Allah aşkına böyleleri doğurmasın

Yok çocuk kısmına katılamıyorum. O da acımasız bir davranış olur. Amacım kamu spotluğu değil ama çocuklar öğretilmeyeni bilmezler. O çocuğa hayvanların canlı olduğunu, canının yanacağını öğretmeyen de suç. Çocuk bu dediğim gibi bilemez; öğretilmedikçe ha odunu sev demişsiniz ha kediyi onun için aynı.

Çocuğun yaptığı elbette yanlis fakat sonuçta çocuk belli ki ailede çocuğunu boyle yetistiriyor fakat bir cocuga bağırarak hayvan sevgisi asilayamazsiniz sakince konuşmanız cocugu suçlamadan bu yaptığının yanlış bir davranis olduğunu soylemeniz gerekirdi çocuğa butun arkadaşlarının içinde bağırdıniz küçük düştü yarın o kediye aynısını yapacak emin olabilirsiniz

Ya bana pek öyle gelmiyor ben küçükken annem eve giren sinekleri öldürdüğünde veya babam fareyi öldürdüğünde yalvarırdım öldürmeyin diye ağlardım zırlardım tabi beni dinlemezlerdi. Hatta babamın ben 6 yaşındayken farenin kafasını gözümün önünde koparmışlığı var(o da ayrı bi psikopat çünkü) yani bana öğretilmedi hiçkimse tarafından

Çocuğa refleks olarak bağırdım zaten. Bu arada çocuğun küçük düştüğünü düşünüyorsunuz da çocuk yaptığıyla gurur duyuyor ve gülümsüyordu. Cidden çocuk şeytan gibi bakıyordu yani çok çok tuhaftı hiç sizin bildiğiniz çocuklardan değildi

Yok zaten asla öyle bi şey yapmam ama aklımdan geçmedi desem de yalan söylemiş olurum

Maalesef,yavaş yavaş sahip olduğumuz tüm güzel değerlerimizi kaybediyoruz.Sevgi,saygı,merhamet...
Sanki dünya kendi çocuklarının etrafında dönüyormuş gibi davranan ebeveynler,aslında hem çocuklarına hem de topluma zarar verdiklerinin farkında değiller ne yazık ki!!!!
Bu şekilde büyütülen çocuklar birer suç makinesine dönüşüyor .
Ve bizim özenle,değerlerimize bağlı bir şekilde yetiştirmeye çalıştığımız çocuklarımız,ileride bu psikopatlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalacaklar.
Rabbim, esirgesin yavrularımızı.

İşte tam da bu sebepten yazdım annenin tavrı ortada baba Allah bilir nasıl bu tarz çocuklara birde biz toplum olarak bu şekilde davranırsak hepten kaybedeceğiz bu çocuk daha beter bir psikopat olacak ve eşine tekme atacak ve ne yazıkki bununla gurur duyacak

Siz emin olun konu sahibi orada çocuğa tatlı tatlı anlatmaya çalışsa da anlamayacaktı. O çoktan vicdanını kaybetmiş zaten. Öyle pis pis gülümseyip sonra arkadaşlarının yanına bir şey olmamış gibi gitmesinden belli. Hiç öyle yabancıdan gelen tatlı dil sökmez ona artık.

Bende böyle annelere hayret ediyorum yarın başka bişey yaptıgında da gider öper oğluşunun alnından.
Ozamnda kalkıp nu çocuk niye böyle oldu kader demez.

Yok o öyle değil, kendini savunamayan masum bir varlığa eziyet edene şiddet göstermekten zarar gelmez. Anlasın nasıl olduğunu. İnsan değil şeytan bunlar.

Şiddetle degil egitimle-tedaviyle çözülecek bir sorun var burda.

Siz o cocuga siddet uyguladiginizda o cocuk hayvanlara zarar vermekten vazgecmeyecek, sadece şiddet uygularken kimseye yakalanmamak için önlem alacak.

Şiddet şiddetten besleniyor bunu unutmamak lazım.

Peki biz bu hiç tanımadığımız çocuğa nasıl tedavi uygulayabiliriz onu da açar mısınız?

Kesinlikle çok doğru!

Bugün de benim arabamin camına top atmışlar ne biçim çatlamış kac yerinden hem de. Tabii bu kediyle kıyaslanamaz ama topu bilerek o tarafa attıklarını biliyorum. Bunlar aşağıda oynuyor araçlar yukarıda ama cokkk yukarıda yani. Şimdi randevu da pazartesiye alabildim anca tehlikeli bir şekilde gezicem. Demem o ki topu oraya buraya çarpması çok seviyorlar. Ama bir canlıya yapmaları hele annesinin tavrı kabul edilemez.

Peki biz bu hiç tanımadığımız çocuğa nasıl tedavi uygulayabiliriz onu da açar mısınız?

Şakanıza şakayla cevap vermeyi tercih etseydim telepati yoluyla falan yazardım ama ben yine de ciddi cevap vereyim,

Sizin/bizim uzaktan yapabilecegimiz bi sey tabi ki yok,iş ailelere düşüyor.

Çocukluk çagında şiddete meyilli bireylerin ilerki hayatlarında suça karışma risklerinin daha fazla olduguna dair calismalar var.

Aileler, benim cocugum cok zeki, onun icin böyle davranıyor diye kendilerini avutmak yerine cocuklarindaki siddet egilimini fark edince yardım alsınlar.

Iyi aksamlar.

Sinirinizde haklısınız ama fiziksel şiddeti kınarken psikolojik şiddet uygulamanız doğru mu? Size çemkiren kadında çocuğuna bu yöntemi kullanıyor ki, bağırınca pişkin pişkin bakmış çocuk sadece. Alışkın çünkü.

Çocuğu öldürmek isteyen mi dersin, şeytan diyen mi dersin maşallah. Bu öfke dolu yüreklerle kimse sakin ve vicdanlı çocuk yetiştiremez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…