Allah aşkına bir akıl verin:(

adamin sekretere ihtiyaci yok aslinda kadinin yaninda olmasi icin bir sekretere ihtiyaci oldu bence

Benim facebook um yok ama netten isminide yazdım tam isim çıkmıyor yüsra Nur çıkıyo sadece,telini de yazdım nete ondada bişey çıkmadı
canim programlar var kim ariyor gibi teline indir numarayi oraya yaz sorgulat bakalim kimlerin telefonunda adi ne diye kayitli

Ben bile, çekinecek birşeyim olmadığı halde ,eşimin teliyle KKya girdiğimde , şifremi yazmayıp ,ziyaretçi olarak giriyorum ,özelim gibi hissettiğim için .Konu sahibi nasıl eşi hakkında yazacaklarını ,eşinin telefonuyla yazmış şaşırdım açıkçası.O kadar döküman falan istiyor,eşi de tel geçmişinden ,Hertainin buraya girdiğinden haberi olur haliyle.Hatta buraya bile damlayabilir,olmadı mı daha önce

Acaba hücresel veriyi açıp eşinden kendi telefonundan mı bağlandı? Ben o yorumunu okuyunca konu sahibinin eşinin telinden girmesi değil de bu dediğim geldi aklıma..
Zira geçmişten burayı eşi çok kolay bulabilir ve konu sahibi bunu düşünmüş olmalı. Kendisi de gözünün üzerinde olduğunu söylüyor çünkü.
Sizlerden bilgi edindiği için eşi şüphelenip nereden bilgilendiğini araştırmaya kalkabilir çünkü..

Sizlerden derken?Bizlerden demek istediniz herhalde.Ben olaya müdahil olmadım.
Çoğu üye yardımcı olmak istedi normal olarak.Ama tahminim konu sahibi suçsuzluğu ortaya çıksın da affedeyim istiyor,daha doğrusu inanmak istiyor suçsuzluğuna .Kadına yardım edeceğiz diye ,bu kadar özel hayatı didiklemeye gerek yok bence.Ha yardım edeceklerse de özel mesajla ,buraya duyurmadan yardım edilmeliydi.

Sizlerden derken kötü bir niyetle demedim, ben buradaki üyeler kadar bilgili değilim o yüzden yardım etme aşamasında göremedim kendimi..
Siz derken de genel bir tabir kullandım..

Kadın burayı biliyor ve okuyor hanımlar...
İsmini google a yazınca çıkan tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış.

Daha ne kaldı yazılacak bilmiyorum ama artık fazla da yazmaya gerek kalmadı

Kadının 3 günde buraya ayılması bayağı ilginç yani kaçımız her gün ismimizi bir yerde aratıyoruz ki??????

Kk daki 94993949.ncu aldatma konusu olarak bana da bazı konularda fazla heycanlanıldığini düşundurttu bu konu. :) yanlis anlamayin hafife almiyorum, hamile bi kadinin hatta hic bir kadinin bu duygulari yasamasi kolay degil. Ama velev ki yasadi. En fazla bosanmayla bitecek bi konu. Herhangi bi tehlike yok konu sahibi icin. O yüzden bence fevri olmamak lazim.

Suan emin misin? Hayir. Yapabilecegin bir sey var mi suan icin? Yok. Ne yapiyosun sürekli takip ederek, kendini strese sokarak? Eline gecen hicbir sey yok. Belki emin olsan bile ayrilamayacaksin hemen. E bi sakin ol. Birak pesini. Hamile halinle kendini bu kadar yipratmaya deger mi? Adam aldatiyorsa en fazla bi sure daha adatilmis olacaksin yani. Ama stresle erken dogum yada Allah korusun sıkıntıli bi durum yasayabilirsin. Birak yahu aldatoyorsa da aldatsin. Muhakkak cikacak karsina boyle seyler gizli kalmaz. Ama bu kadar stresi yasatma kendine. Dunyanin sonu degil. Degil yani.

Olaya iyi yönden bakalım o zaman...
Aldatsa dahi eşi Hertain'i seviyor.Peşinden koşturuyor ,ayrılmak istemiyor.Bütün bunları da O kadın okuyor.

neden olmasın ben olsam çoktn üye olurdm

ben çoğumuzun aynı şeyi düşündüğünü düşünerekten dahada yazmıyorum kendide yok zaten dağılalım bence neyse 3 gun iyi action oldu :)
İnan konulari okurken özel gruba da girmek isteyen biri mi ki demeden de alamadım kendimi... Üye...
bence uye degıl konu sahibini tanıyan yada konu sahıbını tanıyan biri tarafından haber ucurulan biri

Konu sahibi baştan beri çok tedbirsiz davrandı. İlk mesajı gördüğünde eşine hesap sorması,fatura dokümanları için vakit kaybetmesi buraya konu açtığında kadının adını soyadını alanen yazması eşinin teli ile kk ya girmesi vs..resmen kendi yollarını tıkadı.
Şuan eşi de o kadında buradaki konuyu ve yorumları okuyor bundan eminim.Atacağı her adımı onlara bir güzel bildirdi.bundan sonra bir sonuç alabileceğini hiç sanmıyorum.
Ama eşinin masum olmadığına da eminim.kadının telini kapatması bunun bir işareti.masum olan biri kaçmaya çalışmaz. Eşi de çoktan tel dokumlerini getirmiş olurdu.
Konu sahibinin eşi okuyorsan sana yaziyorum;hiç mi vicdanının sızlamıyor eşinı aldattığını için. Senin bebeğini taşıyan seni seven sana güvenen bir kadına bunu nasıl yapabildin?Olayı örtbas etmek için elinden geleni yapsanda eşinin güvenini yıktın. Bundan sonra srnde mutsuz olacaksın.
İhanet eden erkekte kadında yerin en dibine girsin!

Bana haber ucurulsa anında üye olmasam Nil değilim :)
Üye bu üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…