Var mıdır öyle bir kural cidden ?Dedim telefon dökümanlarını alalım dedim tel şirketin üzerine biz alamayız ayrıca ölüm kayıp gibi şeyler olmayınca vermiyorlar dedi
Hayir gerek yok mesela ben turkcelim sifre yazip 2222ye gönderiyorum sifre geliyor turkcell.comdan giris yapip bakiyorum kimle konusulmus mesajlasilmis. İzne falan gerek yok @HertainVar mıdır öyle bir kural cidden ?
Hayır ben sadece merak ettim. Bazı arkadaşlar beni taşlamaya yer arıyormuş. Kompleks mi vardır nedir çözemedim. Adriana Lima nın aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz. Sekreterle aldatma haberi gördüm bir kaç kere. Hepsinde yakalayan eş tesettürlüydü. Sekreter olmasa aklıma bile gelmezdi. Daha önce de aldatan kişilerle ilgili yorumlarım var. Hiç kimseye açık/kapalı ayrımı yapmadım. Dediğm gibi sadece iyi niyetli bir meraktı...Kızmadılar, sadece bir kesimin aldatıldığı algısı oldu yorum okununca, aldatan adam çok güzel bir kadını da aldatıyor, ünlüler dünyasında gayet alımlı kadınların çoğu aldatıldı, örtülü müydüler? Hayır.
Erkek kısmı biz biraz kaba tabirle kaşınacak tırnak buldu mu kaşınır diye adlandırırız, tabii hepsi değil, potansiyeli olan adam biti kanlandı mı aldatıyor, eşi isterse dünya güzeli olsun, isterse 7/24 bakımlı gezsin.
Erkeklerin aldatmalarına bahaneleri tek çiçekle bahar geçmez, kendilerini arı görüyorlar, iğnelerini sökmek gerekiyor.
anlayabiliyorum gerçekten ve öfkeyle kalkıp zararla oturma diye tavsilerde bulunuyoruz.bizi dinle ve kendini de bebeğini de düşün eşinin yapması gereken şey birşey olmadığını ispatlamak bunun için uğraş ve meydanı onlara bırakmaŞuan gözümde hiçbişey yok İnan çok kızgınım çok etmediğim beddua kalmadı
Bu adam gittikçe batıyor haberi yok niye ?KK dan haberi yok bir kereHayir gerek yok mesela ben turkcelim sifre yazip 2222ye gönderiyorum sifre geliyor turkcell.comdan giris yapip bakiyorum kimle konusulmus mesajlasilmis. İzne falan gerek yok @Hertain
bende onu diyecektim eve dönerse aslında gizli gizli baksın şifre alsın kiminle konuşmuş baksın.vodafone de de var aynısı.en azından aynı numarayla görüşülmüş mü görüşülmemiş mi öğrenmiş olur.Hayir gerek yok mesela ben turkcelim sifre yazip 2222ye gönderiyorum sifre geliyor turkcell.comdan giris yapip bakiyorum kimle konusulmus mesajlasilmis. İzne falan gerek yok @Hertain
Haha aynenBu adam gittikçe batıyor haberi yok niye ?KK dan haberi yok bir kere
Zaten adriana lima da tesettürlüydüHayır ben sadece merak ettim. Bazı arkadaşlar beni taşlamaya yer arıyormuş. Kompleks mi vardır nedir çözemedim. Adriana Lima nın aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz. Sekreterle aldatma haberi gördüm bir kaç kere. Hepsinde yakalayan eş tesettürlüydü. Sekreter olmasa aklıma bile gelmezdi. Daha önce de aldatan kişilerle ilgili yorumlarım var. Hiç kimseye açık/kapalı ayrımı yapmadım. Dediğm gibi sadece iyi niyetli bir meraktı...
Suan zaten konu sahibinin yanindaki bankta oturmus bekliyomus. Ben olsam atlardim ustune alirdim telefonu. Vodafonede nasil bakiyor belki vodafonedir konu sahibi ogrensinbende onu diyecektim eve dönerse aslında gizli gizli baksın şifre alsın kiminle konuşmuş baksın.vodafone de de var aynısı.en azından aynı numarayla görüşülmüş mü görüşülmemiş mi öğrenmiş olur.
Evet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.Kandirilan bayanlari tenzi ederim.Evli oldugunu bile bile devam eden;yuva yikmaya calisanlAr kahpe ve kasarlanmistir.Arkadaslarinin
Esleri ile yatan kahpeler var.KAdinin en buyuk
Dusmani
Maalesefki
Kadin oldu.Allah yanlarina koymasin.Hic bir erkek kolY kolay yuvasini bozup bu tur ucuz kadinlarla evlenmez.
yani o da olabilir vermezse falan dedim bende ama yanında olduğu için bir şartla inanırım deyip internet sayfasından bakabilirSuan zaten konu sahibinin yanindaki bankta oturmus bekliyomus. Ben olsam atlardim ustune alirdim telefonu. Vodafonede nasil bakiyor belki vodafonedir konu sahibi ogrensin
Iki tarafta suçludur bu iş tek yönlü olmuyor sonuçta adamlar eşlerini duvarla aldatmıyor ikinci kadınlarda erkeklerden gelen bu iğrenç talebe yeşil ışık yakmasınlarEvet anlıyorum onu yapan kadın adidir ama karşısında ciplak kadın da olsa bir erkek istemezse namusuna sahip çıkar. Onun icin ilk ve büyük suçlu erkek benim icin.
aynen katılıyorum erkek bir adım yürür bektı engel yok kadın razı erkek cesaretlenir ve yürümeye devam eder aynı şey kadın içinde geçerli erkek de engel koymadıkça kadın da yürür gider.bunun açığı kapalısı erkeği kadını hatta genci yaşlısı yok.Iki tarafta suçludur bu iş tek yönlü olmuyor sonuçta adamlar eşlerini duvarla aldatmıyor ikinci kadınlarda erkeklerden gelen bu iğrenç talebe yeşil ışık yakmasınlar
Zaten adriana lima da tesettürlüydükendinle çelişiyorsun şu an
Ya neyse en azından herkesin aldatılabilecegi konusunda hem fikirsiz eşi sütü bozuk olduktan sonraSen beni hiç anlamamışsın ki. Bak madde madde diyeyim:
Herkes aldatılabilir. Hiç fark etmez.
Haber gördüm. Sekreterle aldatma haberi. İkisinde de eş tesettürlüydü. O nedenle sordum.
Adriana Lima nın tesettürlü olmadığını gerizekalı olmayan herkes biliyorum. Yoksa oraya kabak gibi yazmazdım. Bir anlasan ne sorduğumu neyse çok sıkıldım anlamamızdan...
Evet ikinci kadın suçsuz degil ama demek istediğim adamın beynine silah mi dayanıyor da yapıyor böyle adiligi? Sonuçta sex icin degil mi? Yanı isteyerek, hadi duygular var diyelim asık oldu o zaman ya bastıracak duygularını yuvasını düşünüyorsa ya da adam gibi boşayacak karisini yoluna bakacak.Iki tarafta suçludur bu iş tek yönlü olmuyor sonuçta adamlar eşlerini duvarla aldatmıyor ikinci kadınlarda erkeklerden gelen bu iğrenç talebe yeşil ışık yakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?