Vallahi yoruldum.canım şifreyle olmuyor dilekçe verecek bizzat dün sordum gsmciyeBir kaç gün sonra ne olacak da sabretmeniz gerekiyor?
Kardeşi sadece bir şifre için o kadar yol mu gelecek?
Az önce yine söyledim yine kavga ettik başını duvara vurdu sabret bikaç gün dedi ben biraz daha üsteleyince yine kavga ettik
Tane tane son kez anlatacam gsm ciye gitmeyecen o sana dokum vermekle yukumlu degil sen kardesten sifre alip bilgisayardan online islem merkezine giriceksin (ha tabi bilgisayar yoktu)3 tane gsm ciye sordum şuan şirket yetkilisi gelse dahi veremeyiZ dedi kendisi dilekçe verecek dedi kurumsal gsm ye normal gsm cide bile olmuyormuş
Sağol canım yaaabence artık kendini paralama. 30. haftadan sonra hamile bir bayanın bu kadar strese girmesi iyi değil. Allah korusun sancın falan gelir sonra onu hiçbir şey telafi edemez.
git bir güzel duşunu al meyveni ye uzan sakin sakin müzik dinle uyu.
biraz zamana bırak Allah şaşırtır zaten. illa ki ortaya çıkar ha bugün ha yarın. konuyuda sürekli açıp durma. en azından kendin ve bebeğin için. zaten haftandan dolayı cinsellikte imkansız bişey iyice uzak durursun konuyu açmıyor gibi yaparsın. vakti zamanı da gelince çıkarttırırsın dokümanları.
yalnız inş kayıtları silme gibi şansı yoktur .
Bence yine dökümanlarda olurMesela kadın hattını iptal etse vs bile eğer geçmişte konuşmuşlarsa dökümanda bu yer alacaktır değil mi?
Eskiden sadece son iki aya bakiliyordu simdi bilmiyorum kismis olabilirler
Yani inşallahMesela kadın hattını iptal etse vs bile eğer geçmişte konuşmuşlarsa dökümanda bu yer alacaktır değil mi? hatta erkek kardeşi sen arasan yarın sabah dilekçe ver desen..
Vallahi yoruldum.canım şifreyle olmuyor dilekçe verecek bizzat dün sordum gsmciye
Az önce arayacaktım ama çocuğu gerçekten hasta 4 yaşında bronşiti zatürreye çevirdi arayamadım bide bizzat kendisi gelmesi lazımmışhatta erkek kardeşi sen arasan yarın sabah dilekçe ver desen..
Az önce arayacaktım ama çocuğu gerçekten hasta 4 yaşında bronşiti zatürreye çevirdi arayamadım bide bizzat kendisi gelmesi lazımmış
Canım bende obsesif komplesif bozukluğu var aşırı takıntılıyım kolay affetmem kolay kolay unutmam yani dökümanlarda bişey çıkmasa bile bu olayı uzatırım kafasını yerim yani.Sadece şunu sormak istiyorum. 2-3 gün içerisinde eşinizin bu konunun üstünü kapatmayacağına güveniyor musunuz? Gerçekten de dilekçe vereceğine güveniyor musunuz?
Ayrıca eşiniz hala nasıl size bağırabiliyor? Ben normalde sert yazan bir insanım çok çok az yorum yapmaya çalıştım konunuza ki hamile bir insanı darlamak istemedim. Eşiniz size bu kadar da mı acımıyor?
Kardeşinin 2 çocuğu varKaç çocuğu var bu adamın ?
E versin dilekçeyi. neyi bekliyorlar?Vallahi yoruldum.canım şifreyle olmuyor dilekçe verecek bizzat dün sordum gsmciye
Bence oyaliyor seni..zaman kazaniyor ve karsina tertemiz bir dokumanla cikicak bak gor..sende aa kocam sucsuzmus kizlar gunahini almisim diyeceksin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?