Adamın korkusu bence daha ne bilinmeyen numaralar çıkacağı..süreci uzatıyor belki bu ayın dökümünü geçirip gelecek ayınkini çıkarttıracak sadece..
Bennbunlari yazana kadarda telefoncudan bu bilgileri aldiklarini paylasma geregi hissetmedi amaHanimefendi o uye soyluyor zaten nasil okuyorsunuz anlamiyorum.
Gerek yok iste. O onayi adam telefonla ve faksla alabiliyor. Zaten ne alaka sizin sehre gelecek? Orada bayisi yok mu operatorun sanki.
Lutfen sacma sacma seylere inanip komik duruma dusmeyin.
@Hertain siz once kendinize bir net yukleyin sonrada buraya gelip eksik anlattiginiz konulari tam anlatin genis bir zamanda yapmak istediginizi soyleyin burada deneyim ve tecrube sahibi kisiler size yardimci olsun sabahtan beri 70 yol onerildi hepsine bir bahaneniz var birinci agizdan size sifre mantigini anlattim o konuya hic takilmadiniz olmuyormus iste deyip kenera cekildiniz net alin dedim iih kocam anlar (neyi anlayacak)es telefonuyla net paylasma tasinabilirlik bilginiz var yapabiliyorsunuz ama baska cok basit konularda bilginiz yok kocanizi affedip yolunuza bakmak istiyorsanizda bizi hic hic ilgilendirmiyor zaten hamilesiniz ailenizde sorunlu sizin icin en dogru karari vermis olursuuz.uye olarak sadece Bu kadar oyaladiginiza kizariz oteki sayfaya gecene kadar surer bu kizginlik.
Konunuzu takibi birakiyorum cunku bana gore siz en basindan kim oldugunuda aldattiginida biliyordunuz belki biraz moral olsun istediniz belki biraz kafaniz dagilsin istediniz tam olarak anlatarak bir konu acmadiniz ama isler sarpa sardi konu patladi millet usustu simdi olay netim yok kocam kizdi onun telinden giriyoruma dondu
Sizde Aldatilma suphesi veya kizginligi yasayan kadin davranisi gormedim ben
Allah yolunuzu acik etsin
Bebeginizide saglikla alin kucaginiza
Eğer dökümanda çıkarsa kesinlikle boşanacam boşanma davasının kağıtlarınıda özelden atarım
İnternetim bitti diyen ama kendine ek paket almayan ya da internete girmeye devam etmeyen bir kadın var karşımızda. Faturalı ise internete girmeye devam edebilir. Eşine de isterse kol gibi fatura gelsin bu saatten sonra önemi var mı?
Israrla durum nedir diye soruluyor cevap da vermiyor.
Bundan sonra şifreymiş oymuş buymuş geçmiş olsun.
Aaa oylemiymis hay allah ben bayagi bayagi 50 hatli eski sirketimin raporlarini cikartmak icin patronun verdigi sifre ile fatura dokuyordum incik cincikta bakabiliyordum finanscida yine patrondan aldigi sifre ile o faturalari kontrol edip calisan maasindan dusecekleri hesapliyorduYa kızlar valla ağlayacam gsm çiye gittim diyorum şifreyle olmuyormuş daral geldi.Yarın gsm ciye yakın olan yada yolunun üzerinde olan birisi sorsun Ya yemin ederim adam aynen böyle söyledi çatlayacam artık yaaa
3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuşAaa oylemiymis hay allah ben bayagi bayagi 50 hatli eski sirketimin raporlarini cikartmak icin patronun verdigi sifre ile fatura dokuyordum incik cincikta bakabiliyordum finanscida yine patrondan aldigi sifre ile o faturalari kontrol edip calisan maasindan dusecekleri hesapliyordu
Kocanın telinden geçmişi silip hertain hesabından da çıkış yaptıysan tamamdır canımKızlar şuan telefonumdan giriyorum ek internet almadım öylece giriyorum
Heh işte o dilekçeyi gün geçirmeden versin uzatmasın derdindeyiz. hemen yarın sabah versin dilekçeyi.3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuş
3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuş
Az önce yine söyledim yine kavga ettik başını duvara vurdu sabret bikaç gün dedi ben biraz daha üsteleyince yine kavga ettik
Ne olursa olsun alacam dediKendisi durumun ciddiyetinin farkında mı?
Dilekçe verilecek mi? Dökümler çıkınca aksiyon alacağınızı söylüyorsunua ama o dökümlerin çıkma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?