- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.579
- 598
adamin sekretere ihtiyaci yok aslinda kadinin yaninda olmasi icin bir sekretere ihtiyaci oldu benceO kadar çok yalan var ki burada. Kadının kocası, onca akrabası vs. varken neden eşiniz? Neden Mehmet "Bey" değil de Mehmet? Çalışanı bile değil ya bi iş görüşmesinde ismiyle hitabedecek kadar nasıl yakınlaşmışlar öyle?
Benim patronum babamın arkadaşı. O kadar samimiyiz ama gecenin bir yarısı mesaj atmam mümkün değil. Ayrıca işyerinde herkes falanca abi der. Benden önceki arkadaşta abi diye hitabediyordu ama ben işyerinde sürekli "bey" derim. Çünkü bu kelime mesafe içerir. Bu kadınla arasında mesafe falan kalmamış belli.
Ben olsam madem annem istemiyor madem ispatlayamıyorum geri dönüp kendimi maddi olarak sağlama alıp boşanırdım. Kendimi hazır hissetmiyorum diye de yaklaşmazdım. Hatta barışma hediyesi vs olarak kendime daire araba vs. aldırıp geleceğe yatırım yapardım.
canim programlar var kim ariyor gibi teline indir numarayi oraya yaz sorgulat bakalim kimlerin telefonunda adi ne diye kayitliBenim facebook um yok ama netten isminide yazdım tam isim çıkmıyor yüsra Nur çıkıyo sadece,telini de yazdım nete ondada bişey çıkmadı
Ben bile, çekinecek birşeyim olmadığı halde ,eşimin teliyle KKya girdiğimde , şifremi yazmayıp ,ziyaretçi olarak giriyorum ,özelim gibi hissettiğim için .Konu sahibi nasıl eşi hakkında yazacaklarını ,eşinin telefonuyla yazmış şaşırdım açıkçası.O kadar döküman falan istiyor,eşi de tel geçmişinden ,Hertainin buraya girdiğinden haberi olur haliyle.Hatta buraya bile damlayabilir,olmadı mı daha önce
Sizlerden derken?Bizlerden demek istediniz herhalde.Ben olaya müdahil olmadım.Acaba hücresel veriyi açıp eşinden kendi telefonundan mı bağlandı? Ben o yorumunu okuyunca konu sahibinin eşinin telinden girmesi değil de bu dediğim geldi aklıma..
Zira geçmişten burayı eşi çok kolay bulabilir ve konu sahibi bunu düşünmüş olmalı. Kendisi de gözünün üzerinde olduğunu söylüyor çünkü.
Sizlerden bilgi edindiği için eşi şüphelenip nereden bilgilendiğini araştırmaya kalkabilir çünkü..
Sizlerden derken kötü bir niyetle demedim, ben buradaki üyeler kadar bilgili değilim o yüzden yardım etme aşamasında göremedim kendimi..Sizlerden derken?Bizlerden demek istediniz herhalde.Ben olaya müdahil olmadım.
Çoğu üye yardımcı olmak istedi normal olarak.Ama tahminim konu sahibi suçsuzluğu ortaya çıksın da affedeyim istiyor,daha doğrusu inanmak istiyor suçsuzluğuna .Kadına yardım edeceğiz diye ,bu kadar özel hayatı didiklemeye gerek yok bence.Ha yardım edeceklerse de özel mesajla ,buraya duyurmadan yardım edilmeliydi.
Kadın burayı biliyor ve okuyor hanımlar...
İsmini google a yazınca çıkan tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış.
Daha ne kaldı yazılacak bilmiyorum ama artık fazla da yazmaya gerek kalmadı
Kadının 3 günde buraya ayılması bayağı ilginç yani kaçımız her gün ismimizi bir yerde aratıyoruz ki??????Kadın burayı biliyor ve okuyor hanımlar...
İnan konulari okurken özel gruba da girmek isteyen biri mi ki demeden de alamadım kendimi... Üye...Üye bile olabilir.
neden olmasın ben olsam çoktn üye olurdmÜye bile olabilir.
Olaya iyi yönden bakalım o zaman...Kadın burayı biliyor ve okuyor hanımlar...
neden olmasın ben olsam çoktn üye olurdm
bence uye degıl konu sahibini tanıyan yada konu sahıbını tanıyan biri tarafından haber ucurulan biriİnan konulari okurken özel gruba da girmek isteyen biri mi ki demeden de alamadım kendimi... Üye...
Bana haber ucurulsa anında üye olmasam Nil değilim :)ben çoğumuzun aynı şeyi düşündüğünü düşünerekten dahada yazmıyorum kendide yok zaten dağılalım bence neyse 3 gun iyi action oldu :)
bence uye degıl konu sahibini tanıyan yada konu sahıbını tanıyan biri tarafından haber ucurulan biri
Bana haber ucurulsa anında üye olmasam Nil değilim :)
Üye bu üye
Hepimiz olecegizzzzzzzz
Bi de pro üye imiş
Bi de burdan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?