- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Yeni olan bise yok hat dkumu icin kardesi bir hafta sonra gelecekmis tum yeni bilgi o bizde gelmedende yapilabilecekleri izah ettik kadininda teli kapaliymis hepsi bu
özete benim de ihtiyacım var:))Ben ipin ucunu da kaçırdım zaten takip edemedim biri özet geçse keşke.
Hemde nasil bir bilseniz? Dokuz dogurduk iki gundur,aman dikkat et diye diye...tutmus esinin telinden girmis beynim yandi resmen!neyse bakicaz artik gidisata,nereye gittigini ben bile kestiremiyorum artik..bi de burada herkes acayip panik olmuşken acaba eşi bu konuyu takip ediyor mu falan diye @Hertain eşinin telefonundan yazıyor bu konuya?
tedbiri alacak olan kendisi.
bu kadar tehlike altındaysa bu kadar ihmalkar nasıl olabiliyor?
kendini buradaki arkadaşlar kadar düşünmüyor mu?
dün gördük kendilerini seferber etmiş arkadaşlar onu koruyacağız diye.
bir gariplik var..
o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_Kırmızı ile işaretlediğim yere sinir bozukluğu ile gülüyorum artık. Savunması bu mudur? Bırak tuvalette meni gelmesini, bir erkek ilişki yolu ile veya çeşitli yollarla rahatladıktan sonra yaş durumuna bağlı olarak 20 dakika ile 2 saat arası bir zaman diliminde yeniden ilişkiye girdiğinde aynı miktarda sıvı çıkışı olur. Tek farkla, içerikteki sperm yoğunluğu ilkine nazaran %30 daha azdır, ilişki sayısı arttıkça sperm yoğunluğu azalır. Ayrıca tuvalete gittiğinde akan şey meni değil,içinde eser miktarda sperm bulunan prostat salgısıdır. Bir erkek bunun ayrımını yapamaz mı? Elbette yapar ama eşin alenen ve kasten seni yanlış yönlendirmeye çalışıyor. masumiyet bu şekilde kanıtlanmaz
Şimdiye kadar çoktan kardeşi ile görüşüp şifreyi edinmeliydi, bu şekilde birlikte online işlemlerden geçmişe bakabilecektiniz ama bunu yapmak yerine saçma sapan şeyler öne sürüyor. Bu zamandan sonra gelecek olan dökümden de hayır bekleme ama iş aile mahkemesine taşınırsa savcılık marifeti ile alınan dökümlerde oynama yapılamaz.
Biliyorum, yüreğinin bir yerinde bu olan bitenlerin tamamen talihsiz bir mesaj sonucu oluşan yanlış anlamadan ibaret olduğunu görmek istiyorsun ama bilki bu adamın ilk vukuatı değil. Daha önce yakaladığın kuaför kız konusunda da masum değildi, bir şekilde seni kendine inandırmış, bu konuda da masum değil fakat sana bunu itiraf etmeyecektir.
Kene gibi yapışma durumuna gelirsek. Ne olmasını bekliyordun? Eşin arayışta, birileri ile macera yaşamak istiyor bu yüzden de bir çok denemesi olmuş. Klasik erkek düşüncesi ile evde onun her türlü bakımını sağlayan, ilgilenen üstelik yakın zamanda onu baba yapacak iyi bir eşten ayrılmayı neden düşünsün? Aldatan erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerinden ayrılmıyor bunu anlayın.Aksi olsa zaten bu kadar çok aldatılan kadın olmazdı ki! Makul olan nedir, aklın başka birine kayıyorsa aldatma tehlikesi varsa o halde boşanırsın sonra ne yaparsan yaparsın değil mi? Değil, erkeklerin çok azı bu şekilde davranır çoğunluğu ise eşinin yanına dönüverir. Sonuna kadar inkar elbette...
91 sayfayı okudum gecenin bu saatinde ve yapılan savunmaya hayret ettikçe ettim. Bu kadar pişkinliğe pes doğrusu! Gördüm gördüm ama prostat sıvısını kendine şahit gösterinini ilk defa görüyorum!
Olayın çirkinliğine mi üzüleyim, seni düşürdüğü duruma mı üzüleyim yoksa öne sürdüğü kanıtların saçmalığına mı? Hertain umarım yazdıklarım seni incitmemiştir ama ne yazık ki şu yaşa kadar gördüklerim ve duyduklarım resmen ruhumu kirletti, bu yüzden açıkça yazıyorum.
Keşke konunu bu kadar geç görmeseydim araştırma işine ben de katılırdım ama gördüğüm kadarıyla kadın izini kaybettirmeye çalışıyor verdiğin isimle yaptığım aramada bir sonuca ulaşamadım. Mesajımı gören ve duruma hakim olan arkadaşlar, eğer konu sahibinin izni olursa ve beni kısaca bilgilendirirseniz elimden geleni yapmaya hazırım.
Agziniza saglik vallahi ben yazicaktim siz yazmissiniz karsilikli takiplesmis yani kimse kimsenin kafasina silah dayamamis esde gayet gonullu takibe ama tehdit edilen kadin ne denir
özete benim de ihtiyacım var:))
@Hertain in eşinin daha önceden vukuatları var mı mesela bunun gibi?
eski konularına şöyle bir baktım da kendisi de epey sıkıntılar yaşamış birisi.
bence fazlaca abarttınız:))Hemde nasil bir bilseniz? Dokuz dogurduk iki gundur,aman dikkat et diye diye...tutmus esinin telinden girmis beynim yandi resmen!neyse bakicaz artik gidisata,nereye gittigini ben bile kestiremiyorum artik..
bi de burada herkes acayip panik olmuşken acaba eşi bu konuyu takip ediyor mu falan diye @Hertain eşinin telefonundan yazıyor bu konuya?
tedbiri alacak olan kendisi.
bu kadar tehlike altındaysa bu kadar ihmalkar nasıl olabiliyor?
kendini buradaki arkadaşlar kadar düşünmüyor mu?
dün gördük kendilerini seferber etmiş arkadaşlar onu koruyacağız diye.
bir gariplik var..
Buarada kendı adıma bı acıklamada bulunayım. Konu sahıbının esıne mesaj atan kadını ben buldum sanıyorum ve sosyal medyadan arkadas olduk karsılıklı. Dun ozel mesajlarda resımlerı paylastım hanı gelsın baksın dıye ama yok bakmadı vea gormedı veya ılgılenmedı buna ıstınaden ben gruptan ayrıldım bugun kendı ıstegım uzerıne ve bahsedılen kadını engelledım
Yok cute cim oyle degil,yani erkekler ne kadar iliskiye girerse girsin meni gelir ama yogunlugu az olur demek istiyor galiba...simdi hani sozdee hertainin esi demek istemiski (ne kadar igrenc bir savunma)hani benimki her zaman yogun!cok iliskiye girme durumum yok yani deliz guyaa (!)o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_
Kurumsal yetkili kardesmis esini yetkili tayin etmedikleri icin onun aldigi sifreye yetkiniz yok mesaji geliyor giremiyorHat dökümü ve kardeş ne alaka ki ? Dökümü online alıyorsun zaten.
Aynen oyle malesef o kadar stres yaptik,olan yine bize oldu:))yani neymiss relax kalicakmisiz onuda ogrenmis oldukbence fazlaca abarttınız:))
tamam zor durumda ama mesela internetim yok giremiyor yazmışken bile aman başına bişey mi geldi diye
yazıldı çizildi.
ne gelebilir ki başına.?
böyle can güvenliği ile ilgili bir şüphesi varsa zaten dönmezdi.
bilemiyorum işte abartı geldi bu tavırlar.
kadın eşinin telinden kk ya giriyor.
nereye gitti sizin çabalar:))?
Yok cute cim oyle degil,yani erkekler ne kadar iliskiye girerse girsin meni gelir ama yogunlugu az olur demek istiyor galiba...simdi hani sozdee hertainin esi demek istemiski (ne kadar igrenc bir savunma)hani benimki her zaman yogun!cok iliskiye girme durumum yok yani deliz guyaa (!)
Dogrumu anlamisim onuda bilmiyorumKilicBaligi na sormak lazim tabiki:)
ben de öyle düşünüyorum.Fake diyen olmuş ama bence değil, cehalet var ortada, üye ne yapacağını bilmiyor hem yaşı küçük kanmaya müsait hem de tedbirsiz. Nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor.
Anaa doldum tastimm duramiyom hatunnEvet öyle bir de şu var erkek uzun süre ilişkiye girmezse o meniyi bir şekilde atması gerekir vücuttan ve çişini yaparken mesela meni de gelir çişle ya da alakasız bir zamanda akıntı gibi çıkar. Anladığım kadarıyla konu sahibinin eşi bunu kast etmiş hani bak yapmıyorum akıta akıta geziyorum doldum taştım manasında.
Bu arada midem bulandı of
ben de öyle düşünüyorum.
bir emin olamadığım şey eşi daha önce aldatış mı benzer şüpheli hareketleri olmuş mu?
bi de açıkcası gidecek yeri yok,boşanacak gücü yok.
şu hamile haliyle yapabilecekleri sınırlı.
ne yapabilir ki ispatlasa bile.
otursuzn kabullensin demek değil bu ancak durumu da ortada.
annesine bile gidemedi bu kadın.
evet çok stres yaptınız:))Aynen oyle malesef o kadar stres yaptik,olan yine bize oldu:))yani neymiss relax kalicakmisiz onuda ogrenmis olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?