- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yok çocuk kısmına katılamıyorum. O da acımasız bir davranış olur. Amacım kamu spotluğu değil ama çocuklar öğretilmeyeni bilmezler. O çocuğa hayvanların canlı olduğunu, canının yanacağını öğretmeyen de suç. Çocuk bu dediğim gibi bilemez; öğretilmedikçe ha odunu sev demişsiniz ha kediyi onun için aynı.Alıp topu çocuğa atasım geldi benim o kadar sinirlendim ki. Diyorum trauma o daha çocuk ne saçmalıyosum bi tarafım da diyo ki böyle çocuk mu olur çocuk dediğin saf temiz olur bu ne böyle şeytan kaçmış içine. Vallahi zor tuttum kendimi çocuğa daha çok çemkirmemek için ama tuttum
Ya bana pek öyle gelmiyor ben küçükken annem eve giren sinekleri öldürdüğünde veya babam fareyi öldürdüğünde yalvarırdım öldürmeyin diye ağlardım zırlardım tabi beni dinlemezlerdi. Hatta babamın ben 6 yaşındayken farenin kafasını gözümün önünde koparmışlığı var(o da ayrı bi psikopat çünkü) yani bana öğretilmedi hiçkimse tarafındanYok çocuk kısmına katılamıyorum. O da acımasız bir davranış olur. Amacım kamu spotluğu değil ama çocuklar öğretilmeyeni bilmezler. O çocuğa hayvanların canlı olduğunu, canının yanacağını öğretmeyen de suç. Çocuk bu dediğim gibi bilemez; öğretilmedikçe ha odunu sev demişsiniz ha kediyi onun için aynı.
Çocuğa refleks olarak bağırdım zaten. Bu arada çocuğun küçük düştüğünü düşünüyorsunuz da çocuk yaptığıyla gurur duyuyor ve gülümsüyordu. Cidden çocuk şeytan gibi bakıyordu yani çok çok tuhaftı hiç sizin bildiğiniz çocuklardan değildiÇocuğun yaptığı elbette yanlis fakat sonuçta çocuk belli ki ailede çocuğunu boyle yetistiriyor fakat bir cocuga bağırarak hayvan sevgisi asilayamazsiniz sakince konuşmanız cocugu suçlamadan bu yaptığının yanlış bir davranis olduğunu soylemeniz gerekirdi çocuğa butun arkadaşlarının içinde bağırdıniz küçük düştü yarın o kediye aynısını yapacak emin olabilirsiniz
Yok zaten asla öyle bi şey yapmam ama aklımdan geçmedi desem de yalan söylemiş olurumYok çocuk kısmına katılamıyorum. O da acımasız bir davranış olur. Amacım kamu spotluğu değil ama çocuklar öğretilmeyeni bilmezler. O çocuğa hayvanların canlı olduğunu, canının yanacağını öğretmeyen de suç. Çocuk bu dediğim gibi bilemez; öğretilmedikçe ha odunu sev demişsiniz ha kediyi onun için aynı.
İşte tam da bu sebepten yazdım annenin tavrı ortada baba Allah bilir nasıl bu tarz çocuklara birde biz toplum olarak bu şekilde davranırsak hepten kaybedeceğiz bu çocuk daha beter bir psikopat olacak ve eşine tekme atacak ve ne yazıkki bununla gurur duyacakÇocuğa refleks olarak bağırdım zaten. Bu arada çocuğun küçük düştüğünü düşünüyorsunuz da çocuk yaptığıyla gurur duyuyor ve gülümsüyordu. Cidden çocuk şeytan gibi bakıyordu yani çok çok tuhaftı hiç sizin bildiğiniz çocuklardan değildi
Siz emin olun konu sahibi orada çocuğa tatlı tatlı anlatmaya çalışsa da anlamayacaktı. O çoktan vicdanını kaybetmiş zaten. Öyle pis pis gülümseyip sonra arkadaşlarının yanına bir şey olmamış gibi gitmesinden belli. Hiç öyle yabancıdan gelen tatlı dil sökmez ona artık.İşte tam da bu sebepten yazdım annenin tavrı ortada baba Allah bilir nasıl bu tarz çocuklara birde biz toplum olarak bu şekilde davranırsak hepten kaybedeceğiz bu çocuk daha beter bir psikopat olacak ve eşine tekme atacak ve ne yazıkki bununla gurur duyacak
Yok o öyle değil, kendini savunamayan masum bir varlığa eziyet edene şiddet göstermekten zarar gelmez. Anlasın nasıl olduğunu. İnsan değil şeytan bunlar.
Peki biz bu hiç tanımadığımız çocuğa nasıl tedavi uygulayabiliriz onu da açar mısınız?Şiddetle degil egitimle-tedaviyle çözülecek bir sorun var burda.
Siz o cocuga siddet uyguladiginizda o cocuk hayvanlara zarar vermekten vazgecmeyecek, sadece şiddet uygularken kimseye yakalanmamak için önlem alacak.
Şiddet şiddetten besleniyor bunu unutmamak lazım.
Kesinlikle çok doğru!Şiddetle degil egitimle-tedaviyle çözülecek bir sorun var burda.
Siz o cocuga siddet uyguladiginizda o cocuk hayvanlara zarar vermekten vazgecmeyecek, sadece şiddet uygularken kimseye yakalanmamak için önlem alacak.
Şiddet şiddetten besleniyor bunu unutmamak lazım.
Peki biz bu hiç tanımadığımız çocuğa nasıl tedavi uygulayabiliriz onu da açar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?