- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Siz yetiskin bir bayansiniz akil vermek bana dusmez ama yapmayin sonucta internet ortami kimin ne oldugu bilinmez olduda oyle bir bayan var buldu siteyi google ad soyad yazsa cikacak (ki denemdim direk bu konu cikiyor)okusa mahremiyetine girilmis ne icin memed diye yazdigi bir mesaj icin telefonu paylasilmis resit olmayan kucuk bir cocugun resmi paylasilmis falan sikayet edebilir bence yonetici ismi silsinBuarada kendı adıma bı acıklamada bulunayım. Konu sahıbının esıne mesaj atan kadını ben buldum sanıyorum ve sosyal medyadan arkadas olduk karsılıklı. Dun ozel mesajlarda resımlerı paylastım hanı gelsın baksın dıye ama yok bakmadı vea gormedı veya ılgılenmedı buna ıstınaden ben gruptan ayrıldım bugun kendı ıstegım uzerıne ve bahsedılen kadını engelledım
Dimi yabence fazlaca abarttınız:))
tamam zor durumda ama mesela internetim yok giremiyor yazmışken bile aman başına bişey mi geldi diye
yazıldı çizildi.
ne gelebilir ki başına.?
böyle can güvenliği ile ilgili bir şüphesi varsa zaten dönmezdi.
bilemiyorum işte abartı geldi bu tavırlar.
kadın eşinin telinden kk ya giriyor.
nereye gitti sizin çabalar:))?
Vay canınaBuarada kendı adıma bı acıklamada bulunayım. Konu sahıbının esıne mesaj atan kadını ben buldum sanıyorum ve sosyal medyadan arkadas olduk karsılıklı. Dun ozel mesajlarda resımlerı paylastım hanı gelsın baksın dıye ama yok bakmadı vea gormedı veya ılgılenmedı buna ıstınaden ben gruptan ayrıldım bugun kendı ıstegım uzerıne ve bahsedılen kadını engelledım
ha ha:))Dimi yaBen müge anlıya başvurmaya gidiyorum
Evet bende gruptanim,ya zaten o kadar buyutulduki grup olayi..grupta hic bir haltin olduguda yok aslinda siz nasilsaniz bizde oyleyiz orda :))yapilan bisey yok yani..olan banlanan arkadaslara olduevet çok stres yaptınız:))
bilmiyorum sen de o kurulan gruptamıydın?
konu sahibinden fazla gerilmenin stres olmanın alemi yok.:))
Dimi yaBen müge anlıya başvurmaya gidiyorum
bu çok ciddi bir hataydı.Siz yetiskin bir bayansiniz akil vermek bana dusmez ama yapmayin sonucta internet ortami kimin ne oldugu bilinmez olduda oyle bir bayan var buldu siteyi google ad soyad yazsa cikacak (ki denemdim direk bu konu cikiyor)okusa mahremiyetine girilmis ne icin memed diye yazdigi bir mesaj icin telefonu paylasilmis resit olmayan kucuk bir cocugun resmi paylasilmis falan sikayet edebilir bence yonetici ismi silsin
Ben buradaki bazı yorumları kötü niyetli, hatta hadsiz yorumlar olarak görüyorum. Adam hakkında öyle şeyler yazılmış ki, bu hakaretleri yapmak hangimizin haddi? Konu sahibi hamileyken bu tür yorumlarla kendisine iyilik yaptığınızı mı düşünüyorsunuz, bence kötülüğüne çalışıyor gibisiniz... Şuan kimse ne olup bittiğini bilmiyorken, belki görünenler göründüğü gibi bile olmayabilir, çok farklı şeyler olabilir vs. ama resmen bazıları adamı asmış, kesmiş. bu hangimize düşmüş ki? Yangına körükle gitmeye millet alışmış resmen, ama hiç yakışık değil.
Biz o kısmı aştık yalnız 95 sayfa boşuna yazmadı konu sahibi de. Geçiniz bu yüzden.
Aynen oyle malesef o kadar stres yaptik,olan yine bize oldu:))yani neymiss relax kalicakmisiz onuda ogrenmis olduk
Ben ısım fılan vermedım neyse kibu çok ciddi bir hataydı.
mune de defalarca uyardı.
isim silinebiliyorsa silinse iyi olur.
hangi akla hizmet paylaşıldı bu isim böyle?
hadi @Hertain sağlıklı düşünemiyor da ya diğerleri?
Kötü niyetli yorumlar hala daha devam ettiğine göre pekte aşılmamış gibi
ne olabilirdi ki zaten:))Evet bende gruptanim,ya zaten o kadar buyutulduki grup olayi..grupta hic bir haltin olduguda yok aslinda siz nasilsaniz bizde oyleyiz orda :))yapilan bisey yok yani..olan banlanan arkadaslara oldu
bu konu zeynebinki gibi fake olmayabilir ama gösterilen tepkiler tıpa tıp aynı.tıpkı zeynep'in konusu gibi, çelişkilerle dolu bir konu.fazla yorum yapmıyorum ama takipteyim.
ne olabilirdi ki zaten:))
bu konu zeynebinki gibi fake olmayabilir ama gösterilen tepkiler tıpa tıp aynı.
dün benzerlik dikkatimi çekmişti.
orada da zeynep girip yazmadıkça üyeler meraktan öldü bitti,başına bişey mi geldi diye.
burada da aynısı.
hemen senaryolar yazılıyor çiziliyor.
bazen heyecan arıyor bizim üyecanlar:))
Tabi tabi sizi de anlıyorum. Bir koca kolay bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?