- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Ben mesaj atan kadından bahsediyorsunuz sandım ..Madonna kız başlığın daha ilk mesajında yazıyor kadının adı
hahahahhahahhahahhaahhahahahkızlar benim herif'e anlatıyorum bu forumu..bana dediiği şey " o çakallikları ordan ogrenıp gelip denek diye bana kusuyosun herseyı.
erkekler olarak resmen ayakta uyutuluyoruz ...cok gerızekalı varlıklarız dedi..bende kendı adına konuş,ne çakal adamlar var dedim.laf soktugumu 3 saat sonra anladı.sen bana laf mı soktun dıyor....
gozunu açarım dıye korkuyorum...
ama cıdden bak vallahi billahi buraya uye oldugumdan beri kavam zehir..ben pilot
boşuna üniversite okumuşuz :)
Allah aşkına kadının ismini nasıl öğrendiniz , korktum şuan sizden
En son dün sabaha karşı aktifmiş sanırım.. Sonrasını bilemiyorum@Hertain yok mu ortalarda, girmedi mi hiç? Bizi bilgilendirse..
Nasil yani wc de?kendi telinlemi giriyorsun biraz bilgi ver lutfen?Özel mesajdaki kızlar hangi resimleri buldunuz kaçıncı sayfada vaktim yok hiçbişeyi okuyamıyorum wc de şimdi boşluktan faydalandım biraz hızlı yazarsanız
Kocasi wc de onun telinden giriyor anladigimNasil yani wc de?kendi telinlemi giriyorsun biraz bilgi ver lutfen?
Dun ki ozelÖzel mesajdaki kızlar hangi resimleri buldunuz kaçıncı sayfada vaktim yok hiçbişeyi okuyamıyorum wc de şimdi boşluktan faydalandım biraz hızlı yazarsanız
Hayir benim anlamadim neden ozele de yazmadi?Kocasi wc de onun telinden giriyor anladigim
Hayır canım hep evde değil 9-10 gibi gidiyo 5-8 gibi geliyo boşluklarda yazıyorum.Siz kaçıncı sayfada yazdınız fotolar nerde@Hertain esin basindami bekliyor yani?hep evdemi bu...bak gercekten niyetim seni uzmek yada yargilamak degil ama cok fazla eksik bilgi var..once bu bosluklari doldurmani rica ediyoruz senden..
Özele yaptığım bi salaklığı yazdım burayada bilgi verdim offf karman çorman oldu herşey yaaYazmadi ozele bakiyorum yok..
Evet Can'ım geçmişten siliyorum merak etmeNasil yani wc de?kendi telinlemi giriyorsun biraz bilgi ver lutfen?
Evet Can'ım geçmişten siliyorum merak etme
Yazdim sana bi bak bu gidisle zaten hersey b.k a saracakÖzele yaptığım bi salaklığı yazdım burayada bilgi verdim offf karman çorman oldu herşey yaa
Mesajla kendinize ek internet paketi alin gelecek ay faturaniza yansir burada rahatca yazar akil alirsiniz oyle esten tel kacirarak olacak konu degilOnda 6 gb internet var şirket hattı olduğu için bende 2 gb vardı Ve bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?