Allah aşkına bir akıl verin:(

Zeynep konusuyla karıştırmayalm bence ya bu konu gerçek sonuçta hertain i bayadır görüyrm ben forumda ne bileyim sanki güvenilir bi üyeydi

Bi dk bi dk Zeynep' in konu fake miymiş ? YA BEN O KAYNANA İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM BE !!
bildiğim kadarıyla aydınlatılamadı:))
ancak zeynep durumu açıklayamadı da.
defalarca sorulduğu halde son yazdıkları şüphe uyandırmıştı iyice.
bence fake ti büyük ihtimalle.
1 ayın içine o kadar atraksiyon sığar mı yahu:))?

Fake degilde tam anlatilmamis gibi geliyor (bazen burda tepki ve acimasiz yorumlar olabiliyor herkes kaldiramaz) bana acikcasi girip derli toplu ne oldugunu anlatsa insanlarda yardimci olmaya calisir yada bir akil verir.Bir bas bir orta bir son e aralar bos fake mi diye dusunuluyor
Bazi konular insanlarin bos zamanlarina denk geliyor yada benzer yasanmisligi olan uyelere bir anda patliyor buda biraz oyle oldu
Sonucta hamile varsa bir sikintisi Allah yardimcisi olsun der gecerim
Olan onca banlanana oldu gereksiz abartildi

zeynep de ifşa olmamak için bilgileri saptırdı bence yani olaylar gerçek ama tanınırım bi tanıdığa denk gelirim diye bilgileri saptırmış
Olabilir diye düşünmüştüm ben

zeynep de ifşa olmamak için bilgileri saptırdı bence yani olaylar gerçek ama tanınırım bi tanıdığa denk gelirim diye bilgileri saptırmış
Olabilir diye düşünmüştüm ben

Bu zeynep kim ya

Sende vur dedimi olduruyom bacim ya ben bile o kadar dusunmedim
Bence bu konunun gecmiside varda atlandi falan yani gelince kendi aciklar artik

Ben öyle düşünüyorum şahsen. Ha yanlissa hertain gelip aciklasin. Hamile ya bide kiyamiyorum

Şimdi hertain neti olmadığı için mi girmiyor

Ben öyle düşünüyorum şahsen. Ha yanlissa hertain gelip aciklasin. Hamile ya bide kiyamiyorum
Hic birimiz kiyamiyoruz insallah yalandir hatta kendi abartmasidir ama konu bu kadar patlayip uzerinede cok bosluk olunca baska birseymi var asli ne diyor insan sonucta ya hic gelmez yada tatliya baglar diye dusunuyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…