Allah aşkına bir akıl verin:(

o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_

Erkeklerde ejakulasyonu sırasında çıkan sıvının yarısı sperm yarısı ise prostat sıvısıdır. Çeşitli durumlardada bu salgı salgılanabilir, açıkça yazmıyorum. Normal bir erkek bunu gündeme getirmeyeceği için eşlerinizde bu durumdan haberdar olmamanız gayet normal. Yani cevap hayır görmeniz gerekmiyor zaten bu durumun konu sahibinin eşi tarafından gindeme getirilmiş olması da son derece tuhaf.

Bu ne ne alaka konuyla. hangi sayfada yazmış konu sahibi

hadı bee, nerde ki o konu okusaydım soyle bı

Her sayfada ozet gecilme imkani yok.

Bu kadar merak eden konu sahibinin profiline girip attigi mesajlari okuyarak olayi kolayca takip edebilir.

Kadinin ogrenme olayina gelince, bilmiyorum yazilanlari okuyor musunuz ama CuteMom adli uye kadinla facebooktan birbirlerini eklediklerini ve kadina bazi fotograflar attigini soyledi. Kadin tepki vermeyince de kadini engellemis.

Yani kadin her halukarda burayi olmasa bile konu sahibi tarafindan takip edildigini biliyor.

Kadin ve 2 yil onceki kuaforde calisan kisi arasinda bir iliski yok.

Sekreterlige basvuran biri olmayabilir, adam bunu uydurmus gibi gozukuyor. 2 gunde sabah 4te Mehmet diye mesaj gelmez.

Kadına degılde konu sahıbıne bazı mesajlar attım. Bız baaska benzerlıkler bulduk ama konu sahıbı onaylamadı bakmadı zaten resımlere. Ama benım buldugum kadın ızmır degıl tam tersıne baska bır sehırde, cocugu var ufak. kocası gozukmuyor gorunurde ya da paylastıgı resımlerde

Siz nicin o kadin oldugunu dusunmustunuz? Kadin olmama ihtimali de var o halde.

Kadin oldugunu dusundugunuz kisiyi eklediniz degil mi facebooktan?

Kadinin burayi bulmasi olasilik disi degil ama bence adam kadini her seyi kapatmaya zorladi. Cunku aldatti ve karisinin bulmasini istemiyor. Anormal degil yani kadinin her seyi kapatmis olmasi.

Yine de konudaki isim gecen mesajlarin degistirilmesi faydali olur.

Siz nicin o kadin oldugunu dusunmustunuz? Kadin olmama ihtimali de var o halde.
verdıgı ısımde tek tutarlı profıle sahıp olan kısı oydu cunku. Ancak ıstegımı hemen kabul edıp oda bana ıstek gonderdı. bende kabul ettım ve bıraz ınceledım. Bıraz derken kare kare baktım
Aman neyse ya benımde eskı kocam boyle bır vakayla yakalanmıstı ama ben hemen ayrılmıstım
yazılanlar gıbı konu sahıbı ayrılmayacaksa , hıc canını sıkmasın gormedım duymadım bılmıyorum

Uzuldum adiniza.. umarim dusundugunuz gibi bir sey yoktur. sabirli olun ve takip edin bakalim durum degisecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…