan savunmaya hayret ettikçe ettim. Bu kadar pişkinliğe pes doğrusu! Gördüm gördüm ama prostat sıvısını kendine şahit gösterinini ilk defa görüyorum!
Olayın çirkinliğine mi üzüleyim, seni düşürdüğü duruma mı üzüleyim yoksa öne sürdüğü kanıtların saçmalığına mı? Hertain umarım yazdıklarım seni incitmemiştir ama ne yazık ki şu yaşa kadar gördüklerim ve duyduklarım resmen ruhumu kirletti, bu yüzden açıkça yazıyorum.
Keşke konunu bu kadar geç görmeseydim araştırma işine ben de katılırdım ama gördüğüm kadarıyla kadın izini kaybettirmeye çalışıyor verdiğin isimle yaptığım aramada bir sonuca ulaşamadım. Mesajımı gören ve duruma hakim olan arkadaşlar, eğer konu sahibinin izni olursa ve beni kısaca bilgilendirirseniz elimden geleni yapmaya hazırım.
Dunden beri yaptiginiz yorumlari okuyorum gercekten mantikli...Valla benim konu ile ilgili aklima yatmayan seyler var ama hadi hayirlisi
Aynen olayin daha farkli oldugunu ama burada net yorumlar almaktan cekindigi icin eksik yada degistirilmis ifade eddigini dusunuyorum benDunden beri yaptiginiz yorumlari okuyorum gercekten mantikli...
Parcalar eksik hikayede nedense hic icime sinmiyor..bir turlu buda boyledir soyledir diyemiyorum olmuyor!
Valla benim konu ile ilgili aklima yatmayan seyler var ama hadi hayirlisi
Yeni olan bise yok hat dkumu icin kardesi bir hafta sonra gelecekmis tum yeni bilgi o bizde gelmedende yapilabilecekleri izah ettik kadininda teli kapaliymis hepsi buBen ipin ucunu da kaçırdım zaten takip edemedim biri özet geçse keşke.
Konu sahibi ben sana bir sey sormak istiyorum bize anlattigina gore senin esine pazartesi sabahi saat: 04 de memet diye bir mesaj geliyor sekreter t.y diye birinden kocan mesaji yanlislikla silio gidiyo namaza tanimiyorum falan diyo ha sen teli kapip cevap yaziyorsun ama cvp gelmiyor sen buraya 07 13 de bize yaziyorsun o kisimda olay sekreterine yogunlasmisken sen sekreter degil diyorsun (sen adamin sekreterini biliyor taniyosun aslinda en basindan o degil biliyorsun ama konu basinda belirtmiyorsun) is gorusmesine sekreterlik icin gelen biri oldugu ortaya cikiyor sen saat 8 21 de otogara gidiyorum diye mesaj atiosun sormak istedigim su senin cizdigin es tablosu sonuna kadar inkar olan bir adam sana kapi acmaz yani o benim is gorusmesi yaptigim biri demez ama sen cok cok kisa bir surede kim oldugunu anladin yani kimse eslerinin is gorusmelerini pek bilmez Kadini ariyorsunuz evliyim cocugum var cocuk hastaydi diye donuyor tel kapaniyor (karsilikli danis dovus icin cok aptal bir aciklama)
Cv arastir diyoruz yok cv si yok diosun (biliosun yani)
Program kur diyoruz bilgisayar yok
Ev tasidim netim yok
Hat dokumu bilgisi veriyoruz oyle dedi boyle dedi diyosun
Adamin telinden buraya girmeye cekinmiyorsun
Burada bir grup ozelden kendini paraliyor ama sen onlar kadar sk siteye ugramiyorsun
Kadinin adini yazmaktan cekinmiyorsun (bir telefon icin bu sekilde kimseyi ifsa edemezsin seni mahkemeye verebilir ama ne hikmetse hic ama yok aklinda)
Bu olayin senin anlattigin gibi olduguna eminmisin
Oyleyse Allah yardimcin olsun
Yok degilse o ozelde toplasan kizlar ciddi ciddi ozel hayata mudahale sucu isliyorsunuz basinizi belaya sokmayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?