Ya anlatamıyorum herhalde Allah aşkına gsm çiye yakın biri varsa sorsun anca öyle inanacaksınız şirket hatlarında özel numaraya kapatmak için bile şirket yetkilisinin onayı gerekiyor artık bu konuda şifre falan demeyin Yok öyle bişey Özge kullanıcısının dediği gibi herşeyDokum icin nicin kardesinin gelmesini bekliyorsunuz?
Gerek yok uzun uzun okumaniza. Bunu bilin yeter. Kardesi 1 faksla veya telefonla ogrenebilir sifreyi. Siz de internetten gorebilirsiniz dokumu.
Esinizden yarin aksama kadar o sifreyi getirmesini yoksa sonuclarina katlacagini soyleyin.
Gerek yok adamin gelmesine. Hemen ogrenebilir ve size iletebilir.
Ama siz ogrenmekten ziyade sundurmek istiyorsunuz bu konuyu.
Tamam bak bunu açayımHiç bise yapamiyosan esinin telinden taşınabilirliği aç @Hertain
Ya anlatamıyorum herhalde Allah aşkına gsm çiye yakın biri varsa sorsun anca öyle inanacaksınız şirket hatlarında özel numaraya kapatmak için bile şirket yetkilisinin onayı gerekiyor artık bu konuda şifre falan demeyin Yok öyle bişey Özge kullanıcısının dediği gibi herşey
Uyeye sinirlenmenize gerek yok ben ek kullanici icin bilgi verdim kardesi sifreyi alip size verir sizde bilgisayardan o sifre ole online bakarsiniz buda bir yolYa anlatamıyorum herhalde Allah aşkına gsm çiye yakın biri varsa sorsun anca öyle inanacaksınız şirket hatlarında özel numaraya kapatmak için bile şirket yetkilisinin onayı gerekiyor artık bu konuda şifre falan demeyin Yok öyle bişey Özge kullanıcısının dediği gibi herşey
Ya anlatamıyorum herhalde Allah aşkına gsm çiye yakın biri varsa sorsun anca öyle inanacaksınız şirket hatlarında özel numaraya kapatmak için bile şirket yetkilisinin onayı gerekiyor artık bu konuda şifre falan demeyin Yok öyle bişey Özge kullanıcısının dediği gibi herşey
Biz acaba kadını bulduk mu dedik ama bulamamışız kadın başka şehirdeydi çünkü. ama koca kişisi o şehire hiç gitmemiş vs. yani yanlış kişiyi avladık özelde olan bu başka bir durum yok.Bi benmiyim ya hicbisey anlamayan konudan.ozel mesjlar grup mesjlasma sifre internet paketi bakkala git yukle felan esin anlamasin.
Resim felan okuyorum okuyorum anlamiyorum kim ne resmi bulmus.
Adamın korkusu bence daha ne bilinmeyen numaralar çıkacağı..süreci uzatıyor belki bu ayın dökümünü geçirip gelecek ayınkini çıkarttıracak sadece..Şirket yetkilisi kardesi degil mi?
Direkt onun verecegi bir onay ve sonrasında kendisine ait olan size yollayacagı şifre ile her şeyi okuyabilecekken eşinize inanıp işi çetrefilli hale getiriyorsunuz.
Gerçektenmi fakemiymiş. Ofiste sesli okuyup vah vah ah ah tüh tüh yaptık yawBi dk bi dk Zeynep' in konu fake miymiş ?YA BEN O KAYNANA İÇİN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM BE !!
Dokum icin nicin kardesinin gelmesini bekliyorsunuz?
Gerek yok uzun uzun okumaniza. Bunu bilin yeter. Kardesi 1 faksla veya telefonla ogrenebilir sifreyi. Siz de internetten gorebilirsiniz dokumu.
Esinizden yarin aksama kadar o sifreyi getirmesini yoksa sonuclarina katlacagini soyleyin.
Gerek yok adamin gelmesine. Hemen ogrenebilir ve size iletebilir.
Ama siz ogrenmekten ziyade sundurmek istiyorsunuz bu konuyu.
Ay neler donuyor ya korkulur valla:)yanlis manlis bi kadin bulunmus.bende kocamin adini soyadini yazsamBiz acaba kadını bulduk mu dedik ama bulamamışız kadın başka şehirdeydi çünkü. ama koca kişisi o şehire hiç gitmemiş vs. yani yanlış kişiyi avladık özelde olan bu başka bir durum yok.
Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarımİnternetim bitti diyen ama kendine ek paket almayan ya da internete girmeye devam etmeyen bir kadın var karşımızda. Faturalı ise internete girmeye devam edebilir. Eşine de isterse kol gibi fatura gelsin bu saatten sonra önemi var mı?
Israrla durum nedir diye soruluyor cevap da vermiyor.
Bundan sonra şifreymiş oymuş buymuş geçmiş olsun.
Benim de tam aklimdan o geciyodu konu acsam noldu diye dusunuyodum kapanana kadar en azindan bi bilen yazar diye dusunmustum.Gerçektenmi fakemiymiş. Ofiste sesli okuyup vah vah ah ah tüh tüh yaptık yaw
Adamın korkusu bence daha ne bilinmeyen numaralar çıkacağı..süreci uzatıyor belki bu ayın dökümünü geçirip gelecek ayınkini çıkarttıracak sadece..
Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım
Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?