Allah aşkına bir akıl verin:(

hahahahhahahhahahhaahhahahah seviyorum burayı ya

Özel mesajdaki kızlar hangi resimleri buldunuz kaçıncı sayfada vaktim yok hiçbişeyi okuyamıyorum wc de şimdi boşluktan faydalandım biraz hızlı yazarsanız

@Hertain esin basindami bekliyor yani?hep evdemi bu...bak gercekten niyetim seni uzmek yada yargilamak degil ama cok fazla eksik bilgi var..once bu bosluklari doldurmani rica ediyoruz senden..

Özel mesajdaki kızlar hangi resimleri buldunuz kaçıncı sayfada vaktim yok hiçbişeyi okuyamıyorum wc de şimdi boşluktan faydalandım biraz hızlı yazarsanız
Dun ki ozel
Mesajlasmaniza atmis arkadas ordan girip bakin

@Hertain esin basindami bekliyor yani?hep evdemi bu...bak gercekten niyetim seni uzmek yada yargilamak degil ama cok fazla eksik bilgi var..once bu bosluklari doldurmani rica ediyoruz senden..
Hayır canım hep evde değil 9-10 gibi gidiyo 5-8 gibi geliyo boşluklarda yazıyorum.Siz kaçıncı sayfada yazdınız fotolar nerde

Onda 6 gb internet var şirket hattı olduğu için bende 2 gb vardı Ve bitti

Evet Can'ım geçmişten siliyorum merak etme

Peki ne durumdasınız ne haldesiniz? Kendi hattınızdan ekstra internet paketi alamayacak bir durumda mısınız? Evinizde bir odaya kapanıp telefonla duramıyor musunuz? Dip dibe misiniz bunca olana rağmen?

Onda 6 gb internet var şirket hattı olduğu için bende 2 gb vardı Ve bitti
Mesajla kendinize ek internet paketi alin gelecek ay faturaniza yansir burada rahatca yazar akil alirsiniz oyle esten tel kacirarak olacak konu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…