bildiğim kadarıyla aydınlatılamadı:))Bi dk bi dk Zeynep' in konu fake miymiş ?YA BEN O KAYNANA İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM BE !!
Fake degilde tam anlatilmamis gibi geliyor (bazen burda tepki ve acimasiz yorumlar olabiliyor herkes kaldiramaz) bana acikcasi girip derli toplu ne oldugunu anlatsa insanlarda yardimci olmaya calisir yada bir akil verir.Bir bas bir orta bir son e aralar bos fake mi diye dusunuluyorne olabilirdi ki zaten:))
bu konu zeynebinki gibi fake olmayabilir ama gösterilen tepkiler tıpa tıp aynı.
dün benzerlik dikkatimi çekmişti.
orada da zeynep girip yazmadıkça üyeler meraktan öldü bitti,başına bişey mi geldi diye.
burada da aynısı.
hemen senaryolar yazılıyor çiziliyor.
bazen heyecan arıyor bizim üyecanlar:))
zeynep de ifşa olmamak için bilgileri saptırdı bence yani olaylar gerçek ama tanınırım bi tanıdığa denk gelirim diye bilgileri saptırmışbildiğim kadarıyla aydınlatılamadı:))
ancak zeynep durumu açıklayamadı da.
defalarca sorulduğu halde son yazdıkları şüphe uyandırmıştı iyice.
bence fake ti büyük ihtimalle.
1 ayın içine o kadar atraksiyon sığar mı yahu:))?
zeynep de ifşa olmamak için bilgileri saptırdı bence yani olaylar gerçek ama tanınırım bi tanıdığa denk gelirim diye bilgileri saptırmış
Olabilir diye düşünmüştüm ben
hani konusu vardı kv si yanına yerleşmek istiyordu da sonra kadın öldü. Nickini hatırlayamadım da hatırlayanlar vardırBu zeynep kim ya
Keklenmedin yaw arada cok bosluk var onlari konusuyorduk bu konu dahami farkli acaba diye Yani ben fake diye dusunmuyorum eksik diye dusunuyorumAnam yine mi keklendim. Yapmayın arkadaş bunu bana ya
Keklenmedin yaw arada cok bosluk var onlari konusuyorduk bu konu dahami farkli acaba diye Yani ben fake diye dusunmuyorum eksik diye dusunuyorum
bencede fake değil ama konu eksik. Bilgilerde hata varKeklenmedin yaw arada cok bosluk var onlari konusuyorduk bu konu dahami farkli acaba diye Yani ben fake diye dusunmuyorum eksik diye dusunuyorum
hani konusu vardı kv si yanına yerleşmek istiyordu da sonra kadın öldü. Nickini hatırlayamadım da hatırlayanlar vardır
Keklenmedik kuzumda eksikler var konuda:)))oturmayan taslar var..Anam yine mi keklendim. Yapmayın arkadaş bunu bana ya
Sende vur dedimi olduruyon bacim ya ben bile o kadar dusunmedimHertain en başından beri evdeydi ne otele gitti ne otogara
Bencee
Sende vur dedimi olduruyom bacim ya ben bile o kadar dusunmedim
Bence bu konunun gecmiside varda atlandi falan yani gelince kendi aciklar artik
Hic birimiz kiyamiyoruz insallah yalandir hatta kendi abartmasidir ama konu bu kadar patlayip uzerinede cok bosluk olunca baska birseymi var asli ne diyor insan sonucta ya hic gelmez yada tatliya baglar diye dusunuyorum hayirlisiBen öyle düşünüyorum şahsen. Ha yanlissa hertain gelip aciklasin. Hamile ya bide kiyamiyorum
sordum tabiki sormaz olurmuyum ama tek tarafli olmuyo iste iki tarafinda burnundan getireceksinki kensilerini zeki seni aptal sanmasinlarKıza bu kadar yüklenene kadar eşinize hesap sormadınız mı ?
O konu yuzunden sitenin yarisi destek almaya karar verdi sen niye ifsa ediyon ki simdiKonunun adı 'kv yanımıza yerleşmek istiyor' üye zeynepguven1986 ama banlı@Kahve-Kokulu-Kadin
aramıza yeni birileri katılsın fena mı hep beraber destek alalımO konu yuzunden sitenin yarisi destek almaya karar verdi sen niye ifsa ediyon ki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?