Belki kiz ona yanasmya calisiodur ama dkktli ol ise gderken kndine cok ozen gosteriomu falan seszce takip et o olayi unutmus gbi yap ummadgi bi anda telini karstr gerekrse cayina uyku ilaci kat karstr telfnuni onun ama ummadgi bi anda yap bnuKızlar herkese hayırlı sabahlar.Bu işin içinden çıkamadımEşim iş adamı ofisi için sekreter arıyordu.2 gündürde tuhaf davranışları oldu aslında ben hissettim 2 gündür "senden şüpheleniyorum diyordum.Ve bu sabah Sekreter Tuba Yüsra diye biri sabahın 4 ünde "Mehmet" diye mesaj atmış.Eşim saate bakarken gördüm.Aldım elinden teli efendim diye mesaj attım.Oda elimden tekrar aldı sildi mesajı mesajı ama o hengamede ne yazdı Ne etti bilmiyorum.Ondan sonra kalktı namazını kıldı.Yemin ediyo öyle bişey yok diye bide resmen mesajı sildiği halde yanlışlıkla elim dokundu diyo.Allah aşkına yardım edin kızlar nasıl çıkartabilirim bu işi kıza telefon et benim istediğim şekilde konuş dedim ama daha iyi bir fikri olan varmı?
Belki kiz ona yanasmya calisiodur ama dkktli ol ise gderken kndine cok ozen gosteriomu falan seszce takip et o olayi unutmus gbi yap ummadgi bi anda telini karstr gerekrse cayina uyku ilaci kat karstr telfnuni onun ama ummadgi bi anda yap bnu
Nasil yaniKadının ve eşinin burayı okuduğu söyleniyor.
Yani o çocuk adamın olabilir diyorsun?Mantıklı valla neden olmasın.Sekreter zannedilen Kadın çocuğum hasta diye gecenin 4ünde mesaj atıyor. Eşi 15 sene bekar yaşadı...
Çocuğun babası ...
Neyse kk hatunları cok akıllı. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani şüphelerimi.
Tabi konu fake değilse .
ÖZETKızlar biri Allah Rızası için özetlesin neler oldu
Sekreter kadın mı farketmiş buraya yazıldığını
Eşi mi söylemiş valla hiçbişi anlamadım
Çocuk kaç yaşında acaba?Yani o çocuk adamın olabilir diyorsun?Mantıklı valla neden olmasın.
Sekreter zannedilen Kadın çocuğum hasta diye gecenin 4ünde mesaj atıyor. Eşi 15 sene bekar yaşadı...
Çocuğun babası ...
Neyse kk hatunları cok akıllı. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani şüphelerimi.
Tabi konu fake değilse .
ÖZET
Hertain'in esine gece 4de "Mehmet" diye mesaj geliyor. Hertain esinin telinden cevap olarak "efendim" diye yaziyor, bunun üzerine esi telefonu aliyor ve mesajlari bilerek siliyor ama bilmeyerek sildim diyor. Telefonunu hic sessize bile almayan esi telefonunu Ucak moduna almaya basliyor.
Bunun üzerine Hertain süpheleniyor. Zaten cok önceleri buna benzer bir olay yasamis. 2 Mahalle ilerideki kuaför ozamanlar mesaj atmis.
Simdi "Mehmet" diye mesaj atan kadin, sekreterlik basvurusu yapanmis. Mehmet beyin zaten sekreteri oldugu halde niye yeni Sekreter ariyor? Ilk süphe bu.
Konu sahibi otogara gidiyor, fakat annesi Hertaini kabul etmeyince Polise gidiyor, kadin siginma evine gitmek icin. Kadin siginma evi icin darp raporu gerekiyormus. Bu arada mesaj atan kadinla görüsüyor, Kadinin cocugu hastalanmis, kadin panikle mesaj atmis. Ondan sonrada Kadin telefonunu kapatti ve hala acmadi.
Suanda esinin telefon dokümanlarina ulasilmaya calisiyor, ama kurumsal hat oldugu icin ulasamadilar!
Bukadar :)
Bence olabilir, cünkü panikleyip cocuk hastalandi diye cocugun babasini aramasi mantikli..Yani o çocuk adamın olabilir diyorsun?Mantıklı valla neden olmasın.
Arkadaşlar size eğlence mi lazım ? Ne saçma teoriler üretmeye başladınız.
Ya adam o kadar saçma sapan bir savunma yapıyor ki insan güvenini kaybediyor ee uzun zaman bekar yaşamış bu adam.olabilmektir ihtimali var böyle bir durumunda.tabi olmasın inşallah..Çocuk kaç yaşında acaba?.İnşallah öyle bir şey yoktur,konu sahibi için büyük bir yıkım olur.
Allah razı olsun sizdenÖZET
Hertain'in esine gece 4de "Mehmet" diye mesaj geliyor. Hertain esinin telinden cevap olarak "efendim" diye yaziyor, bunun üzerine esi telefonu aliyor ve mesajlari bilerek siliyor ama bilmeyerek sildim diyor. Telefonunu hic sessize bile almayan esi telefonunu Ucak moduna almaya basliyor.
Bunun üzerine Hertain süpheleniyor. Zaten cok önceleri buna benzer bir olay yasamis. 2 Mahalle ilerideki kuaför ozamanlar mesaj atmis.
Simdi "Mehmet" diye mesaj atan kadin, sekreterlik basvurusu yapanmis. Mehmet beyin zaten sekreteri oldugu halde niye yeni Sekreter ariyor? Ilk süphe bu.
Konu sahibi otogara gidiyor, fakat annesi Hertaini kabul etmeyince Polise gidiyor, kadin siginma evine gitmek icin. Kadin siginma evi icin darp raporu gerekiyormus. Bu arada mesaj atan kadinla görüsüyor, Kadinin cocugu hastalanmis, kadin panikle mesaj atmis. Ondan sonrada Kadin telefonunu kapatti ve hala acmadi.
Suanda esinin telefon dokümanlarina ulasilmaya calisiyor, ama kurumsal hat oldugu icin ulasamadilar!
Bukadar :)
Bu arada konu sahibi hic dikkatli davranmiyor, esinin telefnundan KK ya yaziyor. Yani esi ve o kadin KK yi desifre etmis olabilir diye süpheleniliyor. Özel Grup kurulmus ama orayada konu sahibi yazmadigi icin, sadece varsayimlar varmis. Ben Grupta degilim :)
Esinin savunmasi, 15 sene bekar kaldim kimse hayatimda yokdu, simdi seni niye aldatayim!
Konuyla alakası yok ama avatar resminiz bayağı ilginçNe yaptınız ya. Çocuk adamın falan. . . . Mantıklı ama yazmayın yinede böyle şeyler. Konu sahibinin aklı yeterince karışıktır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?