Allah aşkına bir akıl verin:(

Hayır ben sadece merak ettim. Bazı arkadaşlar beni taşlamaya yer arıyormuş. Kompleks mi vardır nedir çözemedim. Adriana Lima nın aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz. Sekreterle aldatma haberi gördüm bir kaç kere. Hepsinde yakalayan eş tesettürlüydü. Sekreter olmasa aklıma bile gelmezdi. Daha önce de aldatan kişilerle ilgili yorumlarım var. Hiç kimseye açık/kapalı ayrımı yapmadım. Dediğm gibi sadece iyi niyetli bir meraktı...

Şuan gözümde hiçbişey yok İnan çok kızgınım çok etmediğim beddua kalmadı
anlayabiliyorum gerçekten ve öfkeyle kalkıp zararla oturma diye tavsilerde bulunuyoruz.bizi dinle ve kendini de bebeğini de düşün eşinin yapması gereken şey birşey olmadığını ispatlamak bunun için uğraş ve meydanı onlara bırakma

Hayir gerek yok mesela ben turkcelim sifre yazip 2222ye gönderiyorum sifre geliyor turkcell.comdan giris yapip bakiyorum kimle konusulmus mesajlasilmis. İzne falan gerek yok @Hertain
bende onu diyecektim eve dönerse aslında gizli gizli baksın şifre alsın kiminle konuşmuş baksın.vodafone de de var aynısı.en azından aynı numarayla görüşülmüş mü görüşülmemiş mi öğrenmiş olur.

Zaten adriana lima da tesettürlüydükendinle çelişiyorsun şu an

Suan zaten konu sahibinin yanindaki bankta oturmus bekliyomus. Ben olsam atlardim ustune alirdim telefonu. Vodafonede nasil bakiyor belki vodafonedir konu sahibi ogrensin

Evet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.

Suan zaten konu sahibinin yanindaki bankta oturmus bekliyomus. Ben olsam atlardim ustune alirdim telefonu. Vodafonede nasil bakiyor belki vodafonedir konu sahibi ogrensin
yani o da olabilir vermezse falan dedim bende ama yanında olduğu için bir şartla inanırım deyip internet sayfasından bakabilir

Evet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.
Iki tarafta suçludur bu iş tek yönlü olmuyor sonuçta adamlar eşlerini duvarla aldatmıyor ikinci kadınlarda erkeklerden gelen bu iğrenç talebe yeşil ışık yakmasınlar

Iki tarafta suçludur bu iş tek yönlü olmuyor sonuçta adamlar eşlerini duvarla aldatmıyor ikinci kadınlarda erkeklerden gelen bu iğrenç talebe yeşil ışık yakmasınlar
aynen katılıyorum erkek bir adım yürür bektı engel yok kadın razı erkek cesaretlenir ve yürümeye devam eder aynı şey kadın içinde geçerli erkek de engel koymadıkça kadın da yürür gider.bunun açığı kapalısı erkeği kadını hatta genci yaşlısı yok.

Zaten adriana lima da tesettürlüydükendinle çelişiyorsun şu an

Sen beni hiç anlamamışsın ki. Bak madde madde diyeyim:

Herkes aldatılabilir. Hiç fark etmez.

Haber gördüm. Sekreterle aldatma haberi. İkisinde de eş tesettürlüydü. O nedenle sordum.

Adriana Lima nın tesettürlü olmadığını gerizekalı olmayan herkes biliyorum. Yoksa oraya kabak gibi yazmazdım. Bir anlasan ne sorduğumu neyse çok sıkıldım anlamamızdan...

Ya neyse en azından herkesin aldatılabilecegi konusunda hem fikirsiz eşi sütü bozuk olduktan sonra

@Hertain suan cekip gidersen evi terk etmis olacaksin. Mahkemeye verse sen suclu cikarsin. Ispatlayamiyorsun cunku. Hamile halinle maddi manevi zor durumda kalacaksin. Annen kabul etseydi bir dk bekleme derdim. Ama su an evi terketmen seni cok zor duruma dusurecek. Esini affet demem asla. Bu halde kadin siginma evinde ne kadar duracaksin. Birikimin var mi bilmiyorum ama bebegin cok masrafi olacak. Telefon olayinda oldugu gibi ani hareket ediyorsun. Bir dur dusun. Mevcut durumu kullan. Kendini saglama al oyle git. Esin kac sene senin desteginle bu gunlere geldi. Bunu yanina birakma.

Ne demek o saatte ne olursa olsun mesaj atılmaz kesinlikle iliskileri yoksa bile eşin o yolu vermiş canın

Bal gibi aldatıyor bu adam. Yorum yapan çoğu kişi de fazla iyi niyetli yazmış, varsayıma bile gerek yok.

Gece dörtte Mehmet diye mesaj atan kadınla ne olacaktı başka? Bir şeyden haberi olmayan adam şaşırırdı. Mesajı hemen silmeye çalışmazdı.

Bir de sekreteri bile değil sekreterlik görüşmesine gelen biri neye güvenerek o saatte yardım istiyor?

Adam bir de tembihlemiş kadını. Sonra da ben ne bileyim kadın mesaj atmış işteymiş miş. Üfürükten tayyare selam söyle o yare.

Evet ikinci kadın suçsuz degil ama demek istediğim adamın beynine silah mi dayanıyor da yapıyor böyle adiligi? Sonuçta sex icin degil mi? Yanı isteyerek, hadi duygular var diyelim asık oldu o zaman ya bastıracak duygularını yuvasını düşünüyorsa ya da adam gibi boşayacak karisini yoluna bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…