Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Bide klasik türk filmi replikleri neymiş ailesinin çok iyilikleri olmuş o yüzden mecburmuş yaw he he

iki gün sonrada seni bırakır baskası ile yazışır yani buna güven olur mu canım
bırak tez elden

Yok. Ben ağır yorumları göze alarak geldim. Anlattım. Haklısınız. Belki de öyledir. Bilmiyorum.

Ben de hatalıyım ve o kızın canını yakacağım. Zaten günahına girdim yeterince.

Kizin canini mi yakacaksin? Anlamadim? Ya bi de gercektrn guluyorum, neden biliyor musun? Internetten tanisip birine cabucak guvendigine.
Ya saniyor musun ki bu adam bi tek seninle konusuyor? Adam belli bir suru kisiyle konusuyordur boyle. Bunlar profesyonel cicim. Allah bilir sözlü bile degildir. Tumden yalan yani.
Bu kadar saf olmayin..

uzak durun net.görmediğniz dokunamadığınız kişileri sevmeyin lütfen.

Az büyüyün ya..bu cocukluk nedir boyle..Daha yuzyuze gorusmemissiniz seni cok seviyormus sonra aslinda onu cok seviyormus derken ceeeee seni de seviyormus onu da seviyormus.. yaslariniz kac dicem ama buyuk cikar diyede korkmuyorum dgl
21, 22

Canım o hayvan o... Çocuğunun teki şerefsizin teki amacı ne olacak nişanlısından asla vazgeçmez ama senide elde tıtmaya çalışıyor umut verici birkaç sözle. Bir laf vardır bilir misin lafla peynir gemisi yürümez diye. Seviyosa seninle evlenir. Sen ölsende o nişanlısını bırakmaz ama senide yedekte tutar şerefsiz o.. Çocuğu çünkü. Bak biraz konuşma fazla olunca fazla mesajlaşmayı sevmiyorum demiş. Bu lafın anlamı ben seni istemiyorum bana mesaj atmadır. Bak canım bu çocuk mesaj atsada cevap verme. Eğer mantıklı düşünürsen onu kalbinden atarsın. O sana mesaj attığında ben artık nişanlıyım beni arama onu seviyorum dersin. O zaman tutuşur yine sana yalvarmaya başlar hatta nişanlından ayrıl bende ayrılayım der ama o ayrılmaz bu tür şeylerde o kadar çok olay gördümki sakın o hayvanla konuşma bu arada sana söylediği o güzel lafların bin katını nişanlısına söylüyodur. Sanada kötü bir tabir kullanmak istemiyorum ama dış kapının dış mandalı olmaktan kurtul

Kandırmasaydı beni. Ben en başta bilsem konuşur muydum?
Bırak Allah aşkına ya.hadi ilk seferde kandırdı son seferde rüya bahanesiyle adamı aramalar seni seviyorum imalari vs...Kimi kandiriyorsun sen bizi mi kendini mi?Ikinizde aynısınız bence ve sen açık bir kapı bulsan hoop diye içeriye dolacak gibisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…