Vay arkadaş neler olmuş şimdi anladımÖZET
Hertain'in esine gece 4de "Mehmet" diye mesaj geliyor. Hertain esinin telinden cevap olarak "efendim" diye yaziyor, bunun üzerine esi telefonu aliyor ve mesajlari bilerek siliyor ama bilmeyerek sildim diyor. Telefonunu hic sessize bile almayan esi telefonunu Ucak moduna almaya basliyor.
Bunun üzerine Hertain süpheleniyor. Zaten cok önceleri buna benzer bir olay yasamis. 2 Mahalle ilerideki kuaför ozamanlar mesaj atmis.
Simdi "Mehmet" diye mesaj atan kadin, sekreterlik basvurusu yapanmis. Mehmet beyin zaten sekreteri oldugu halde niye yeni Sekreter ariyor? Ilk süphe bu.
Konu sahibi otogara gidiyor, fakat annesi Hertaini kabul etmeyince Polise gidiyor, kadin siginma evine gitmek icin. Kadin siginma evi icin darp raporu gerekiyormus. Bu arada mesaj atan kadinla görüsüyor, Kadinin cocugu hastalanmis, kadin panikle mesaj atmis. Ondan sonrada Kadin telefonunu kapatti ve hala acmadi.
Suanda esinin telefon dokümanlarina ulasilmaya calisiyor, ama kurumsal hat oldugu icin ulasamadilar!
Bukadar :)
Bu arada konu sahibi hic dikkatli davranmiyor, esinin telefnundan KK ya yaziyor. Yani esi ve o kadin KK yi desifre etmis olabilir diye süpheleniliyor. Özel Grup kurulmus ama orayada konu sahibi yazmadigi icin, sadece varsayimlar varmis. Ben Grupta degilim :)
Esinin savunmasi, 15 sene bekar kaldim kimse hayatimda yokdu, simdi seni niye aldatayim!
kız hayal gücü deyip geçme. burda biri arkadaşının eşinin facesinde sürekli paylaştığı tuhaf şekilleri paylaşmıştı, acaba bunlar ne diye. arkadaşlardan biri bunun adamın uydurduğu alfabe olduğunu çözmüştü. ve dediği harfleri yerine koyunca baya baya karısını aldattığı ortaya çıkmıştı
Ben okuyorum şuanda :)
ya bana da gostersene be gulum. kopyala benııı
benim profilimde var bakabilirsinya bana da gostersene be gulum. kopyala benııı
90.sayfaBu nene alaka konuyla. hangi sayfada yazmış konu sahibi
Sıpalar mı?oha beee...
ulan burası müge anlı asıstanı kaynıyor..okudum dediğiniz konuyu.insan degılsınız lan siz.avatar kaynıyor burası.nasıl zekı hatunlar var peeeeeees!!!
kızlar hastayım size.hayatımda ne karar alırsam alayım buraya yzıyorum hıc te pısman olmadım.sevıyorum sızı sıpalar :)
Kadın burayı biliyor ve okuyor hanımlar...
İsmini google a yazınca çıkan tüm sosyal medya hesaplarını kapatmış.
Daha ne kaldı yazılacak bilmiyorum ama artık fazla da yazmaya gerek kalmadı
Allah aşkına kadının ismini nasıl öğrendiniz , korktum şuan sizdenAynen, bunu su an ben de farkettim. Bütün hesaplar kapatilmis, instagram twitter hic birsey kalmamis ve muhtemelen yeni bir hat bile almistir.
Gece de yazdigim gibi, Hertain esini affedecek (belki coktan affetti) ve esi de artik daha dikkatli olacak bu konularda. O kadar yemin ediyor falan diyor belli ki affetme yolunda yani.
Bence hem o kadinin hem de hertainin esinin bu forumdan ve olan bitenden haberleri var.
Artik bisey yapilabilecegini sanmiyorum maalesef
Sıpalar mı?
Madonna kız başlığın daha ilk mesajında yazıyor kadının adıAllah aşkına kadının ismini nasıl öğrendiniz , korktum şuan sizden
+1000 kayitlardan bise cikmadi diye kapanacak bu konu hatta bence gelmeyebilir bile ne yalan soyleyeyim ben hala acaba mi diyorumAynen, bunu su an ben de farkettim. Bütün hesaplar kapatilmis, instagram twitter hic birsey kalmamis ve muhtemelen yeni bir hat bile almistir.
Gece de yazdigim gibi, Hertain esini affedecek (belki coktan affetti) ve esi de artik daha dikkatli olacak bu konularda. O kadar yemin ediyor falan diyor belli ki affetme yolunda yani.
Bence hem o kadinin hem de hertainin esinin bu forumdan ve olan bitenden haberleri var.
Artik bisey yapilabilecegini sanmiyorum maalesef
Çok tatlıymışsınızkızlar benim herif'e anlatıyorum bu forumu..bana dediiği şey " o çakallikları ordan ogrenıp gelip denek diye bana kusuyosun herseyı.
erkekler olarak resmen ayakta uyutuluyoruz ...cok gerızekalı varlıklarız dedi..bende kendı adına konuş,ne çakal adamlar var dedim.laf soktugumu 3 saat sonra anladı.sen bana laf mı soktun dıyor....
gozunu açarım dıye korkuyorum...
ama cıdden bak vallahi billahi buraya uye oldugumdan beri kavam zehir..ben pilot
boşuna üniversite okumuşuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?