Nanelimoncum gruba yazıyo ben çıktım sandım ama msj gelmeye devam ediyor. oraya yazıyo şu an@Hertain ozelden yazdim sana neden cvp vermiyorsun?
Burdasin ustelik....
Faruralı benimkiacil tl yukle hertain telefoncu veya bakkal market yok mu hemen etrafinda. boyle olmaz
Mesajla ek net paketi alabilirsin gelecek ay faturana yansir bir yere gitmeme gerek yok oturdugun yerden yapiosunFaruralı benimki
İşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruzMesajla ek net paketi alabilirsin gelecek ay faturana yansir bir yere gitmeme gerek yok oturdugun yerden yapiosun
E gelsin ne olacakki 2 gb net ne kadarki esin oyle para konularini skinti yapmio diye biliodumİşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruz
E anlasın nette sadece kk mı var face vs herşey var adam bundan da kısmasın seni bi zahmet şu durumda bırak ödesin.katlansın kendi yediği haltın sonuçlarına..İşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruz
Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diyeE anlasın nette sadece kk mı var face vs herşey var adam bundan da kısmasın seni bi zahmet şu durumda bırak ödesin.katlansın kendi yediği haltın sonuçlarına..
Senin net almanla kk ya girdiğini anlamaz canım hem bir dahaki döneme yansıcak ozmana çözülür inşallah sorunun..Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye
İşte ordan anlar fatura yüklü geliyor o zaman ayrıca internetim bitti modemi bağlat artık dedim tamam dedi bakalım bekliyoruz
Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye
Hayır canım hep evde değil 9-10 gibi gidiyo 5-8 gibi geliyo boşluklarda yazıyorum.Siz kaçıncı sayfada yazdınız fotolar nerde
Neyi anlar sen net paketi alinca kk ya girdigini neden anlasin adam.Oyalanacak bir seyim yok nette bebek forumlariyla falan vakit geciriyorum dersin cok ustelerse kaldiki arkadasin dedigi gibi maddmYa parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye
Ya parasından değil hani diyonuzya anlar oda girer kk ya diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?