Allah aşkına bir akıl verin:(

Yormayin kendinizi o kayitlari esi getiricek ve o numara ile daha once irtibati olmadigi ortaya cikacak konu sahibide rahatlayacak ben boyle hissediyorum cocuk ondanmi falan diye dusunmeye gerek yok neti yokmus olunca girer yazar 2o sayfadir kendi kendimize yazip duruyoruz

Size katılıyorum.Mesela adam diğer kadınla mesajlaşıyorsa ne yazdıkları önemli değil.
Önemli olan mesajlaşmış olmaları.Detaya gerek yok,detaylar sadece konu sahibini üzer.

Ben şu şekilde düşünüyorum.

Sekreterlik başvurusuna gelen kadın kuafördeki kadınla aynıysa eğer, o kişi aslında hiç başvuru yapmamıştır. Eşi olayı inandırıcı kılmak adına, başvuru yapan kişi gibi göstererek şüpheyi üzerinden atmaya çalışmış. Bunu bana düşündüren de kuafördeki kadınla aynı kadın olduğundan, daha önceleri numaralar verilmiştir 2 günlük bir mesele değildir.
Eşi bu sürede baya bir zaman kazandı bu arada o kadınla irtibata geçip olayı anlattığını düşünüyorum. Kadında çocuğum hastaydı o yüzden yazdım diyerek vicdan yaratmaya çalışıyor,duygu sömürüsü yapıyor. Gayet de evli olduğunu biliyordur.
Diyelim ki bilmiyordu görüşüyordu eşiyle, o zaman bu kadın evli olduğunu öğrenip adam bir daha ulaşamasın diye hattını kapattırdı.
Kadınla bir bağlantısı olduğunu düşündüren birçok nokta var; iş başvurusu yaptığın adama neden gecenin o saatinde mesaj atasın ki, zaten acil şeylerde mesaj atılmaz**ARANIR**.

Son düzenleme:
Bu kadın çocuğum hasta diye mesajında belirtmemiş sadece mehmet yazmış diye biliyorum ,sonrasında aradığında konu sahibine böyle bir şey demiş o an için uydurmuşda olabilir,gerçekten çocuğu hastamıymış o konu kesin mi ,gelişmelerin tamamını okuyamadım da

baştan beri konuyu takip etmeye çalıştım.
eğer konu ve sahibi gerçekse o adam aldatmış belli yani.
muhtemelen kadın bilerek attı mehmet mesajını. gecenin 4 ünde size kendini tanıtıp suyu bulandırmak için ve başarmış. ama kendine faydalı olacağına sana olmuş. masum bir kadının gözünü açmış oldu.
şu saatten sonra kendin eşinin aldattığını ispatlayamasan bile, için bulanık gezeceksin. her hareketinde bişey arayacaksın. sana bunu yaptı ya Allah bildiği gibi yapsın.

gelgelelim annende de zerre kadar vicdan yokmuş. hamile halinle senin öyle soğukta kalmana gönlü el verdi. evine git, akıllan demek naparsan yap beni arama demek.

inş hakkında en hayırlı olan kararı verebilirsin. ben olsam bebeğin doğmadan bişeyler yapardım. ewt doğuma az kalmış ama hayatın için önemli aşamalardan geçebilirsin.

Z zana vardı kadın hem hamile hem bir çocuğa var ona rağmen ayakları üzerende durma mücadelesi veriyordu tek başına, dükkan açıp çekip çevirmek için uğraşıyordu yapmaya çalışan yapar yani .

kadınların hayal gücüne hayranım
kız hayal gücü deyip geçme. burda biri arkadaşının eşinin facesinde sürekli paylaştığı tuhaf şekilleri paylaşmıştı, acaba bunlar ne diye. arkadaşlardan biri bunun adamın uydurduğu alfabe olduğunu çözmüştü. ve dediği harfleri yerine koyunca baya baya karısını aldattığı ortaya çıkmıştı

Öyle güzel yazmışsın ki bana söyleyecek bir şey kalmamış. Her kelimene katılıyorum.

Aklın yolu bir Viveciğim...

Selam canim soylediklerinize kesinlikle katiliyorum,ne yaptiysak havada kaldi malesef, adam o kadar profsyonel ki karda yuruyup izini belli etmiyor!ozel msj atmak istiyorum size izniniz varsa...

Ar damarı çatlamış ne diyebiliriz ki... mesajı bekliyorum.

Yok kesin degil, zaten cocugum hastalandi dedigi telefon görüsmesinden sonra birdaha kadina ulasilamamis.
Dediginiz gibi Panikle söylenmis birseyde olabilir :)

ciddi misin. inanırım vallahi. bu kadın milletinden korkulur

Ayy konu yüzlerce sayfa olmuş daha yeni gördüm

Biri bana olayları özet geçebilir mi çokk merak ettim gerçekten??
Konu sahibi en son otogardayken esinin israriyla kadini aramis saydirmisti sonrasini hatirlamiyorum
Inşh kötü şeyler olmamıştır

Aklın yolu bir Viveciğim...

Ar damarı çatlamış ne diyebiliriz ki... mesajı bekliyorum.
Canim msj atacak bir durum kalmadi,hertain yok ortalarda ve gosterilen bir cabada yok..biz elimizden geleni yaptik yardimci olmaya calistik,gerisi artik ona kalmis...yinede tesekkurler:)

Aynı şeyi düşünüyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…