Allah aşkına bir akıl verin:(

acil tl yukle hertain telefoncu veya bakkal market yok mu hemen etrafinda. boyle olmaz

Mesajla ek net paketi alabilirsin gelecek ay faturana yansir bir yere gitmeme gerek yok oturdugun yerden yapiosun
İşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruz

İşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruz
E gelsin ne olacakki 2 gb net ne kadarki esin oyle para konularini skinti yapmio diye biliodum

E anlasın nette sadece kk mı var face vs herşey var adam bundan da kısmasın seni bi zahmet şu durumda bırak ödesin.katlansın kendi yediği haltın sonuçlarına..

Kocanın telini ona verecekken bu hertain hesabından çıkış yapıp geçmişi sil canım sakın ihmal etme

Hayır canım hep evde değil 9-10 gibi gidiyo 5-8 gibi geliyo boşluklarda yazıyorum.Siz kaçıncı sayfada yazdınız fotolar nerde

Eşinize madem internetim bitti demişsiniz ek paket alın işte. Anlayacagı bir durum yok.

Anlarsa da anlasın yani. Her seyi açık ettiniz zaten. Onun telefonunudan girince daha mı guvenli oluyor?

Her haltı yiyor, sizi ayakta uyutmaya çalışıyor, yüzünüze baka baka her defasında yalan söylüyor bir de internet ya da boşanmayla ilgili araştırmanıza mı laf edecek? Ne hakla?!

Sen internet paketi al kendi telinden gir yüksek bir mebla gelmez fatura merak etme hem öyle şüphelenmez ama onun telinden girdiğin her an uçurumun kenarındayız

Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye
Neyi anlar sen net paketi alinca kk ya girdigini neden anlasin adam.Oyalanacak bir seyim yok nette bebek forumlariyla falan vakit geciriyorum dersin cok ustelerse kaldiki arkadasin dedigi gibi maddm
Bu kadar duskun seni kaybetmek istemiyor takilmaz oyle 20-25 tl ye

Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye

Dokum icin nicin kardesinin gelmesini bekliyorsunuz?

Gerek yok uzun uzun okumaniza. Bunu bilin yeter. Kardesi 1 faksla veya telefonla ogrenebilir sifreyi. Siz de internetten gorebilirsiniz dokumu.

Esinizden yarin aksama kadar o sifreyi getirmesini yoksa sonuclarina katlacagini soyleyin.

Gerek yok adamin gelmesine. Hemen ogrenebilir ve size iletebilir.

Ama siz ogrenmekten ziyade sundurmek istiyorsunuz bu konuyu.

Artık net olun.

Eşinize "ya kardeşini ara sifreyi hemen alıp bize versin, dökümlere internetten bakayım. Ya da dava açacagım zaten dökümler mecburen elimize yasal olarak geçecek. Bu şüphe ile ben devam edemem" diyeceksiniz.

Eger aldatıldıgınızdan kesin emin oldugunuzda bile boşanmayacaksanız ve bu yüzden yukarıdaki gibi konusmaktan korkuyorsanız şu an böyle ugraşmanızın ne anlamı kalıyor zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…