- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
ewt ewt inan valla. ne zekalar var. hepimiz şok olmuştuk :)
valla bende detaycıyımdır. incik cincik kurcalarım herşeyi. ama yani kimin aklına gelir özel alfabe , uğraşıp yapmışlar birdeewt ewt inan valla. ne zekalar var. hepimiz şok olmuştuk :)
o yorumu okurken menıyı nereden gordugunu hem merak ettım, hemde su prostat sıvısının ne demek oldugunuda bılmıyorum. Yanı bızdemı gormelıyız eslerımızde bunu ?_
Sayfa 101 de özetledim :)
Bu neErkeklerde ejakulasyonu sırasında çıkan sıvının yarısı sperm yarısı ise prostat sıvısıdır. Çeşitli durumlardada bu salgı salgılanabilir, açıkça yazmıyorum. Normal bir erkek bunu gündeme getirmeyeceği için eşlerinizde bu durumdan haberdar olmamanız gayet normal. Yani cevap hayır görmeniz gerekmiyor zaten bu durumun konu sahibinin eşi tarafından gindeme getirilmiş olması da son derece tuhaf.
hadı bee, nerde ki o konu okusaydım soyle bıkız hayal gücü deyip geçme. burda biri arkadaşının eşinin facesinde sürekli paylaştığı tuhaf şekilleri paylaşmıştı, acaba bunlar ne diye. arkadaşlardan biri bunun adamın uydurduğu alfabe olduğunu çözmüştü. ve dediği harfleri yerine koyunca baya baya karısını aldattığı ortaya çıkmıştı
Dimi bende merak ettim çokhadı bee, nerde ki o konu okusaydım soyle bı
hadı bee, nerde ki o konu okusaydım soyle bı
Ben okuyorum şuanda :)ayy bilemedimbaya zevkliydi akıl oyunları gibi.
Cute kiz hangi konu?Ben okuyorum şuanda :)
Tamamdır canım, bekleyip göreceğiz o halde... Teşekkür ederim.Canim msj atacak bir durum kalmadi,hertain yok ortalarda ve gosterilen bir cabada yok..biz elimizden geleni yaptik yardimci olmaya calistik,gerisi artik ona kalmis...yinede tesekkurler:)
Kadına degılde konu sahıbıne bazı mesajlar attım. Bız baaska benzerlıkler bulduk ama konu sahıbı onaylamadı bakmadı zaten resımlere. Ama benım buldugum kadın ızmır degıl tam tersıne baska bır sehırde, cocugu var ufak. kocası gozukmuyor gorunurde ya da paylastıgı resımlerdeHer sayfada ozet gecilme imkani yok.
Bu kadar merak eden konu sahibinin profiline girip attigi mesajlari okuyarak olayi kolayca takip edebilir.
Kadinin ogrenme olayina gelince, bilmiyorum yazilanlari okuyor musunuz amaCuteMom adli uye kadinla facebooktan birbirlerini eklediklerini ve kadina bazi fotograflar attigini soyledi. Kadin tepki vermeyince de kadini engellemis.
Yani kadin her halukarda burayi olmasa bile konu sahibi tarafindan takip edildigini biliyor.
Kadin ve 2 yil onceki kuaforde calisan kisi arasinda bir iliski yok.
Sekreterlige basvuran biri olmayabilir, adam bunu uydurmus gibi gozukuyor. 2 gunde sabah 4te Mehmet diye mesaj gelmez.
Yok abla herif kendince bir alfabe türetmiştiOnu hatırlıyorum hatta ibrancemiydi yazılanlar,yanlış hatırlamıyorsam..
Kadına degılde konu sahıbıne bazı mesajlar attım. Bız baaska benzerlıkler bulduk ama konu sahıbı onaylamadı bakmadı zaten resımlere. Ama benım buldugum kadın ızmır degıl tam tersıne baska bır sehırde, cocugu var ufak. kocası gozukmuyor gorunurde ya da paylastıgı resımlerde
verdıgı ısımde tek tutarlı profıle sahıp olan kısı oydu cunku. Ancak ıstegımı hemen kabul edıp oda bana ıstek gonderdı. bende kabul ettım ve bıraz ınceledım. Bıraz derken kare kare baktımSiz nicin o kadin oldugunu dusunmustunuz? Kadin olmama ihtimali de var o halde.
Yok abla herif kendince bir alfabe türetmişti
Ve ıncelıklerını anlatıp baskalarınında okumasını saglamıs. O degılde bendemı ugrassam arada kocama kızarsam whatsapp resmımı yaparım boyle.Hatta bir arkadaş tercüme etmişti bunu..
Ve ıncelıklerını anlatıp baskalarınında okumasını saglamıs. O degılde bendemı ugrassam arada kocama kızarsam whatsapp resmımı yaparım boyle.
Olurdu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?