Yani ben başkası gibi değilim Ece'de gitmeyecektim dışarda sürünürdüm Gine'de gitmezdim ama burda biçoğununz perişan olma git deyince gittim yemin ederim.
Eğer dökümsnlarda bişeyler çıkarsa ASLA AFFETMEM ASLAAA!!!!
Eşinizin kardeşi dilekçeyi niye kendi şehrinde vermiyor @Hertain ? Dilekçe vermesi için bir hafta sonra sizin şehrinize gelmesine ne gerek var. Bunu anlayamıyoruz.
Şu sorunun cevabını alana kadar fıtık olduk.
Çatlayacağım Vive'm yaKonu sahibi akıl edemiyor, yaşı küçük, saf, kondurmak istemiyor, cehalet diyin adına ne derseniz diyin işte. Ve adam da kandırıyor kolayca yok öyle yok böyle diyerek. Yani bu cevap alamadığınız soruların , konudaki tutarsızlıkların tek sebebi bbu bence.
Çatlayacağım Vive'm ya
Zaten çıktı alınmış dökümü kabul etme hertain. wolfrog demişti ya her türlü değişikliği yapabilirler. kardeş dilekçe işlerini halledince o dökümü eğer birinden alacaksa yanında sen ol ve sen al. yok eğer internetten kendi alacaksa lazım olan bilgileri sana söylesinler sen gsm sitesine girip döküme ulaş. eline gelecek bir kağıdı kabul etmeyeceğini bilsinler.
Adamın korkusu yok ki ciddiye alsın kadını. Nasıl olsa gidecek yeri yok, boşanamaz diye düşünüyordur.Eşin minareyi çaldı, kardeşi ile kılıfını dikiyorlar şu an... Olayın üzerinden bu kadar gün geçti, hala bu konuda bir adım atılmadı ise kusura bakma Hertain ama adam sana 5 yaşında çocuk muamelesi yapıyor ve seni ciddiye almıyor bile.Zaten daha önce yutturduğum gibi yine yuttururum diye düşünüyordur.
Olacağı söyleyeyim, tertemiz bir döküm gelecek, Hertain'de evet adam suçsuzmuş diyecek. Sonra bir sonraki yakalanmaya kadar gül gibi yaşayıp gidecekler. Önce kuaför, sonra sekreter bir sonraki de kasiyer olur artık!
Aynı fikirdeyim.Adamın korkusu yok ki ciddiye alsın kadını. Nasıl olsa gidecek yeri yok, boşanamaz diye düşünüyordur.
Boşanmasınlar diye de değil kadın sonra "dırdır" yapmasın diye suçlamaları kabul etmiyor.
Çok mantıklı ama mailden de olmuyormuş diyebilir yani öyle bir izlenim verdi ki koca, sanki ıslak imzalı vs böyle on kat poşete kolilere saracaklar dökümü elden teslim edecekler..öyle bir görüntü canlanıyo insanın zihninde.Mailine istesin hertain. Gsm de çalışanlar bu mail kimin diyecek hali yok. Valla BTK arayıp sorcam artık haaaa
O ne malin gozudur!!rahat pasa nasilsa kadin kukuma kusu gibi bekliyor evde...yeminle milletce fitik olduk yahuuAdamın korkusu yok ki ciddiye alsın kadını. Nasıl olsa gidecek yeri yok, boşanamaz diye düşünüyordur.
Boşanmasınlar diye de değil kadın sonra "dırdır" yapmasın diye suçlamaları kabul etmiyor.
Ayy o dokumu alacannn taa ...... yaw kafayi yedirtir boylesi..Çok mantıklı ama mailden de olmuyormuş diyebilir yani öyle bir izlenim verdi ki koca, sanki ıslak imzalı vs böyle on kat poşete kolilere saracaklar dökümü elden teslim edecekler..öyle bir görüntü canlanıyo insanın zihninde.
Kafasını duvara vuruyomuş ya koca , ona seviniyorum ben deAyy o dokumu alacannn taa ...... yaw kafayi yedirtir boylesi..
Ahahaytt hep numara bunlar kuzumKafasını duvara vuruyomuş ya koca , ona seviniyorum ben de
En sinir bozucu olan şey o zaten. adam aptal yerine koyuyor kadını. kuaför mevzusu halloldu bu da hallolur modunda; nasılsa kanıt bırakmadı gece 4 te arayan kadına ulaşılamıyo hattını kapattı artık ulaşamayız.. tamam işte al tel senindir diyo karısına teslim ediyo.. senden bir şey gizlemiyorum mesajı veriyo.. YERSEN TABİAhahaytt hep numara bunlar kuzum
Ben olacaadim o kafayi alir duvara duvara kendim cakardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?