- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
benimde dikkatimi şey ettiiiKonuyla alakası yok ama avatar resminiz bayağı ilginç
Bugün değiştirdim daha adımıda resmimideKonuyla alakası yok ama avatar resminiz bayağı ilginç
Kk daki 94993949.ncu aldatma konusu olarak bana da bazı konularda fazla heycanlanıldığini düşundurttu bu konu. :) yanlis anlamayin hafife almiyorum, hamile bi kadinin hatta hic bir kadinin bu duygulari yasamasi kolay degil. Ama velev ki yasadi. En fazla bosanmayla bitecek bi konu. Herhangi bi tehlike yok konu sahibi icin. O yüzden bence fevri olmamak lazim.
Suan emin misin? Hayir. Yapabilecegin bir sey var mi suan icin? Yok. Ne yapiyosun sürekli takip ederek, kendini strese sokarak? Eline gecen hicbir sey yok. Belki emin olsan bile ayrilamayacaksin hemen. E bi sakin ol. Birak pesini. Hamile halinle kendini bu kadar yipratmaya deger mi? Adam aldatiyorsa en fazla bi sure daha adatilmis olacaksin yani. Ama stresle erken dogum yada Allah korusun sıkıntıli bi durum yasayabilirsin. Birak yahu aldatoyorsa da aldatsin. Muhakkak cikacak karsina boyle seyler gizli kalmaz. Ama bu kadar stresi yasatma kendine. Dunyanin sonu degil. Degil yani.
Ne ki bu :)Bugün değiştirdim daha adımıda resmimideeski resmimede çok takılan oluyordu.
Tuğla :)N
Ne ki bu :)
Bu kadın çocuğum hasta diye mesajında belirtmemiş sadece mehmet yazmış diye biliyorum ,sonrasında aradığında konu sahibine böyle bir şey demiş o an için uydurmuşda olabilir,gerçekten çocuğu hastamıymış o konu kesin mi ,gelişmelerin tamamını okuyamadım daSekreter zannedilen Kadın çocuğum hasta diye gecenin 4ünde mesaj atıyor. Eşi 15 sene bekar yaşadı...
Çocuğun babası ...
Neyse kk hatunları cok akıllı. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani şüphelerimi.
Tabi konu fake değilse .
kız hayal gücü deyip geçme. burda biri arkadaşının eşinin facesinde sürekli paylaştığı tuhaf şekilleri paylaşmıştı, acaba bunlar ne diye. arkadaşlardan biri bunun adamın uydurduğu alfabe olduğunu çözmüştü. ve dediği harfleri yerine koyunca baya baya karısını aldattığı ortaya çıkmıştıkadınların hayal gücüne hayranım
Öyle güzel yazmışsın ki bana söyleyecek bir şey kalmamış. Her kelimene katılıyorum.
Selam canim soylediklerinize kesinlikle katiliyorum,ne yaptiysak havada kaldi malesef, adam o kadar profsyonel ki karda yuruyup izini belli etmiyor!ozel msj atmak istiyorum size izniniz varsa...
Yok kesin degil, zaten cocugum hastalandi dedigi telefon görüsmesinden sonra birdaha kadina ulasilamamis.Bu kadın çocuğum hasta diye mesajında belirtmemiş sadece mehmet yazmış diye biliyorum ,sonrasında aradığında konu sahibine böyle bir şey demiş o an için uydurmuşda olabilir,gerçekten çocuğu hastamıymış o konu kesin mi ,gelişmelerin tamamını okuyamadım da
kız hayal gücü deyip geçme. burda biri arkadaşının eşinin facesinde sürekli paylaştığı tuhaf şekilleri paylaşmıştı, acaba bunlar ne diye. arkadaşlardan biri bunun adamın uydurduğu alfabe olduğunu çözmüştü. ve dediği harfleri yerine koyunca baya baya karısını aldattığı ortaya çıkmıştı
ewt ewt inan valla. ne zekalar var. hepimiz şok olmuştuk :)ciddi misin. inanırım vallahi. bu kadın milletinden korkulur
Canim msj atacak bir durum kalmadi,hertain yok ortalarda ve gosterilen bir cabada yok..biz elimizden geleni yaptik yardimci olmaya calistik,gerisi artik ona kalmis...yinede tesekkurler:)Aklın yolu bir Viveciğim...
Ar damarı çatlamış ne diyebiliriz ki... mesajı bekliyorum.
Aynı şeyi düşünüyorum maalesefSekreter zannedilen Kadın çocuğum hasta diye gecenin 4ünde mesaj atıyor. Eşi 15 sene bekar yaşadı...
Çocuğun babası ...
Neyse kk hatunları cok akıllı. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Yani şüphelerimi.
Tabi konu fake değilse .
Sayfa 101 de özetledim :)Ayy konu yüzlerce sayfa olmuş daha yeni gördüm
Biri bana olayları özet geçebilir mi çokk merak ettim gerçekten??
Konu sahibi en son otogardayken esinin israriyla kadini aramis saydirmisti sonrasini hatirlamiyorum
Inşh kötü şeyler olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?