- 10 Nisan 2014
- 43.414
- 115.708
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
yok değil.kalp hastalığım var 27 yaşımda kalp krizi geçirip iş hayatımı bıraktım .10 yıl önce böbreküstü tümörümün olduğunu öğrendim haşimato troidle birlikte onların tedavisiyle uğraşırken de 2 sene önce beynimde büyükçe bir tümör saptandı.korkunç ağrılar çektim.cyberknife dahil herşeyi denedim olmadı ameliyat oldum geçen yıl.hala bazı hasarlar var .ben ölüme yakın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.o yüzden aşının yan etkisi metkisi bana vız gelirrr.Hastalığın nedir ? Tabi hassas bir durum değilse ...
Senin durumun bir tık daha farkli canim. Senin penceren daha farkli bizden. Hos kime ne olacak Allah bilir ama sen kötü düşünme bence biliyosun psikoloji cok onemli. Sen olcam da desen olmayacağım da desen bir sey diyemeyiz. Kimseye diyemeyiz zaten. Herkesin kendi karari hep. Cok gecmis olsunyok değil.kalp hastalığım var 27 yaşımda kalp krizi geçirip iş hayatımı bıraktım .10 yıl önce böbreküstü tümörümün olduğunu öğrendim haşimato troidle birlikte onların tedavisiyle uğraşırken de 2 sene önce beynimde büyükçe bir tümör saptandı.korkunç ağrılar çektim.cyberknife dahil herşeyi denedim olmadı ameliyat oldum geçen yıl.hala bazı hasarlar var .ben ölüme yakın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.o yüzden aşının yan etkisi metkisi bana vız gelirrr.
Seni şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Haklısın , aşı seni bu hastalıklardan daha fazla hasta yapmaz . Ama çok şükür şimdi daha iyisin ve bundan sonra daha iyi olacaksın. Biliyorsun ölümden başka herseye cagre varyok değil.kalp hastalığım var 27 yaşımda kalp krizi geçirip iş hayatımı bıraktım .10 yıl önce böbreküstü tümörümün olduğunu öğrendim haşimato troidle birlikte onların tedavisiyle uğraşırken de 2 sene önce beynimde büyükçe bir tümör saptandı.korkunç ağrılar çektim.cyberknife dahil herşeyi denedim olmadı ameliyat oldum geçen yıl.hala bazı hasarlar var .ben ölüme yakın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.o yüzden aşının yan etkisi metkisi bana vız gelirrr.
her hastalığın tedavisinin yan etkileri var demek istediğim bu.ben aylarca bayağı uyuşturucu ilaçlar kullandım ağrıları kesmek için.e bunu en ünlü doktorlar verdi bana mesela.bağımlı mı oldum yooooooo.ya da evde neden kablosuz internet kullanıyoruz bilim adamları bas bas zararını bağırırken gibi gibi.yani bir şeyin önce kar zarar hesabını yapıp ona göre uygulamalıyız konu ne olursa olsunn.çocuklar tam 1.5 yıl kaybettiler şimdiden seneye de şimdiki gibi olursak eğitim ne olacak psikolojileri ne olacak.en önemli şeyleden biri de ekonomi dayanamaz uzamasına pandemininn .bir şekilde kar zararı hesaplayıp çözecekler işin başındakiler mecburlar bunaSenin durumun bir tık daha farkli canim. Senin penceren daha farkli bizden. Hos kime ne olacak Allah bilir ama sen kötü düşünme bence biliyosun psikoloji cok onemli. Sen olcam da desen olmayacağım da desen bir sey diyemeyiz. Kimseye diyemeyiz zaten. Herkesin kendi karari hep. Cok gecmis olsun
Ben ne bileyim bacım sıradan biriyimValla kafamda deli sorular
-Aşıyi mutasyon etkilemeyecekse asilamayi hizlandirip gizleyebilirlerdi yapmadiklari sey değil her ulkede bircok sey gizlendi sonra ortaya çıktı.
-Aşı tam basladi hop mutasyon dendi ki bu zamana kadar da surekli mutasyon gecirdigini soyleyen bir ton doktor varken birden kapak basligina dondurduler olayi.
- şimdi mutasyona ugramis virusle denemediler ki nerden biliyorlar asiyi etkileyecek mi etkilemeyecek mj
-bunu dusunen tek ben olmayacagima gore asiyi nereye koymak istediler.
Bla bla bla.
Itibarsizlastirmak daha olasi gozukuyor gerisi de anca heyecanla yapılan aciklama olur onu pek mumkun görmüyorum.
Sence?
aynen dediğin gibi ölümden başka herşeyin çaresi varrr.bak ben çok neşeliyimdir esprilerimle siteyi şenlendiririm neden mi çünkü hayat devam ediyor ve yaşamak çok güzell .sevdiklerine gülümseyebilmek bile bir zenginlik.ölmemeye çalışacağız ki zaman kazanalım ve daha etkili aşıya ilaçlara kavuşalım bu virüs içinnSeni şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Haklısın , aşı seni bu hastalıklardan daha fazla hasta yapmaz . Ama çok şükür şimdi daha iyisin ve bundan sonra daha iyi olacaksın. Biliyorsun ölümden başka herseye cagre var
Geçmiş olsun ama.o hangi doktor kinsana entube olursun demiş nasıl öngörü bu ne alakayok değil.kalp hastalığım var 27 yaşımda kalp krizi geçirip iş hayatımı bıraktım .10 yıl önce böbreküstü tümörümün olduğunu öğrendim haşimato troidle birlikte onların tedavisiyle uğraşırken de 2 sene önce beynimde büyükçe bir tümör saptandı.korkunç ağrılar çektim.cyberknife dahil herşeyi denedim olmadı ameliyat oldum geçen yıl.hala bazı hasarlar var .ben ölüme yakın olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.o yüzden aşının yan etkisi metkisi bana vız gelirrr.
Şartları sağlayan okullar açıldı ki zaten...Kızlar biliyor musunuz Türkiye’de özel anaokullarının bazıları açıldı, bazıları ise haftaya açılacak. Kaynağım kesin çünkü ders verdiğim ailenin çocukları yarın okula başlıyor. Şaka gibi, bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum.
öngörü değil bilim söylüyorrr bilim .örnek vereyim sana genler bile virüsü nasıl geçireceğimizi söylüyor.mesela bingür sönmez hoca gen testi yaptırmış entübe olma riski düşük çıkmış işine devam ediyor önlemlerini alıp ama farklı çıksaydı 6 ay işi bırakacaktım dedi.yanisi ben bilime inanırım bu işin uzmanlarına ali şunu dedi fatma bunu dedi ye kulak asmamGeçmiş olsun ama.o hangi doktor kinsana entube olursun demiş nasıl öngörü bu ne alaka
Ne karı belli ne zarari iste sorun bu. En azindan bu asi sonrasi hemen böyle bir haber cikmasa insanlar bir nefes alsa tamam. Ama cok korku hep korku.her hastalığın tedavisinin yan etkileri var demek istediğim bu.ben aylarca bayağı uyuşturucu ilaçlar kullandım ağrıları kesmek için.e bunu en ünlü doktorlar verdi bana mesela.bağımlı mı oldum yooooooo.ya da evde neden kablosuz internet kullanıyoruz bilim adamları bas bas zararını bağırırken gibi gibi.yani bir şeyin önce kar zarar hesabını yapıp ona göre uygulamalıyız konu ne olursa olsunn.çocuklar tam 1.5 yıl kaybettiler şimdiden seneye de şimdiki gibi olursak eğitim ne olacak psikolojileri ne olacak.en önemli şeyleden biri de ekonomi dayanamaz uzamasına pandemininn .bir şekilde kar zararı hesaplayıp çözecekler işin başındakiler mecburlar buna
Bende çok soguk ve birazda gamsız biriyim , psikolojik olarakta çok güçlüyüm. Dertmiş , ekonomik sorunmuş , yok biri bana mı küsmüş yada şefim benimi azarlamış( rüyasında görür) hiç umrumda değil . Hepsini sabah demledigim bir fincan kahveyle içiyorumaynen dediğin gibi ölümden başka herşeyin çaresi varrr.bak ben çok neşeliyimdir esprilerimle siteyi şenlendiririm neden mi çünkü hayat devam ediyor ve yaşamak çok güzell .sevdiklerine gülümseyebilmek bile bir zenginlik.ölmemeye çalışacağız ki zaman kazanalım ve daha etkili aşıya ilaçlara kavuşalım bu virüs içinn
işte bir kaç ay daha bekleyeceğiz ve kendimizi mümkün olduğunca izole edeceğizz duruma bakacağız aşı olanları gözlemleyeceğiz.başka çaremiz mi varNe karı belli ne zarari iste sorun bu. En azindan bu asi sonrasi hemen böyle bir haber cikmasa insanlar bir nefes alsa tamam. Ama cok korku hep korku.
Asil suan olan durum psikolojiyi hic etti. Asi cikar tam basla hop haber noldu e mutasyona ugradi bu. Denenmeden yeni virusle yok etki etmeyecek asi icerigine vs
Bilim tıpta zerre işlemez canm. Sağlıkta hiçbir zmn 2*2 4 değildir. Azıcık çalışma hayatıma güveniyorsam ne doktorlar gördük ölür dediği hasta yasayip yaşar dediklerinde ölen kimin önce gideceğini bilmyrz demem o sen önlemini al ama hasta olursan. Hemen bu düşüncelere kapılma sağlık diliyorumöngörü değil bilim söylüyorrr bilim .örnek vereyim sana genler bile virüsü nasıl geçireceğimizi söylüyor.mesela bingür sönmez hoca gen testi yaptırmış entübe olma riski düşük çıkmış işine devam ediyor önlemlerini alıp ama farklı çıksaydı 6 ay işi bırakacaktım dedi.yanisi ben bilime inanırım bu işin uzmanlarına ali şunu dedi fatma bunu dedi ye kulak asmam
Tamam da ne hastalar var doktorlarin yasamaz deyip yasadgi ne çocuklar var dogunca olur deyip yasayan. Bilim her zaman gelisir bunu zTen biliyorsun ama cok net konusuyorsun daha sen kadar net konusan doktor dinlemedim.öngörü değil bilim söylüyorrr bilim .örnek vereyim sana genler bile virüsü nasıl geçireceğimizi söylüyor.mesela bingür sönmez hoca gen testi yaptırmış entübe olma riski düşük çıkmış işine devam ediyor önlemlerini alıp ama farklı çıksaydı 6 ay işi bırakacaktım dedi.yanisi ben bilime inanırım bu işin uzmanlarına ali şunu dedi fatma bunu dedi ye kulak asmam
Ay çok tatlisiniz enerjiniz buraya kdr geldi sizin gibi farklı insanlara bayılıyornBende çok soguk ve birazda gamsız biriyim , psikolojik olarakta çok güçlüyüm. Dertmiş , ekonomik sorunmuş , yok biri bana mı küsmüş yada şefim benimi azarlamış( rüyasında görür) hiç umrumda değil . Hepsini sabah demledigim bir fincan kahveyle içiyorumDiyeceğim oki , sırtını bana dayanabilirsin . Dertler paylaştıkça azalır .
Bende geçenlerde antikor testi yaptırayım dedim , vazgeçtim. Ya pozitif çıkarsa diye . Bu kez kendimi suçlu hissedecektim , belki farkında olmadan birilerine bulaştırdıysam diye . Tamam dikkat ediyoruz ama ne bileyim burda maske falan takma adetide yok , her yerde illaki temas halinde olunuyor .öngörü değil bilim söylüyorrr bilim .örnek vereyim sana genler bile virüsü nasıl geçireceğimizi söylüyor.mesela bingür sönmez hoca gen testi yaptırmış entübe olma riski düşük çıkmış işine devam ediyor önlemlerini alıp ama farklı çıksaydı 6 ay işi bırakacaktım dedi.yanisi ben bilime inanırım bu işin uzmanlarına ali şunu dedi fatma bunu dedi ye kulak asmam
TeşekkürlerAy çok tatlisiniz enerjiniz buraya kdr geldi sizin gibi farklı insanlara bayılıyorn
Cin aşısı disinda bir baska asi istiyorsan anlaşmamız yok karaborsa getirtirsin anca o da belki milyon dolarlar ki saklama koşulu var bunu saglayamazsin buyuk ihtimal canim. Bu sebeple asiri bel baglamaişte bir kaç ay daha bekleyeceğiz ve kendimizi mümkün olduğunca izole edeceğizz duruma bakacağız aşı olanları gözlemleyeceğiz.başka çaremiz mi var
aynen ben de öyleyimm.geçen yıl kızı okula bırakır hastaneye gider kafam ensem en az 30 yerinden ağrı kesici yaptırır ince iğneyle nöroloğuma orda 3 dakika bayılır ayılır doktorla gülüşür eve dönerdim 1 saat uyuyup kendime gelir arabama atlar kızı okuldan alır spora götürürdüm orda da diğer arkadaşlarla sohbet geyik muhabbet kahve .....herşeyi dramatize etmemeli.bir düşünür ne demiş :dün zaten yaşandı bitti geleceği bilemiyoruz ama bugün var bugünü en iyi şekilde yaşamalıyız.hayat felsefem budur .herkese de tavsiye ederimBende çok soguk ve birazda gamsız biriyim , psikolojik olarakta çok güçlüyüm. Dertmiş , ekonomik sorunmuş , yok biri bana mı küsmüş yada şefim benimi azarlamış( rüyasında görür) hiç umrumda değil . Hepsini sabah demledigim bir fincan kahveyle içiyorumDiyeceğim oki , sırtını bana dayanabilirsin . Dertler paylaştıkça azalır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?