Allah aşkına bir akıl verin:(

Yeni olan bise yok hat dkumu icin kardesi bir hafta sonra gelecekmis tum yeni bilgi o bizde gelmedende yapilabilecekleri izah ettik kadininda teli kapaliymis hepsi bu

Hat dökümü ve kardeş ne alaka ki ? Dökümü online alıyorsun zaten.

bi de burada herkes acayip panik olmuşken acaba eşi bu konuyu takip ediyor mu falan diye @Hertain eşinin telefonundan yazıyor bu konuya?
tedbiri alacak olan kendisi.
bu kadar tehlike altındaysa bu kadar ihmalkar nasıl olabiliyor?
kendini buradaki arkadaşlar kadar düşünmüyor mu?
dün gördük kendilerini seferber etmiş arkadaşlar onu koruyacağız diye.
bir gariplik var..

Hemde nasil bir bilseniz? Dokuz dogurduk iki gundur,aman dikkat et diye diye...tutmus esinin telinden girmis beynim yandi resmen!neyse bakicaz artik gidisata,nereye gittigini ben bile kestiremiyorum artik..

o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_

Agziniza saglik vallahi ben yazicaktim siz yazmissiniz karsilikli takiplesmis yani kimse kimsenin kafasina silah dayamamis esde gayet gonullu takibe ama tehdit edilen kadin ne denir

Evlilikte adam eşine karşı sorumludur diğer taraftaki kadın da kendi eşine karşı. Ama bizim kadınlarımız nedense kocalarını hiiiç suçlamazlar böyle olaylarda.

özete benim de ihtiyacım var:))
@Hertain in eşinin daha önceden vukuatları var mı mesela bunun gibi?
eski konularına şöyle bir baktım da kendisi de epey sıkıntılar yaşamış birisi.

Ben hatırladım bu adamın ilk eşinden oğlu var, bu üye bir türlü yaranamıyor o oğlana ve eşine, çocuk her gün içli köfte bilmem ne istiyor bu da yapıyordu. Sanırım yaşı da ya 20 ya 21 öyle küçüktü. Başını yakmış ne diyeyim.

Buarada kendı adıma bı acıklamada bulunayım. Konu sahıbının esıne mesaj atan kadını ben buldum sanıyorum ve sosyal medyadan arkadas olduk karsılıklı. Dun ozel mesajlarda resımlerı paylastım hanı gelsın baksın dıye ama yok bakmadı vea gormedı veya ılgılenmedı buna ıstınaden ben gruptan ayrıldım bugun kendı ıstegım uzerıne ve bahsedılen kadını engelledım

Hemde nasil bir bilseniz? Dokuz dogurduk iki gundur,aman dikkat et diye diye...tutmus esinin telinden girmis beynim yandi resmen!neyse bakicaz artik gidisata,nereye gittigini ben bile kestiremiyorum artik..
bence fazlaca abarttınız:))
tamam zor durumda ama mesela internetim yok giremiyor yazmışken bile aman başına bişey mi geldi diye
yazıldı çizildi.
ne gelebilir ki başına.?
böyle can güvenliği ile ilgili bir şüphesi varsa zaten dönmezdi.
bilemiyorum işte abartı geldi bu tavırlar.
kadın eşinin telinden kk ya giriyor.
nereye gitti sizin çabalar:))?

Fake diyen olmuş ama bence değil, cehalet var ortada, üye ne yapacağını bilmiyor hem yaşı küçük kanmaya müsait hem de tedbirsiz. Nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor.

Hangi resimleri ?

o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_
Yok cute cim oyle degil,yani erkekler ne kadar iliskiye girerse girsin meni gelir ama yogunlugu az olur demek istiyor galiba...simdi hani sozdee hertainin esi demek istemiski (ne kadar igrenc bir savunma)hani benimki her zaman yogun!cok iliskiye girme durumum yok yani deliz guyaa (!)
Dogrumu anlamisim onuda bilmiyorum KilicBaligi na sormak lazim tabiki:)

Ya hanımlar amma abartmışssınız dedektifliğe soyunmuşssunuz. Siz nasıl bulduysanız kadını istese @Hertain de bulurdu bulamaz mıydı ? Ama hep bir şeyler dedi, aksilikler silsilesi oldu ve kadına ulaşamadı değil mi ? Bence daha fazla karışmayın bu olaya çünkü %99,9 eşini affetmesiyle sonuçlanacak.

Aynen oyle malesef o kadar stres yaptik,olan yine bize oldu:))yani neymiss relax kalicakmisiz onuda ogrenmis olduk

Evet öyle bir de şu var erkek uzun süre ilişkiye girmezse o meniyi bir şekilde atması gerekir vücuttan ve çişini yaparken mesela meni de gelir çişle ya da alakasız bir zamanda akıntı gibi çıkar. Anladığım kadarıyla konu sahibinin eşi bunu kast etmiş hani bak yapmıyorum akıta akıta geziyorum doldum taştım manasında.

Bu arada midem bulandı of

Fake diyen olmuş ama bence değil, cehalet var ortada, üye ne yapacağını bilmiyor hem yaşı küçük kanmaya müsait hem de tedbirsiz. Nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor.
ben de öyle düşünüyorum.
bir emin olamadığım şey eşi daha önce aldatmış mı benzer şüpheli hareketleri olmuş mu?
bi de açıkcası gidecek yeri yok,boşanacak gücü yok.
şu hamile haliyle yapabilecekleri sınırlı.
ne yapabilir ki ispatlasa bile.
otursuzn kabullensin demek değil bu ancak durumu da ortada.
annesine bile gidemedi bu kadın.

Anaa doldum tastimm duramiyom hatunnay sinirlerim bozuldu iyice ya

Keşke bebek için acele etmeseymiş. Ama keşke'lerle olmuyor bu işler. Bu arada benim bildiğim kadarıyla adamın önceden vukuatı yoktu ama kızcağız hiç yaranamıyordu adama hep ezikliyorlardı kızı oğlu ile beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…