Allah aşkına bir akıl verin:(

Az önce yine söyledim yine kavga ettik başını duvara vurdu sabret bikaç gün dedi ben biraz daha üsteleyince yine kavga ettik

Bikaç gün daha sabret mi? bugün ayın kaçı? 27si. bikaç gün sonra bi aylık geçmiş görünebilir mi acaba soruyorum..

3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuş
Tane tane son kez anlatacam gsm ciye gitmeyecen o sana dokum vermekle yukumlu degil sen kardesten sifre alip bilgisayardan online islem merkezine giriceksin (ha tabi bilgisayar yoktu)
Oda olmadi kardese ayip olur falan senin o kaynin teline bir scan programi yukleyip gerekli evraklari tarayip musteri temsilcisine (sozlesmeye gelen kosinin teli vs vardir onda)bir mail atip diyecekki ben kardesim xin yyy numarasina yetki verilmesini istiyorum (6-12saat arasi yekendirildigi msji gelecek)sonra sen kocanin telinden aldigin sifre ile hat dokumune bakarsin size gelmesine haftasonunu beklemesine gerek yok

Sağol canım yaaa

Mesela kadın hattını iptal etse vs bile eğer geçmişte konuşmuşlarsa dökümanda bu yer alacaktır değil mi?

Vallahi yoruldum.canım şifreyle olmuyor dilekçe verecek bizzat dün sordum gsmciye

Sadece şunu sormak istiyorum. 2-3 gün içerisinde eşinizin bu konunun üstünü kapatmayacağına güveniyor musunuz? Gerçekten de dilekçe vereceğine güveniyor musunuz?
Ayrıca eşiniz hala nasıl size bağırabiliyor? Ben normalde sert yazan bir insanım çok çok az yorum yapmaya çalıştım konunuza ki hamile bir insanı darlamak istemedim. Eşiniz size bu kadar da mı acımıyor?

Canım bende obsesif komplesif bozukluğu var aşırı takıntılıyım kolay affetmem kolay kolay unutmam yani dökümanlarda bişey çıkmasa bile bu olayı uzatırım kafasını yerim yani.
Siz unutmuş gibi yap diyorsunuz ama yapamadığım için kızıyor işte durmadan nasıl bunu yaptın nasıl kıydın bebeğinle bana deyip duruyorum

Yani ben başkası gibi değilim Ece'de gitmeyecektim dışarda sürünürdüm Gine'de gitmezdim ama burda biçoğununz perişan olma git deyince gittim yemin ederim.
Eğer dökümsnlarda bişeyler çıkarsa ASLA AFFETMEM ASLAAA!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…