Allah aşkına bir akıl verin:(

Ya anlatamıyorum herhalde Allah aşkına gsm çiye yakın biri varsa sorsun anca öyle inanacaksınız şirket hatlarında özel numaraya kapatmak için bile şirket yetkilisinin onayı gerekiyor artık bu konuda şifre falan demeyin Yok öyle bişey Özge kullanıcısının dediği gibi herşey

Hanimefendi o uye soyluyor zaten nasil okuyorsunuz anlamiyorum.

Gerek yok iste. O onayi adam telefonla ve faksla alabiliyor. Zaten ne alaka sizin sehre gelecek? Orada bayisi yok mu operatorun sanki.

Lutfen sacma sacma seylere inanip komik duruma dusmeyin.

Uyeye sinirlenmenize gerek yok ben ek kullanici icin bilgi verdim kardesi sifreyi alip size verir sizde bilgisayardan o sifre ole online bakarsiniz buda bir yol

Bi benmiyim ya hicbisey anlamayan konudan.ozel mesjlar grup mesjlasma sifre internet paketi bakkala git yukle felan esin anlamasin.
Resim felan okuyorum okuyorum anlamiyorum kim ne resmi bulmus.

Şifreyi alıp paket yapıp kargoyla yollasın bari:)
Yahu şifreyi agabisi öğrenecek ve size mesaj atacak bu kadar basit neden bulunduğunuz şehire gelsin ki?telefon mail mesaj hrrturlu öğrenir ve size iletebilir zaten..ama amaç zaman kazanmazsa bilemem.

Şirket yetkilisi kardesi degil mi?
Direkt onun verecegi bir onay ve sonrasında kendisine ait olan size yollayacagı şifre ile her şeyi okuyabilecekken eşinize inanıp işi çetrefilli hale getiriyorsunuz.

Bi benmiyim ya hicbisey anlamayan konudan.ozel mesjlar grup mesjlasma sifre internet paketi bakkala git yukle felan esin anlamasin.
Resim felan okuyorum okuyorum anlamiyorum kim ne resmi bulmus.
Biz acaba kadını bulduk mu dedik ama bulamamışız kadın başka şehirdeydi çünkü. ama koca kişisi o şehire hiç gitmemiş vs. yani yanlış kişiyi avladık özelde olan bu başka bir durum yok.

Şirket yetkilisi kardesi degil mi?
Direkt onun verecegi bir onay ve sonrasında kendisine ait olan size yollayacagı şifre ile her şeyi okuyabilecekken eşinize inanıp işi çetrefilli hale getiriyorsunuz.
Adamın korkusu bence daha ne bilinmeyen numaralar çıkacağı..süreci uzatıyor belki bu ayın dökümünü geçirip gelecek ayınkini çıkarttıracak sadece..

Yarın 28ekim öğleden sonra tatil bu gsm ler vs de tatil mi oluyo bilmiyorum, erkek kardeş yarın öğlene kadar öğrenebilir mi şifreyi?

İnternetim bitti diyen ama kendine ek paket almayan ya da internete girmeye devam etmeyen bir kadın var karşımızda. Faturalı ise internete girmeye devam edebilir. Eşine de isterse kol gibi fatura gelsin bu saatten sonra önemi var mı?
Israrla durum nedir diye soruluyor cevap da vermiyor.
Bundan sonra şifreymiş oymuş buymuş geçmiş olsun.

Biz acaba kadını bulduk mu dedik ama bulamamışız kadın başka şehirdeydi çünkü. ama koca kişisi o şehire hiç gitmemiş vs. yani yanlış kişiyi avladık özelde olan bu başka bir durum yok.
Ay neler donuyor ya korkulur valla:)yanlis manlis bi kadin bulunmus.bende kocamin adini soyadini yazsam

Ya kızlar valla ağlayacam gsm çiye gittim diyorum şifreyle olmuyormuş daral geldi.Yarın gsm ciye yakın olan yada yolunun üzerinde olan birisi sorsun Ya yemin ederim adam aynen böyle söyledi çatlayacam artık yaaa

Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım

Adamın korkusu bence daha ne bilinmeyen numaralar çıkacağı..süreci uzatıyor belki bu ayın dökümünü geçirip gelecek ayınkini çıkarttıracak sadece..

Geçmiş aylara dönük döküm de cıkarılabilir.
Fakat 1 hafta sonra geçen ayın dökümü çıkmıyormuş yalanıyla gelme ihtimali yüksek bence de.

Dediginiz gibi olabilir ama adamın neyden korktugunu umursamıyorum aslında. Böyle kritik bir konuda üst üste yalan söylemesi benim için fazlasıyla yeterli.

Sorun şu ki konu sahibi net olamıyor çünkü dogru cıkarsa bosanmaktan korkuyor sanki.
Tüm araştırma da devam ederken aldatılmadıgından emin olmak içinmiş gibi bir hali var...
Umarım yanılıyorumdur.

Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım

Döküman çıkmazsa peki?
Bana bir şey atmanıza gerek yok. Ben siteyi kapattığımda kendi hayatıma bakacağım. Bu hayatı yaşayan, bu adamla evli olan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…