Allah aşkına bir akıl verin:(

Siz yetiskin bir bayansiniz akil vermek bana dusmez ama yapmayin sonucta internet ortami kimin ne oldugu bilinmez olduda oyle bir bayan var buldu siteyi google ad soyad yazsa cikacak (ki denemdim direk bu konu cikiyor)okusa mahremiyetine girilmis ne icin memed diye yazdigi bir mesaj icin telefonu paylasilmis resit olmayan kucuk bir cocugun resmi paylasilmis falan sikayet edebilir bence yonetici ismi silsin

Dimi ya Ben müge anlıya başvurmaya gidiyorum

Vay canına

Gelin görün ki, manen destek madden çabalar yok hükmünde. Kıymeti yokmuş..

ANNEM, herkesi kendimiz gibi biliyoruz der.

Ben buradaki bazı yorumları kötü niyetli, hatta hadsiz yorumlar olarak görüyorum. Adam hakkında öyle şeyler yazılmış ki, bu hakaretleri yapmak hangimizin haddi? Konu sahibi hamileyken bu tür yorumlarla kendisine iyilik yaptığınızı mı düşünüyorsunuz, bence kötülüğüne çalışıyor gibisiniz... Şuan kimse ne olup bittiğini bilmiyorken, belki görünenler göründüğü gibi bile olmayabilir, çok farklı şeyler olabilir vs. ama resmen bazıları adamı asmış, kesmiş. bu hangimize düşmüş ki? Yangına körükle gitmeye millet alışmış resmen, ama hiç yakışık değil.

evet çok stres yaptınız:))
bilmiyorum sen de o kurulan gruptamıydın?
konu sahibinden fazla gerilmenin stres olmanın alemi yok.:))
Evet bende gruptanim,ya zaten o kadar buyutulduki grup olayi..grupta hic bir haltin olduguda yok aslinda siz nasilsaniz bizde oyleyiz orda :))yapilan bisey yok yani..olan banlanan arkadaslara oldu

bu çok ciddi bir hataydı.
mune de defalarca uyardı.
isim silinebiliyorsa silinse iyi olur.
hangi akla hizmet paylaşıldı bu isim böyle?
hadi @Hertain sağlıklı düşünemiyor da ya diğerleri?

Biz o kısmı aştık yalnız 95 sayfa boşuna yazmadı konu sahibi de. Geçiniz bu yüzden.

bu çok ciddi bir hataydı.
mune de defalarca uyardı.
isim silinebiliyorsa silinse iyi olur.
hangi akla hizmet paylaşıldı bu isim böyle?
hadi @Hertain sağlıklı düşünemiyor da ya diğerleri?
Ben ısım fılan vermedım neyse ki
Bende kendım aynı sıkıntılardan gectıgım ıcın gectıgımız donemde acıkcası yardım etmek ıstemıstım ,
Neyse kızlar öperim sizi

Evet bende gruptanim,ya zaten o kadar buyutulduki grup olayi..grupta hic bir haltin olduguda yok aslinda siz nasilsaniz bizde oyleyiz orda :))yapilan bisey yok yani..olan banlanan arkadaslara oldu
ne olabilirdi ki zaten:))
tıpkı zeynep'in konusu gibi, çelişkilerle dolu bir konu.fazla yorum yapmıyorum ama takipteyim.
bu konu zeynebinki gibi fake olmayabilir ama gösterilen tepkiler tıpa tıp aynı.
dün benzerlik dikkatimi çekmişti.
orada da zeynep girip yazmadıkça üyeler meraktan öldü bitti,başına bişey mi geldi diye.
burada da aynısı.
hemen senaryolar yazılıyor çiziliyor.
bazen heyecan arıyor bizim üyecanlar:))

Arkadaşlar ben de konuyu başından beri takip ediyorum ama o kadar çok gereksiz yorum var ki,lütfen artık konu sahibi gelişmeleri ve sormak istediklerini yazsın onun dışında,bizim yaptığımız sayfa sayısını arttırmakdan ileri gitmiyor.

Bi dk bi dk Zeynep' in konu fake miymiş ? YA BEN O KAYNANA İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM BE !!

Tabi tabi sizi de anlıyorum. Bir koca kolay bulunmuyor

Çok saçma yorumlamışsınız. Beni tanımıyorsunuz haddiniz mi bana bu yorumda bulunmak? Ben hamile bir kadının psikolojisinden bahsetmişim! İşte beni tanımadan böyle saçma yorumda ithamda bulunduğunuza göre, başkaları hakkında da yaptığınız yorum kapasitesi belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…